رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

گفتم چرا يه ساعت سايت سوت و كور شد!..بگو دسته جمعي رفته بودين بفرماييد شام..:texc5lhcbtrocnmvtp8

نه بابا من همزمان همه کار میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 59
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

واقعا ایرانیا هر جای دنیا باشن بخل و حسادت خودشونو هر جور که باشه نشون میدن:icon_razz:..اونا اقائه هر کاری کرد که بتونه از 5 بالاتر نده.....

من بیشتر به خاطر حرفای طغرل میبینمش :texc5lhcbtrocnmvtp8

بازم تعمیم دادی فروغ نمیشه رفتار یک دو حتی صد و حتی ه شهر را به کل مردم یک کشور تعمیم داد

تو از کجا مطمعنی که بخل و حسادت فقط تو دات ایرانیا هست مردم کشورهای دیگه ندارن ؟ عربا ، چینی ا ، امریکایا ...ندارن ؟

• Like 9
لینک به دیدگاه
واقعا ایرانیا هر جای دنیا باشن بخل و حسادت خودشونو هر جور که باشه نشون میدن:icon_razz:..اونا اقائه هر کاری کرد که بتونه از 5 بالاتر نده.....

من بیشتر به خاطر حرفای طغرل میبینمش :texc5lhcbtrocnmvtp8

:ws28: منم همین طور

تیکه های باحالی میندازه

من فقط شب اول خونه سویل و دیدم

چی شد بالاخره ؟چهره شیرین و جذاب هفته کی بود :ws3:

منم بعضی رفتارای شرکت کننده ها رو دوس ندارم

واقعا که بعضیاشون همه جا باید بخل و تنگ نظری خودشنو نشون بدن

از این تیکه های انگلیسی ایم که میندازن که دیگه هیچی

واقعا ادم احساس چندش بهش دست میده ....طرف 6 ماهه رفته اونجا کلمه های فارسی یادش نمیاد!!!!!!!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه
بازم تعمیم دادی فروغ نمیشه رفتار یک دو حتی صد و حتی ه شهر را به کل مردم یک کشور تعمیم داد

تو از کجا مسمعنی که بخل و حسادت فقط تو دات ایرانیا هست مردم کشورهای دیگه ندارن ؟ عربا ، چینی ا ، امریکایا ...ندارن ؟

بازم؟؟دیگه کی اینجوری بوده؟؟:ydm47612zsesgift969

مگه من گفتم مختص ایرانیاست؟؟من ایرانیا رو میشناسم و به جرت میتونم یه خصلت جدا نشدنی کلی در ما ایرانیاست...هر چند مثل همه چی پر هست از موارد استثنا

من خودم از تعمیم دادن و عمومیت بخشیدن و حکم کلی دادن خوشم نمیاد اقا ارش :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28: منم همین طور

تیکه های باحالی میندازه

من فقط شب اول خونه سویل و دیدم

چی شد بالاخره ؟چهره شیرین و جذاب هفته کی بود :ws3:

شیرین افسانه

جذاب سویل

هرچند به نظر من اون مرده هم دست کمی نداشت :icon_razz:

سویل که قفل میکرد خیلی با حال بود :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بازم؟؟دیگه کی اینجوری بوده؟؟:ydm47612zsesgift969

مگه من گفتم مختص ایرانیاست؟؟من ایرانیا رو میشناسم و به جرت میتونم یه خصلت جدا نشدنی کلی در ما ایرانیاست...هر چند مثل همه چی پر هست از موارد استثنا

من خودم از تعمیم دادن و عمومیت بخشیدن و حکم کلی دادن خوشم نمیاد اقا ارش :a030:

از بازم منظورم تو نبودی منظورم همین موضوع تعمیم دادن بود که باز تکرار میشه

به هر حال برداشت شما اینه اما اگه به چشم حقارت و پست به کشوری و مردمی و حتی یه شخص نگاه کنیم مطمعنا نتیجه مثیتی نمیبینیم

در مورد حسادت و خودخواهی هم شریعتی جمله ای داره جالبه

":خودخواهی را چندان درمن بکش یا درمن برکش تاخودخواهی دیگران را احساس نکنم واز ان در رنج نباشم"

فک کنم از کتاب نیایشش باشه

• Like 7
لینک به دیدگاه

من تا حالا فقط از يكي برنامه هاش خيلي خوشم اومده كه اونم مال 4 تا زنه بود..

خيلي باحال بود...اون زن بدجنس واسه بدست اوردن پول چيكارا كه كه نكرد..(اون قسمت رو ميگم كه يكيشون شبيه مريم رجوي بود..)

• Like 5
لینک به دیدگاه
راستی یکی از بهترین شرکت کنند های تاریخ بفرمایید شام رو گزاشتم اگر گفتید اسمش چیه :ws47:

1303456867.jpg

شهلا جووووووون:biggrin: این حرف میزد منو مامانم ریسه می‌رفتیم:lol: پروتزش خداست:biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من شب اول و اخرشو ديدم.

عجيب بود كه دختره لازانياي خشكو گذاشت تو فر ولي غذاش خراب نشد!

كلا شوت هم ميزد بنده خدا. بهزاد خيلي تو امتياز دادن زور زد ببره و ايراداي بني اسرائيلي هم ميگرفت. اون دو تا خانوم ديكه نرمال بودن.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...