Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ ﻣﯿﮕﻢ ﺭﺍﺿﯽ ﺍﻡ ﺑﻪ ﺭﺿﺎﯼ ﺧــــــﺪﺍ.. ﺍﻣـﺎ… ﺩﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕویم ﺗﻮ ﺑﺮﮔﺮﺩ … 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۱ پدال دوچرخه دو نفره دوستی مون خیلی سفت شده حالا یا من خسته شدم یا شیب زیاد شده شایدم تو دیگر رکاب نمیزنی... 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ تکه ای از اسمان نگاهت جا مانده است روی پرچین تنهایی ام !! سر بر بالش می گذارم ، رویای شبانه ام از تو لبریز می شود. من، بوی تو را می دهم ... عزیزدلم، صبورانه خواب می کنی تمام دلواپسی هایم را ... دلم می خواهد بودنت را یک جا، جلوی آینه ها بگذارم تا دوستیمان هزار برابر منعکس شود ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۱ براي پروانه شدن، پيله دستان تو كافي ست مرا محكم تر در آغوش بگير... 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ خنده تلخ من از گريه غم انگيز تر است... كارم از گريه گذشته است!بدان مي خندم... 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ دلم زیــادی روشن است می ترسم بسوزد. 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ دوســـت دارم این رو نوک پنجـــــه بلند شدن ها را و بوســــیدن لب های تـــــــــو را همان لحظه هایی که تو یک عالمه مــَــــرد می شوی و مــَـــــن یک عالمه زن !! [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2]براي ديدن اين عكس با اندازه واقعي اينجا كليك كنيد . اندازه واقعي اين عكس 650x407 مي باشد[/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ تو را اي گل كماكان دوست دارم به قدر صبح و باران دوست دارم (اصلا نميدونم درست نوشتمش يا نه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3) 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ امآלּ از ایـטּ بوے پآییز و آسمآטּ ابرے ! که آבم نــہ خـ ُـودش میـבآنـב בرבش چـ ـےـست و نــہ هیچکـَس בیگرے... فَقَط میدانـے کـِـہ هَر چـِـہ هوآ سَرבتَـر میشوـב בلت آغـ ـوش گرمترے میخوآهـב لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ دور تــر بـايســــتـــــ... مهـــــرَبـــانــــــ کـــه ميـــــشوي دلـمــ بيــشتَـــــر تـنــــگــ ميـــــشوَد . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ وقتی تورو از دست دادم اشکی نریختم! چون تموم اشکهایم رو برای بدست آوردنت ریخته بودم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ خـــدایــا نـتــــ ـــرس !! دسـتـت را بـهـ مـن بـده بـیـا پـایـیـن ... ایـنـجـا انـقـدرهـا هـم وحـشـتـنـاکـــ ـــ ــ نـیـسـت ! اگـر هـم بـاشـد ، خــــــود کــرده را تــدبــــــیـر نـیـــــســـت ... ! 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شانه ات کو؟ دنیایم باز به هم ریخته… 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است اکسیر من نه این که مرا شعر تازه نیست من از تو مینویسم و این کیمیا کم است سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست درشعر من حقیقت یک ماجرا کم است تا این غزل شبیه غزلهای من شود چیزی شبیه عطر حضور شما کم است گاهی ترا کنار خود احساس میکنم اما چقدر دلخوشی خوابها کم است خون هر آن غزل که نگفتم به پای توست آیا هنوز آمدنت را بها کم است 3 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ گم می شوم بی تو در جنگل سکوت و تنهایی آنگاه که از صدای هوهوی باد می هراسم و در آن تاریکی مبهم بی تو فانوسم می شکند! فقط چند لحظه نبودنت را جبران کن 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ من همـــ ان دختــ ر بچه ی بهانه گیــ رم از بس با چشمانم بهانه ات را گرفته ام. . .. دیگـــ ر اشکــ ی نمــ انده بــ رایم بــــ یـــ ا . . . لبـــ انم دیگـــ ر نای التمـــ اس ندارند. . . بــــ یـــ ا . . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ نگاه منتظرم خیس است و مبهوت در امتداد جاده ای که تو از آن سرد و مغرور گذشتی... و بی اعتنا به من، حتی بشت سرت را هم نگاه نکردی؛ کاش کسی به تو مهربانی را می آموخت وکاش کسی با آبرنگ قلب را در سینه ات نقاشی می کرد... وکاش آن گیاه آبزی چشمانت عشق را باور می کرد... ؛ ღ نــ ـ ـ ــاز ღ 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ به چشمـهـایت ، گـاهی میشود سـوگنــد خـــورد ! امّــا … به چـالِ گــــــونـه ات، هـمـــــیـشه …!! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ حداقل سنگيني اشك هايت را بر شانه هاي من بگذار! وقتي حرفهايم حتي ذره اي از بار غمت را كم نمي كنند!!! (ميلاد تهراني) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده