mani24 29665 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 نگران تنهــــــــــــــــــــــ ـــهایی من نبــــــــــــــــــاش تنهــــــــــــــــــــــ ـــــا نیستـــــــــــــــــــــ ـم هــــــــــق هـــــــــــق گریه هایــــــــــــــــــــم بی کسیهایـــــــــــــــــم لــــــــــــرزش دستـهــــــــــــــــــــ ایم همـــــــــــــــــــــــ ـه هستـــــــــــــــــــتند 6
blue berry 5809 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 می פֿـפاهـے قضاפتـــم ڪنـے ؟!!! ڪـفش هایــم را بپـפشـ ... راهـم را قـבم بـزטּ ... בرב هایـــم را بـڪش ... روز هایـــم را بـگذراטּ ... بعـב قـضاפتــــم ڪـטּ .... !! 6
mani24 29665 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 فکرت از سرم افتاد... به همین راحتی!! نه آسمان به زمین آمد ونه دنیا تیره وتار شد... ساده ترازآنچه که فکرش را می کردم از سرم افتادی! افتادی درست وسط چشمانم... با هرقطره اشکم فرو می ریزی... وعاقبت تمام می شوی!! تمام میشوی!! و... تمام می شوم...!! 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 22 فروردین، 2013 غمگینم چون روستایی که به شهر تبدیل شد و رودخانه ای که در شهر در به در شد غمگینم چون پرنده ی نامه رسانی که به ایمیل تبدیل شد و چون صدای یار که به اس ام اس... ### اما غمگین تر از من قلب کودکانی است که به ناچار بزرگ می شوند... 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 مُـــבَتـ ـهـــاســـتـ ... اِحســـاسـ مے ڪُنـَــمـ کـَــر و لالــ شـُــבَمـ ..!! ایــــنـ روزـهـــا .. صـِــבاے ِ اِحســاســاتـــمـُ .. فَقَـــط صَفحــِهـ ے ِ ڪیبـُـورבَمـ مے شنـَـــــوـِهـ ..!! 5
farhatami 1390 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 من نگاه تو را شعر میکنم تو شعر مرا نگاه میکنی بازی عجیبیست شعر نگاه تو روی قافیه های دلم می نشیند و زبانم این دیوانگی را می سراید تو را به این نگاه عاشقانه قسم شعر چشمانت را از من مگیر به تمامی عشق قسم من با نگاه تو شاعر شدم ... . . 3
farhatami 1390 ارسال شده در 23 فروردین، 2013 همچو پرنده ای در باد می چرخم در هوایت شاید باز هم به تیر نگاهت دچار شوم شاید 4
mani24 29665 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 برای به دست آوردنت نمی جنگم به تکدی قلبت هم نمی آیم دوســتــت دارم.... فــارغ از داشتنت [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 900x682 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 1
mani24 29665 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 یک نفر نیست..... یک نفر نیست بپرسد از من..... که تو از پنجره ی عشق چه ها می خواهی...... صبح تا سحر گاه با ماه سخن می گویی...... گاه با رهگذران خبرگمشده ای می جویی.... راستی گمشده ات کیست؟؟؟؟؟؟ کجاست؟؟؟؟؟ صدفی در دریاست.....نوری از روزنه ی فرداهاست یا خدایی که از روزازل پنهان است..... 2
mani24 29665 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 مــرسی که هــستـی و هسـتـی را رنــگ می آمـیــزی هیــچ چــیــز از تـــو نـــمی خــواهم فــقــط بـاش......فــقــط بـخـنــد هَــر شَب ... تـ♥ـو نزديکِ همــان خواب خــــــوبم هستی! فكر ميكنم تا خوشبختی اَم يک غَلتِ ديگر مانده ... و اين غَلت هایِ لعنتــی!!! من را از خواب بيدار ميكنند. هَــرشَب ... 9
Mr.101 27037 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 دست می سوزد با سیگار به خودت می آیی یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلت کند نه دستی که شانه هایت را بگیرد نه صدای که قشنگ تر از باد باشد تنهایی یعنی این…!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
pianist 31130 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 رویای من... رویای من... رنگ میگیرد... رنگ میبازد... رویای من کی رنگ حقیقت به خود میگیرد؟؟؟ 6
blue berry 5809 ارسال شده در 25 فروردین، 2013 عـــــآشِـق رـآ ڪــﮧ بَـــرعَــڪــس ڪـــنـے ... مـے شَـפּב قـشــــآع ... בهـــפֿـــבآ رـآ مـے شِــنــآسـے ؟؟!! لُــغَـتــــ نـآمِـــﮧ اَش رـآ ڪـﮧ بــآز ڪــرבҐ نِــפּشـتـــﮧ بـــפּב : قـشـــآع : בرבے ڪــ ـﮧ ـآבҐ رـآ اَز בرمــــآن مـایــפּس مـے ڪـنَــב !!! 7
sam arch 55881 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 در وصف تصویر پست قبل..واقعا بعضی تصاویر حسِ آدم رو جاری می کنن... . . . خودش می آید شاید.... شاید هم خبرش... رهگذران با نیشخند پچ پچ می کنند در گوش.... سیاه عینکِ تقدیر بر چشم هم بی فایده است... غریبه ها هم می شناسند مرا... که علفِ انتظار سبز شده بر پاهایی که عمری با تو همراه بود... 5
mani24 29665 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 گــآهـے نـَبـودَن بـِـهتـَــر اَستــ اَز تـَنهـــآ بــودَن اَصــلاً نـَہ ... گــآهـے نـَدآرَد هـَميــشِـہ ! هـَميــشـِہ نـَبودَن بـِهتــَـر اَستـــ اَز تـَنهـــآ بــودَن ... ! 3
"nazanin" 3610 ارسال شده در 27 فروردین، 2013 باز هم شانه ات را را می بویم و می بوسم تا که بدانی با تکیه بر شانه تو احساس امنیت میکنم همین که شانه های تنومند تورا در کنار شانه های ظریف خود ببینم همین که سرم را به سینه ستبر تو بچسبانم همین که در آغوش دریایی تو غرق شوم و به دنال راه نجاتی نباشم یعنی من در امن ترین جای زندگی ام قرار دارم و نباید نگران دسیسه های این روزگار نامرد باشم 3
Mr.101 27037 ارسال شده در 27 فروردین، 2013 وقتی که میگویی دوستت دارم اول روی این جمله فکر کن شاید نوری را روشن کنی که خاموش کردن آن به خاموش شدن او ختم شود!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
mani24 29665 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 تـو رفـتـﮯ انـگـار ڪـﮧ مـن از اولـش نـبـودم ! مـن ولـﮯ مـﮯمـانـم انـگـار ڪـﮧ تـو تـا آخـرش هـسـتـﮯ ! . . / . 2
ارسالهای توصیه شده