titi.kh 1793 ارسال شده در 13 آذر، 2011 سلام سلام:wavesmile: غرض از مزاحمت میخواستم تو یه موردی باهاتون همفکری کنم و بهم کمک کنین من این ترم طرح نهایی دارم (ترم آخرم :girl_blush2:) اما نمیدونم چه موضوعی رو انتخاب کنم:icon_pf (34): میخوام یه موضوع توووپ باشه خیلی تکراری نباشه تازگی داشته باشه جذاب باشه جای کار زیاد داشته باشه . . . خلاصه یه موضوع تک باشه یه جورایی خوشحالم میکنین اگه تو انتخابش بهم کمک کنین :w36: پیشاپیش ممنون هرچی به ذهنتون میرسه بگید...پیلیز هلپ می 18
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 آذر، 2011 میشه بیشتر توضیح بدی؛ یعنی طرح نهایی میتونی کتابخونه یا موزه و... انتخاب کنی و روش کار کنی؟
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خب خودت چیا تو ذهنته؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 راستش نی دونم فقط می خوام تکراری نباشه مثلا زندان زنان:icon_pf (34): 5
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 میشه بیشتر توضیح بدی؛ یعنی طرح نهایی میتونی کتابخونه یا موزه و... انتخاب کنی و روش کار کنی؟ آره عزیزم میشه اینظور چیزا باشه ولی تکراریه و من میخوام یه موضوع جدید بردارم 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 آذر، 2011 پاساژ ؛ استخر؛ استادیوم؛نمایشگاه و...؛ از همچین چیزایی هم میتونه باشه، بستگی داره به خودت که تو چه زمینه ای بهتر میتونی طرح بدی
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 13 آذر، 2011 خب مثلا چی ؟ یه نمونه بگو تا بدونیم چی میخوای :icon_pf (34): 3
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 پاساژ ؛ استخر؛ استادیوم؛نمایشگاه و...؛ از همچین چیزایی هم میتونه باشه، بستگی داره به خودت که تو چه زمینه ای بهتر میتونی طرح بدی بله میشه ولی خوب هر کی از هر جا میمونه مجتمع تجاری یا نمایشگاه کار میکنه ولی استخر خوبه میسی کلی تر باشه بهتره 3
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خب مثلا چی ؟ یه نمونه بگو تا بدونیم چی میخوای :icon_pf (34): یه چیز تازه و جدید که تکراری نباشه کمتر کسی کار کرده باشه و.... 4
zahra22 19501 ارسال شده در 13 آذر، 2011 خوب میشه یه مکانی رو طراحی کنی که.. استخر .. مجتمع تجاری ...مکان سرپوشیده برا بازی بچه ها..پارکینگ طبقاتی و .... داشته باشه.. 4
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خوب میشه یه مکانی رو طراحی کنی که..استخر .. مجتمع تجاری ...مکان سرپوشیده برا بازی بچه ها..پارکینگ طبقاتی و .... داشته باشه.. آفریییین دوستم حدودا یه همچین چیزی میخوام ولی میخوام ریز فضاهاش ایطور چیزا نباشه استخرو پارکینگ خوبه ولی مجتمع تجاری... 1
zahra22 19501 ارسال شده در 13 آذر، 2011 آفریییین دوستمحدودا یه همچین چیزی میخوام ولی میخوام ریز فضاهاش ایطور چیزا نباشه استخرو پارکینگ خوبه ولی مجتمع تجاری... خوب اگه فقط از فضای استخر استفاده کنی با پارکینگ...با این تفاوت که فضای استخرت خیلی بزرگ باشه..مثلا استخر طبقاتی.. 2
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خوب اگه فقط از فضای استخر استفاده کنی با پارکینگ...با این تفاوت که فضای استخرت خیلی بزرگ باشه..مثلا استخر طبقاتی.. خوب میشه ولی فقط نمی خوام محدود به این 2 تا فضا باشه 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 13 آذر، 2011 یه مجمتع بزن پشت بامش شهر بازی طبقات دیگه هم استخر و این چیزا مثل یه نمونه برج تو یه کشور خارجی یادم نیست مال کدوم کشور بود 1
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 یه مجمتع بزن پشت بامش شهر بازی طبقات دیگه هم استخر و این چیزا مثل یه نمونه برج تو یه کشور خارجی یادم نیست مال کدوم کشور بود خودم به یه چیزی مثل همین فکر کردم مثل همین سرزمین عجایب اینا:biggrin: لوفا یادت اومد اسمش بم بگو میسی 1
zahra22 19501 ارسال شده در 13 آذر، 2011 خوب میشهولی فقط نمی خوام محدود به این 2 تا فضا باشه از تعداد فضاهات مطئن شو اگر بیشتر بود فضاهایی متناسب به استخر بهش اضافه میکنی.. 1
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 از [/url]تعداد فضاهات مطئن شو اگر بیشتر بود فضاهایی متناسب به استخر بهش اضافه میکنی.. __________________ تعداد فضا هاش مهم نیست واسم مهم اینه که 1 پروژه کامل و در جز مرتبط به هم باشه
zahra22 19501 ارسال شده در 13 آذر، 2011 تعداد فضا هاش مهم نیست واسممهم اینه که 1 پروژه کامل و در جز مرتبط به هم باشه خوب یه کم درباره استخر و فضاهاش سرچ کن دستت میاد باید چیکار کنی.:biggrin: 1
titi.kh 1793 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خوب یه کم درباره استخر و فضاهاش سرچ کن دستت میاد باید چیکار کنی.:biggrin: میسی راستش 1بار کامل استخرو کار کردم به خاطر همین نمی خوام محدود به استخر باشه
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 13 آذر، 2011 خودم به یه چیزی مثل همین فکر کردممثل همین سرزمین عجایب اینا:biggrin: لوفا یادت اومد اسمش بم بگو میسی عکسش هست اینم عکسش 1
ارسال های توصیه شده