titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلام:wavesmile: غرض از مزاحمت میخواستم تو یه موردی باهاتون همفکری کنم و بهم کمک کنین من این ترم طرح نهایی دارم (ترم آخرم :girl_blush2:) اما نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم:icon_pf (34): میخوام یه موضوع توووپ باشه خیلی تکراری نباشه تازگی داشته باشه جذاب باشه جای کار زیاد داشته باشه . . . خلاصه یه موضوع تک باشه یه جورایی خوشحالم میکنین اگه تو انتخابش بهم کمک کنین :w36: پیشاپیش ممنون هرچی به ذهنتون میرسه بگید...پیلیز هلپ می 18 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب خودت چیا تو ذهنته؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ میشه بیشتر توضیح بدی؛ یعنی طرح نهایی میتونی کتابخونه یا موزه و... انتخاب کنی و روش کار کنی؟ لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب خودت چیا تو ذهنته؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 راستش نی دونم فقط می خوام تکراری نباشه مثلا زندان زنان:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ میشه بیشتر توضیح بدی؛ یعنی طرح نهایی میتونی کتابخونه یا موزه و... انتخاب کنی و روش کار کنی؟ آره عزیزم میشه اینظور چیزا باشه ولی تکراریه و من میخوام یه موضوع جدید بردارم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ پاساژ ؛ استخر؛ استادیوم؛نمایشگاه و...؛ از همچین چیزایی هم میتونه باشه، بستگی داره به خودت که تو چه زمینه ای بهتر میتونی طرح بدی لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب مثلا چی ؟ یه نمونه بگو تا بدونیم چی میخوای :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ پاساژ ؛ استخر؛ استادیوم؛نمایشگاه و...؛ از همچین چیزایی هم میتونه باشه، بستگی داره به خودت که تو چه زمینه ای بهتر میتونی طرح بدی بله میشه ولی خوب هر کی از هر جا میمونه مجتمع تجاری یا نمایشگاه کار میکنه ولی استخر خوبه میسی کلی تر باشه بهتره 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خب مثلا چی ؟ یه نمونه بگو تا بدونیم چی میخوای :icon_pf (34): یه چیز تازه و جدید که تکراری نباشه کمتر کسی کار کرده باشه و.... 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوب میشه یه مکانی رو طراحی کنی که.. استخر .. مجتمع تجاری ...مکان سرپوشیده برا بازی بچه ها..پارکینگ طبقاتی و .... داشته باشه.. 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوب میشه یه مکانی رو طراحی کنی که..استخر .. مجتمع تجاری ...مکان سرپوشیده برا بازی بچه ها..پارکینگ طبقاتی و .... داشته باشه.. آفریییین دوستم حدودا یه همچین چیزی میخوام ولی میخوام ریز فضاهاش ایطور چیزا نباشه استخرو پارکینگ خوبه ولی مجتمع تجاری... 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ آفریییین دوستمحدودا یه همچین چیزی میخوام ولی میخوام ریز فضاهاش ایطور چیزا نباشه استخرو پارکینگ خوبه ولی مجتمع تجاری... خوب اگه فقط از فضای استخر استفاده کنی با پارکینگ...با این تفاوت که فضای استخرت خیلی بزرگ باشه..مثلا استخر طبقاتی.. 2 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوب اگه فقط از فضای استخر استفاده کنی با پارکینگ...با این تفاوت که فضای استخرت خیلی بزرگ باشه..مثلا استخر طبقاتی.. خوب میشه ولی فقط نمی خوام محدود به این 2 تا فضا باشه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه مجمتع بزن پشت بامش شهر بازی طبقات دیگه هم استخر و این چیزا مثل یه نمونه برج تو یه کشور خارجی یادم نیست مال کدوم کشور بود 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ یه مجمتع بزن پشت بامش شهر بازی طبقات دیگه هم استخر و این چیزا مثل یه نمونه برج تو یه کشور خارجی یادم نیست مال کدوم کشور بود خودم به یه چیزی مثل همین فکر کردم مثل همین سرزمین عجایب اینا:biggrin: لوفا یادت اومد اسمش بم بگو میسی 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوب میشهولی فقط نمی خوام محدود به این 2 تا فضا باشه از تعداد فضاهات مطئن شو اگر بیشتر بود فضاهایی متناسب به استخر بهش اضافه میکنی.. 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ از [/url]تعداد فضاهات مطئن شو اگر بیشتر بود فضاهایی متناسب به استخر بهش اضافه میکنی.. __________________ تعداد فضا هاش مهم نیست واسم مهم اینه که 1 پروژه کامل و در جز مرتبط به هم باشه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ تعداد فضا هاش مهم نیست واسممهم اینه که 1 پروژه کامل و در جز مرتبط به هم باشه خوب یه کم درباره استخر و فضاهاش سرچ کن دستت میاد باید چیکار کنی.:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خوب یه کم درباره استخر و فضاهاش سرچ کن دستت میاد باید چیکار کنی.:biggrin: میسی راستش 1بار کامل استخرو کار کردم به خاطر همین نمی خوام محدود به استخر باشه لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ خودم به یه چیزی مثل همین فکر کردممثل همین سرزمین عجایب اینا:biggrin: لوفا یادت اومد اسمش بم بگو میسی عکسش هست اینم عکسش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده