"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ اگه بگم که قول می دم ... اگه بگم که قول می دم تا همیشه باهات باشم اگه بگم که حاضرم فدای اونچشات بشم اگه بگم توآسمون عشق من فقط تویی اگه بگم بهونه ی هر نفسم تنها تویی اگه بگم قلبمو من نذر نگاهت می کنم اگه بگم زندگیمو بذر بهارت می کنم اگه بگم ماه منی هر نفس راه منی اگه بگم بال منی لحظه ی پرواز منی میشی برام خاطره ی قشنگ لحظه ی وصال میشی برام باغبون میوه های تشنه وکال میشی برام ماه شبای بی سحر میشی برام ستاره ی راه سفر ولی بدون هرجا باشی یا نباشی مال منی بدون اگه برای من هم نباشی عشق منی 6 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ عزیز دلم من را در آغوش بکش بگذار باز هم مثل همیشه عطر نفس های تو مرا به زندگی امیدوار کند و دنیایی تازه بخشد ذنیای من یعنی تو!!! محل امن سرنوشت من یعنی یازوان قدرتمند تو که محکم مرا در بر دارد من با تو همیشه بارونی و عاشقم پس بی تو به ورطه نیستی می رسم تو همیشه مجنون و مخاطب خاص منی تو همیشه شاهزاده و ناجی زندگی منی دوستت دارم... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دختــر: خوشگلم ؟ پســـر : نه ! دختــر : دوستـــم داری ؟؟ پســـر: نه !! دختـــر : اگه بمیــرم برام گـــریه نمی کنی ؟؟؟ پســر : نچ !!! دختــر اشک تو چشماش جـمع شـد و پســر بغلش کـرد و گفت : تـو خوشـگل نیستـی ، زیباتــرینی ... دوسـتت نــدارم عاشقتــم ! اگه بمیــری برات گــریه نمی کنم ... منم میمیــرم !.. 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ مُنتــَـظرِ هیــــچـ دَستیـ در هیــــچ جای اینـــ دنیــــا نبـــاشــ ! اشکـــ هایتــ را با دستــ هایــِ خـــودتـــ پــــاکــ کنـــ .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ همیشه حرف از رفتن هاست کاش کسی با آمدنش غافلگیرمان کند!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۱ چند وقتيست هر چه مي گـــــردم هيــــچ حرفــــي بهتـــر از سکوت پيدا نمي کنم نگـــــاهم امـــا ... گـــــاهي حـــرف مـــي زند گاهي فــــرياد مي کشد و مــــن هميشه به دنبال کســـي مي گردم که بفهمــــد يک نگـــاه خستـــــه چه مي خواهــــد بگويد ... 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی دیوار روی سایه ایـــــ که به جا مانده از تو چشــــم می کشم و دهانی که بخندد به این همه تنهایی و انتـــظار ... این خانه بعد از تو فقـــــط دیوار استـــــ و تکه ذغالی که خطــــ می کشد نیامدنتـــــــــ را ... 5 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را در انحصار قطره های اشک نبینم و تو برایم دعا کن ابر چشم هایم همیشه برای تو ببارد دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم و تو برایم دعا کن که هر گز بی تو نخندم دعا می کنم دستانت که وسعت آسمان و پاکی دریا و بوی بهار را دارد همیشه از حرارت عشق گرم باشد و تو برایم دعا کن دستهایم را هیچگاه در دستی بجز دست تو گره ندهم من برایت دعا می کنم که گل های وجود نازنینت هیچگاه پژمرده نشوند برای شاپرک های باغچه ی خانه ات دعا می کنم که بال هایشان هرگز محتاج مرهم نباشند من برای خورشید آسمان زندگیت دعا می کنم که هیچگاه غروب نکند و بدان در آسمان زندگیم تو تنها خورشیدی پس برایم دعا کن ، دعا کن که خورشید آسمان زندگیم هیچگاه غروب نکند 2 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ زن کهـ بـاشـی بـایـد آغــــوش بـاشـی ، تـا هـر بغـضـی بـی بهــانـه در آغــوشـــت دفــن شــود . . . زن کهـ بـاشـی گـاهـی بـایـد فــرامـوش کـنـی کهـ مـحـــــتــــاج آغـــــــوشــــــــــی . . . 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ این فنجـان قهـوه هم تمــام می شود و از این کافـه هم خواهیم رفت ! و من هنوز به حرف هایی فکر می کنم که برای نگفتن داریــم !!! 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ من دیوانه نیستم فقط کمی تنهایم همین! چرا نگاه می کنی؟ تنها ندیده ای؟ به من نخند من هم روزگاری عزیز دل کسی بودم 5 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ جز ساغر و میخانه و ساقی نشناسم بر پایه ی پیمانه و شادی ست اساسم گر همچو همای از آتش عشق بسوزم از آتش دوزخ نهراسم ٬ نهراسم 4 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۱ تا تو بودی در شبم، من ماه تابان داشتم روبروی چشم خود چشمی غزلخوان داشتم حال اگر چه هیچ نذری عهده دار ِ وصل نیست یک زمان پیشآمدی بودم که امکان داشتم ماجراهایی که با من زیر باران داشتی شعر اگر می شد قریب پنج دیوان داشتم بعد تو بیش از همه فکرم به این مشغول بود من چه چیزی کمتر از آن نارفیقان داشتم؟! ساده ازمن «بی تو می میرم» گذشتی خوب من! من به این ی ک جمله ی خود سخت ایمان داشتم لحظه ی تشییع من از دور بویت می رسید تا دو ساعت بعد دفنم همچنان جان داشتم!! 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ دیرگاهیست...بالهایمان را آویخته ایم به چوب لباسی!عادت کرده ایم به زمین...زمین جای گرم و نرمیست...چه خیال...!اگر چشمانمان را خواب....چه خیال اگر دلهایمان را آب برده باشد... 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ از خدا پرسیدم:اگر در سرنوشت من همه چیز را از قبل نوشته ای ارزو کردن چه سود دارد؟!خدا گفت:شاید نوشته باشم:*هرجه ارزو کرد همان باشد* 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دشتهایی چه فراخ! کوههایی چه بلند در گلستانه چه بوی علفی میآمد! من در این آبادی، پی چیزی میگشتم: پی خوابی شاید، پی نوری، ریگی، لبخندی. 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجا نه بینی کسی دراز می شود ! . . . نه گرگی به گله ات میزند ! . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پشت این عینک آفتابی هوا بد جوری بارونیه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ازشـون متـنـفری هـر روز مـی بـیـنـی !!! ولـی اونـقـدر بـزرگــه که اونــی که... دلـت مــی خـواد رو هـیـچ وقـت نمـی بـیـنــی!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نزديك كه ميشوم، دورتر ميرود...! انگار كه اين " فاصله " هميشه بايد به شكلي رعايت شود ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی تـــــــنــــــــها ترن ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عشق اونه که در اوج اختـ ـــلاف، خیانت نکنی... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک روز حوصله هیچ چیز را ندارد دوسـت دارد بـردارد خـودش را بـریـزد دور . . . ! حسین پناهی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با شعرهای تو با باران مشاعره کنم و بند نیایم ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زني کـه هـر روز... در گوشم تکـرار مي کـند.... : The Mobile Set is Off برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حسابی که هوا را بی من نفس کشیدی سر دو راهی که رسیدی، به چپ برو به جهنم ختم می شود ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این بار ، عکس ، برایمان حرف بزند !! 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهی میکشد… مرا با نداشتن و نخواستن رویین تن کن… 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرد بزرگ دیر وعده میدهد… ولی زود انجام میدهد… 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده