mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۱ به کدامین گناه از بهشت اغوشت رانده شدم ؟ من که حتے وسوسه سیب نداشتم... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ دلـــم گــرفته .. نمیدانم بگریم یا ... فراموش کنم ..... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ نمی دانـــمـ ... گنجشـــک هـآ کــه آن قــدر شبیــه هــمـ هستـــند .. چطــور همدیگــر رآ می شنــآسنــد ؟! و نمی دانـــمـ ... چقــدر شبیــه مَـ ن اســت .. کــه دیگـر مرآ نمی شناسی ؟! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ مـטּ .. تــافتـﮧ جـُבا بــافتـﮧ نیستــم ..! مـטּ ؛ بــا همـﮧ بــافتــه شـבه ام..! تنـهـا .. פֿـواب آلــوב .. و بـے حــوصلــه بــوבه انـב ..، פֿـُבآ و فــرشتگـآטּ سینـﮧ چــاڪش، بـﮧ وقـﭞ بــافتنــم انگــار ..! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ اسپــــــرســو ے تلــــــخ . . چـــــاے ســــرב . . و طعــҐ ســـرב و تلــــــخ لبانتـــــ . . تنـــــــها رهــــــاورב ِ مـــטּ از قرارمـــاטּ בر آטּ ڪـآفــﮧ بــوב . . هـــــــﮧ ! ڪـآفــﮧ . . . ڪـآفــﮧ ב∫פֿـــ هــآے اســطورهـ . . . 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ باور کن که نیازی نیست به یاد کسی که نیست ...... اولش ترسناک ، بعد دردناک ، و بعد آزاد و رها و شاد ........... فراموش می کنم! خدا حافظ 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منــ همـــ برايِ اینکة راحت بروي ميگویمـ : "بـــــــــ آشَد...بــــــُرو....خیالي نیستــــــ..." امـــــّا .. کــــــیست کــــة ندانــد.. بآ تـــُ و تنهـــــ ا چیزي کـــــة هَست .. خــــــــیال ِ توســــت ..!! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ به هـمـان سـادگـی کـه کـلاغ ِ سـالـخـورده ... بـا نـخـستـین سـوت ِ قـطـار .. سقـف واگـن مـتـروک را تـرک می گـویــد .. دل ، دیـگــــر در جـای خـود نیـسـت .. بـه همـیـن ســادگـی ..! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ چِقدر دلَم تَنگـ دورانِ کودَکیستـ . . . دورانے کِه هیچ خَبرے از اطرافـ خودَم نَداشتَم . . و تَمامِ زندِگیَم . . . عروسَکے بود کِه بَرایَش مادَر شُده بودَمـ . . .! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ مرد از زن خیلی تنهاتره! مرد لاک به ناخوناش نمیزنه که هروقت دلش یه جوری شد، دستشو باز کنه و ناخوناشو نگاه کنه و ته دلش از خودش خوشش بیاد! مرد موهاش بلند نیست که توی بی کَـسی کوتاهش کنه و اینجوری لج کنه با همۀ دنیا! مرد نمیتونه وقتی دلش گرفت زنگ بزنه به دوستش و گریه کنه و خالی شه! مرد حتی دردهاشو اشک که نه،یه اخـمِ خشن میکنه و میچسبونه به پیشونیش! ... یه وقتایی ، یه جاهایی ، به یه کسایی باید گفت : . "میــــــــــــ ـم ... مثلِ مـــــرد!" 2 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ كاش مي شد سرزمين عشق را در ميان گام ها تقسيم كرد كاش مي شد با نگاه شاپرك عشق را بر آسمان تفهيم كرد كاش مي شد با دو چشم عاطفه قلب سرد آسمان را ناز كرد كاش مي شد با پري از برگ ياس تا طلوع سرخ گل پرواز كرد كاش مي شد با نسيم شا مگاه برگ زرد ياس ها را رنگ كرد كاش مي شد با خزان قلب ها مثل دشمن عاشقانه جنگ كرد كاش مي شد در سكوت دشت شب ناله ي غمگين باران را شنيد بعد ، دست قطره ها يش را گرفت تا بها ر آرزوها پر كشيد كاش مي شد مثل يك حس لطيف لابه لاي آسمان پرنور شد كاش مي شد چا در شب را كشيد از نقاب شوم ظلمت دور شد كاش مي شد از ميا ن ژاله ها جرعه اي از مهر با ني را چشيد در جواب خوبها جان هديه داد سختي و نا مهرباني را شنيد مریم حیدرزاده 1 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ جز من اگرت عاشق و شیداست بگو ور میل دلت به جانب ماست بگو ور هیچ مرا در دل تو جاست بگو گر هست بگو، نیست بگو، راست بگو...! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ ﻧﺘـــــــــﺮﺱ. . . ﺍﮔـــــــﺮ ﻫم ﺑـــﺨـــــﻮﺍﻫم ﺍﺯ ﺍﯾـــﻦ ﺩﯾــــــــﻮﺍﻧـﻪ ﺗـﺮ ﻧﻤﯿــﺸﻮم! ﮔﻔـــــﺘﻪ ﺑﻮﺩم ﺑﯽ ﺗـــﻮ ﺳﺨــــﺖ ﻣﯿﮕــــــﺬﺭﺩ ﺑـﯽ ﺍﻧـﺼـﺎﻓــــــــ ! ﺣـــــﺮﻓم ﺭﺍ ﭘﺲ ﻣﯿﮕــﯿﺮم ﺑــﯽ ﺗــــــﻮ ﺍﻧﮕـــــــﺎﺭ ﺍﺻـﻼ ﻧﻤـﯿﮕــــــﺬﺭﺩ.. . . 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ دل آدما... شیشه نیست که روی آن " هــــــا " کنیم بعد با انگـــشت یه قــــلب بکشیم و وایسیم آب شـــدنش رو تماشــــا کنیم و کیـــــف کنیم !!! رو شیشه نـــازک دل آدمـــا اگـــه قلبـــــــــی کشیدی باید مــــــــردونه پـــــــاش وایســــتی!! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تـو رفـتـﮯ انـگـار ڪـﮧ مـن از اولـش نـبـودم ! مـن ولـﮯ مـﮯمـانـم انـگـار ڪـﮧ تـو تـا آخـرش هـسـتـﮯ ! . . / . 1 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ ناز آن چشمی که سویش مال ماست ناز آن زلفی که تارش مال ماست ناز آن چوپان که سازش مال ماست از آن یاری که قلبش یاد ماست 1 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست، ریشه هم هرگز اسیر باد نیست، زندگی چون پیچک است انتهایش میرسد پیش خدا 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ تا روز ے کــﮧ بــود ..، دســت هــایــشـــ بــو گــل ســرخ مــے داد ..! از روز ے کــﮧ رفــت ..، گــل هــای ســرخ ... بــو ے دســت هــاے او را مــے دهنــد . . .! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ دیوانــه نیستم(!) اما گاهــی دلم که برایــت تنــگ میــشود/. زیــر بــاران فریــاد میکــشــم اسـمــت را و احـــســاس خیــس خورده امـ را بــروی کلمـــات نـــم کشیــده میــچــســبـــانــم(!) دیوانــه نیســتم(!) امــا بــرای مرد داخــل قابــ عــکس /. هرشــب درد و دل میــکنم و با خیــال دســتانت در دستـــانم(!) تمام خـــیابانــهــای شهر را با کفشهای پاشنه بلندم قــدم میزنـــم/.. من دیوانـــه نیســتم(!) فــقــط یــک جور خــاص کــه دیگرانــ نمــی فهمــند تــورا دوســت دارمــ...(!) 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۱ خدایا… دهانم را بو کن… ببین، بوی سیب نمیدهد! من هیچ وقت حوایی نداشتم که برایم سیب بچیند! میدانی یک آدم بدون حوایش چقدر تنها میشود؟! میدانی محکوم بودن چقدر سخت است وقتی که گناهی نکرده باشی و حتی سیبی را نبوییده باشی؟! میدانی حوای بعضی از آدم هایت میگذارند و میروند؟! میدانی که میروند و جلوی چشم آدم، حوای دیگری میشوند؟! نمیدانی!.......................... تو که حوا نداشته ای هیچ وقت! ولی اگر میدانی و باور کرده ای خستگی ام را، این آدم را ببر پیش خودت… خسته ام از زندگی… دهانم را بو کن…! ببین بوی سیب نمیدهد.. ♥سودهܓ.✿ܓ✿ܓ✿ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده