lorena 10304 ارسال شده در 13 آذر، 2011 به نام او... خب از اونجا که نصفه بیشترما (مردم ایران) ساعت 10 شب داریم بفرمایید شام نگاه میکنیم یکی از تفریحات من اینه که بشینم آدما و غذاهارو تحلیل کنم:2rqfst4: گفتم شاید خالی از لطف نباشه بیایم اینجا دور هم راجع بهش حرف بزنیم:dancegirl2: 17
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 گروه این هفته 1)سویل 2)بهزاد 3)افسانه:1238: 4)حدیث:dancegirl2: 5
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خب مرسی از استقبال وحشتناکی که از این تاپیک شد الان راجع به کارهای خاک بر سری تاپیک زده بودم صفحه ی 70 بودم 5
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 خودم با خودم تحلیل میکنم شب خونه ی افسانه که غذاهاش خوب نبود اردک سرخ شده هم شد غذا؟:shame: پیش غذا هم یه چیز مثه سس مایونز قاطی با میگو رو زد رو نون ساندویچ خودش هیچ کاری نکرد! دسرش ولی باز بد نبود ولی ایده ی جالبی نبود که گفته بود همه سفید بپوشن که بشه چی؟ مهمونایی که نپوشن حسابی موذب شدن:2rqfst4: 11
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 13 آذر، 2011 يهني هر كاري ميكنم بتونم نوع لباس پوشيدن خانماي ايراني كه تو اين برنامه شركت ميكنن رو قبول كنم نمي تونم شايد مشكل از طرز فكر من باشه اما اخه اينقد تفاوت بين زن مقيم ايران تا زني كه تو اروپا زندگي ميكنه ؟ يا اينقد تفاوت در نحوه صوبت كردن ؟...من كه يكي دو بار نگاه كاردم زياد چنگي به دل نمي زد 13
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 13 آذر، 2011 من اتفاقي ميشنم پاي اين برنامه.. ولي برنامه خوبي هست... شب اول رو به طور ناقص ديدم.. اول از اون خانومه كه شب اول يه تريپ متشخصانه زده بود خيلي خوشم اومد.. از اون زنه كه اشتباهي لباسي پوشيده بود كه مجبور شد يه موقع نشستن چيزي بزاره سر پاهاش خوشم نيومد.. از سويل هم زياد خوشم نيومد خيلي مهمان نواز نبود.. از بهزاد هم كمي خوشم اومد.. 9
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 13 آذر، 2011 ما طعم غذاشون را كه نمي چشيم اما از ظاهر و رفتار شون گاهي وقتا واقعا سير ميشيم 10
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 يهني هر كاري ميكنم بتونم نوع لباس پوشيدن خانماي ايراني كه تو اين برنامه شركت ميكنن رو قبول كنم نمي تونم شايد مشكل از طرز فكر من باشه اما اخه اينقد تفاوت بين زن مقيم ايران تا زني كه تو اروپا زندگي ميكنه ؟ يا اينقد تفاوت در نحوه صوبت كردن ؟...من كه يكي دو بار نگاه كاردم زياد چنگي به دل نمي زد آره واقعا بعضیاشون از شور دراوردن تقصیرم ندارنا یه عمر محدود بودن طبیعیه که وقتی آزادی ببینن...:2rqfst4: 5
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 ما طعم غذاشون را كه نمي چشيم اما از ظاهر و رفتار شون گاهي وقتا واقعا سير ميشيم بله بعضیا برا امتیاز و جایزه چه کارا که نمیکنن... 3
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 من اتفاقي ميشنم پاي اين برنامه..ولي برنامه خوبي هست... شب اول رو به طور ناقص ديدم.. اول از اون خانومه كه شب اول يه تريپ متشخصانه زده بود خيلي خوشم اومد.. از اون زنه كه اشتباهي لباسي پوشيده بود كه مجبور شد يه موقع نشستن چيزي بزاره سر پاهاش خوشم نيومد.. از سويل هم زياد خوشم نيومد خيلي مهمان نواز نبود.. از بهزاد هم كمي خوشم اومد.. از بهزاد خوشت اومد واقعا؟با اون حرفایی که میزنه؟ سویل که کلا پرته اصلا!لووووووووووووووووووس اما طرز حرف زدن و شاد و شنگول بودن افسانه رو دوست دارم حدیث هم که سیاه لشگره 3
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 13 آذر، 2011 از بهزاد خوشت اومد واقعا؟با اون حرفایی که میزنه؟ سویل که کلا پرته اصلا!لووووووووووووووووووس اما طرز حرف زدن و شاد و شنگول بودن افسانه رو دوست دارم حدیث هم که سیاه لشگره ميگم كه.. من كمي اش رو ديدم..بهزاد نسبت به سويل كه خيلي بهتر بود..از اون 28 ساله هم بهتر بود.. ولي از اون خانوم 40 و خورده اي خوشم اومد..(اسمش چي بود؟ افسانه يا حديث؟) 3
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 ميگم كه..من كمي اش رو ديدم..بهزاد نسبت به سويل كه خيلي بهتر بود..از اون 28 ساله هم بهتر بود.. ولي از اون خانوم 40 و خورده اي خوشم اومد..(اسمش چي بود؟ افسانه يا حديث؟) افسانه همون التفاطاته بهزاد رو ندیدی مردک جلف! 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 13 آذر، 2011 برنامه جالبیه..... من که خوشم میاد. چون میتونم آدم های مختلفی با طرز تفکرهای متفاوت را ببینم. این هفته هم اون سیویل خیلی بدجنس بود،از اون دختر لوس های درجه 1 !!!! باید چهارم میشد. حق این افسانه بیچاره نبود چهارم بشه. 7
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 آره افسانه خیلی اجتماعی و خوش برخورد و غذاهاشم از سیبیل بهتر بود 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 13 آذر، 2011 من نمیفهمم چرا تو این برنامه حده اقل سعی نمیکنن جلو دوربین درست رفتار کنن!!!!:ydm47612zsesgift969 9
lorena 10304 مالک ارسال شده در 13 آذر، 2011 حرف های بهزاد افتضاح... گروه قبلی آقا محسن خیلی با شخصیت بود 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 13 آذر، 2011 واقعا ایرانیا هر جای دنیا باشن بخل و حسادت خودشونو هر جور که باشه نشون میدن:icon_razz:..اونا اقائه هر کاری کرد که بتونه از 5 بالاتر نده..... من بیشتر به خاطر حرفای طغرل میبینمش :texc5lhcbtrocnmvtp8 6
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 13 آذر، 2011 گفتم چرا يه ساعت سايت سوت و كور شد!..بگو دسته جمعي رفته بودين بفرماييد شام..:texc5lhcbtrocnmvtp8 5
ارسال های توصیه شده