شــاروک 30242 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 اینجا زمین است.... ساعت به و قت انسانیت خواب است.... عجب موجود سخت جانیست دل هزار بار میشکند، میسوزد، میمیرد و باز هم میتپد..... 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 صندلي خالي تو را کسی پر نمیکند باور کن که تو از نوع دیگری از جنس تبلور خیال در تمنای عطشناک باد میان شلال گیسوان رها پس باور کن ای راز سر به مهر که صندلي خالي تو را فقط نگاه تو پر میکند چشمان مسیحی ات همه را عفو میکند ! 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 21 شهریور، 2012 زیاده خواه نیستم ! جاده ی شمال.. یک کلبه ی جنگلی.. یک میز کوچک چوبی با دو تا صندلی.. کمی هیزم.. کمی آتش.. مهِ جنگلی.. کمی تاریکی ِ محض.. کمی مستی.. کمی مهتاب.. و بوی یـار.. و بوی یـار.. و بوی یـار ...! تـو باشی مـن باشم و ...هــیچ ! 4
sweetest 4756 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 نشانی ام را اگر خواستی : همین جا هستم پشت مانیتوری که نمیتواند تو را به من برساند... 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 27 شهریور، 2012 حسادت نکن.... آن که بعـد از تو بغـل گرفته ام.... زانـوی غـــم اســت 5
ترانه18 8013 ارسال شده در 2 مهر، 2012 چه فرقی می کند کجای دریای چشم هایت گم شده باشم ؟! من به زودی ساحل ارام قلبت را خواهم یافت !!! 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 مهر، 2012 امــــــــروز با همه ی دنـیــــــــا قهــــــرم ... امــــــا . تــــــــــو صدایــــــم کــن ... بـرمـی گـــــــــــــردم !! 3
sweetest 4756 ارسال شده در 3 مهر، 2012 دنبال کسی میگردم که توی بهار که زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم: میای بریم زیر این رگبار و هوای خوش قدم بزنیم؟در جوابم فقط بگه: نیم ساعت دیگه کجا باشم... توی تابستون که زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم: میای بریم خیابون ولیعصر از ونک تا هر جا شد قدم بزنیم؟ در جوابم فقط بگه: ناهار اونجایی که من میگم... توی پاییز زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم: میای صدای ناله ی برگای سعدآباد رو در بیاریم خش خش صدا بدن؟در جوابم فقط بگه: دوربینتم بیار... توی زمستون زنگ بزنم بدون هیچ دلیل بگم: چنارای ولیعصر منتظرن با یه عالمه برف، بعد با تردید بپرسم: میای که؟ در جوابم بدون مکث بگه : یه جفت دستکش میارم فقط یه لنگه من یه لنگه تو... سر اینکه دستای گره شدمون توی جیب کی باشه بعدا تصمیم میگیریم... 4
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 حواســم را هرکــجا ک پــرت میکـــنم؛ باز کـــنار تـــو می افتد...! 4
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 مهر، 2012 نه از قبیله ابرم نه از تبار کویرم که بی بهانه بگریم که بی ترانه بمیرم دلم گرفته برایت ولی اجازه ندارم که از نسیمو پرنده سراغی از تو بگیرم! 3
sweetest 4756 ارسال شده در 9 مهر، 2012 من دلم میخواهد خانهای داشته باشم پر دوست کنج هر دیوارش دوستهایم بنشینند آرام گل بگو گل بشنو...؛ هر کسی میخواهد وارد خانه پر عشق و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه کند شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست... بر درش برگ گلی میکوبم روی آن با قلم سبز بهار مینویسم ای یار خانهی ما اینجاست تا که سهراب نپرسد دیگر " خانه دوست کجاست ؟ " 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 10 مهر، 2012 تنهایی یعنی امشبم مثل شبای دیگه رو تختت دراز بکشی آهنگ بزاری و بازم فکر کنی به نبودنش به اینکه با غریبه ای رفت به حرفاش.... مثل همیشه... !! 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 11 مهر، 2012 تو مرا به عصر حجر بر می گردانی زمانی که آدم چای رابا خنده حوا شیرین می کرد... 7
*mishi* 11920 ارسال شده در 11 مهر، 2012 سیگار و قهوه و اسپرسو همگی تلخند درستمثل خون لب هایم ، وقتی که با دندانآن قدر گاز میگیرم کهتمام بغض دلتنگی هایی که گیر کرده میان تردید قورت بدهم !! 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 مهر، 2012 گاهی چه دیر میفهمیم و چه زود از دست میدهیم و چه ساده فراموش میکنیم اما همواره تلخ میگذریم.... 6
sweetest 4756 ارسال شده در 11 مهر، 2012 كاش امشب باران ببارد.... كاش تمام شرجی و خاطره و گرما پاك میشد ... کاش خاطراتت پاک میشد!!! 9
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 مهر، 2012 داستان خواستن يکديگر نبــــــــــــود، حکایـــــــــت خواستن يکي ،ديگر بود.... 6
*pedram* 21266 ارسال شده در 11 مهر، 2012 برای بعضـــی دردها نه میتوان گریــــــه کَــرد نه میتوان فریــــــآد زد برای بعضـــی دردها فقـــط میتوان نگــــاه کَرد و بی صـــــدا شکست .... 10
ترانه18 8013 ارسال شده در 12 مهر، 2012 بیا کنار هم موازی بایستیم و آنقدر با فاصله که دستهایمان در هم حلقه شوند من و تو یک پله ایم از نردبانی که تا خدا قد کشیده است ... 7
شــاروک 30242 ارسال شده در 12 مهر، 2012 واحد اندازه گیریِ فاصله " مــتــر " نیست ؛ " اشتیاق" است .. مشتاقش که باشی ،حتی یک قـدم هم فاصله ای دور است... 8
ارسال های توصیه شده