Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ روی دلای آدما هرگز حسابی وا نکن از در نشد از پنجره، زوری خودت رو جا نکن آدمکای شهر ما، بازیگرایی قابلن وقتش بشه یواشکی رو قلب هم پا می ذارن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بر ساحلِ نا امیدی باید وارویی زد... تا در عالمِ عکسِ این دنیاییِ برعکس! "نا" از واژه ی نا امیدی بر زمین افتد... زندگی رنگِ امید بگیرد...شاید... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ چقدر حس خوبی میده وقتی دلتنگشی این اس ام اس برات بیاد بعد تو هم بنویسینه عزیزم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دختــر: خوشگلم ؟ پســـر : نه ! دختــر : دوستـــم داری ؟؟ پســـر: نه !! دختـــر : اگه بمیــرم برام گـــریه نمی کنی ؟؟؟ پســر : نچ !!! دختــر اشک تو چشماش جـمع شـد و پســر بغلش کـرد و گفت : تـو خوشـگل نیستـی ، زیباتــرینی ... دوسـتت نــدارم عاشقتــم ! اگه بمیــری برات گــریه نمی کنم ... منم میمیــرم !.. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ مُنتــَـظرِ هیــــچـ دَستیـ در هیــــچ جای اینـــ دنیــــا نبـــاشــ ! اشکـــ هایتــ را با دستــ هایــِ خـــودتـــ پــــاکــ کنـــ .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ ستاره بارونه چشاش ... اشکاشو دست کم نگیر بگوبخنداش مال تو ... گریه هاشو ازم نگیر از تو نگاه اون بچیـــن ... ستاره های بی شمـــار بار جداییشــو ولی ... رو شونه های من بذار ستاره بارونه چشاش ... اشکاشو دست کم نگیر بگوبخنداش مال تو ... گریه هاشو ازم نگیر از تو نگاه اون بچیـــن ... ستاره های بی شمـــار بار جداییشــو ولی ... رو شونه های من بذار 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ روی دلای آدما هرگز حسابی وا نکن از در نشد از پنجره، زوری خودت رو جا نکن آدمکای شهر ما، بازیگرایی قابلن وقتش بشه یواشکی رو قلب هم پا می ذارن 5 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۱ باران که می بارد دلتنگی هایم را می شوید،هول می دهد به سمت قلبم . آنقدر قلبم پر می شود، که دلتنگی هایم از چشمانم فرو می ریزد. . . . باران که می بارد پنجره ی اتاقم تار می شود، نمی دانم از باران کوچه است یا باران چشم هایم. 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ تو آیا عاشقی کردی بفهمی عشق یعنی چه؟ تو آیا با شقایق بودهای گاهی؟ نشستی پای اشکِ شمعِ گریان تا سحر یک شب؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گفتی:شاید برگشتم..هنوز زنده ام!به امید همان “شاید” .. 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ بـــــــــاران … بهانــــــــــه ای بود … که زیر چتــــــــــر من ، تا انتهای کــــــــــــــــــــــــ ــوچه بیایــــــــــــی کـــــــــاش … نه کــــــــــــــوچه انتهایی داشت … و نه بــــــــــاران بند می آمــــد… 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگر کارگردان بودم صدای نفس هایت موسیقی متن تمام فیلم هایم بود... 4 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ عادت نکرده ام هنوز ... خیال می کنم روزی باز می گردی آرام از پشت سر می آیی، مرا که به انتهای خیابان خیره شده ام دوباره به نام کوچک صدا می زنی و عمر تنهایی ام به پایان می رسد... 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ مدتهاست در آینه نگاه کردن به تو را تمرین می کنم برای روز مبادا… شاید روزی با تو چشم در چشم شدم … 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده