mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ مِدادَم را . . . مےکِشم بَر رویِ ڪاغَذ . . بے هَدف . . آرام آرام . . . مے نِویسَم نا نِوشتِه ها را ؛ نَوازِش مے کُنم ڪاغَذ را . . . و صِدایے را لَمس می کُنم . . دوستَت دارمـ . . .!.! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ نيمه شَبـ است ُ قلم در دَستم . . دلَم غَمگين و عَزادار . . دِلم تَنها . . در اين ميان انگار سُڪوت استـ . . کِه سکوتـ مَرا مے شِکَند . . .! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ چِقدر دلَم تَنگـ دورانِ کودَکیستـ . . . دورانے کِه هیچ خَبرے از اطرافـ خودَم نَداشتَم . . و تَمامِ زندِگیَم . . . عروسَکے بود کِه بَرایَش مادَر شُده بودَمـ . . .! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ اَز تــو چــﮧ پنهـــاטּ . . حالا کـﮧ قلبَتــــ مال مـَטּ استــــ . . . خـوבمـــ بـﮧ خـُوבمــ حسـُوבے اَمــ مے شـَوב . . .! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ به هـمـان سـادگـی کـه کـلاغ ِ سـالـخـورده ... بـا نـخـستـین سـوت ِ قـطـار .. سقـف واگـن مـتـروک را تـرک می گـویــد .. دل ، دیـگــــر در جـای خـود نیـسـت .. بـه همـیـن ســادگـی ..! 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ یه وقتــــــایی هست که جواب همه نگرانیـــات و دلتنگیات میشــه یه جمله که میكوبن تو صورتــــت "بهم گیر نـــــــده، حوصله ندارم ".......! 2 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خيــلي سخــته كســي رو نداشــته باشــي كه: بي منــت بغــلت كنــه بــي مــنت باهــاش درد و دل كــني بــي منــت بــراش گريــه كنــي بي منــت پشتــت باشــه بــي منــت دوســش داشــته باشــه بــي منــت رفيــقت باشــه خــيلي سخــته... آهــــاي شــمــاي كه داريــــد قــــدر بــدونيــــد 1 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ بـزرگـ ــــ بــود ... قـ ـوی بــود ... همـ ـه بــه اون احتـ ـرام مـی گـذاشتنـد !! شکـستـنـی نبــود بـ ـه ایــن سـ ـادگـی هـا ... امـا زود درگـذشتـ ـــــ !! غـ ـرورم را مـی گــویـ ـم .. نـاگهـ ـان فــوتـ ــــ کـ ـرد ..!! 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ "قرار رفت از آن دری که باز بود، بلکه بیایی ... تو که خاطرت هست، رفته باشی"؟! ديگر نيا... كه قرار تاب آوردنت نيست... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ دلم کار دست است ، خودم بافتمش ! تارش را از سکوت ، پودش را از تنهایی ، همین است که “خریدار” ندارد . . 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ معــلِـґ زَبــآטּ میگـویَــد : هَمــﮧ ے فِعـل هــآے פֿـوآستَـטּ بــآ مـَصــدر "to" مـے آيــند ... مَـטּ بـے "تــو" هيــچ فِعـلـے رآ نِـمـے פֿـوآهَـґ ... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ شــايـد روزي بـيـايـد... کـه حـال ِ مـن هـم خـوب شــــود....! زمـيـن خـوب شــــود.. هـوا خـوب شـــــود... “بـــاران “خـوب شـــود.. عــــشـــق خـوب شــــود... و تـــــو خـوب ِ مــــن شـــوي... و مــــن خـوب شــــوم... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ میتــرســم… کسـی بــوی ِ تنـت را بگیــرد نغمــه ِ دلـت را بشنــود و تو خــو بگیــری به مـــآنـدنـش!!! چـه احســآس ِخـط خطــی و مبـهـمـ یسـت! ایــن عــآشقــآنـه هــآی حســود مــن 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ زیاב فرقـــے نڪرבه . . . خوבِخوבشه فقط اونــے که בاره باهاش قـבم میزنه " من " نیستم . . . ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ هر وقت به پیراهنت می افتد باد نفسَم تنگ می شود. چه خوب که خودت نیستی! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ درد دارد وقتی ... من عاشقانه هایم را می نویسم ... دیگران یادِ عشقشان می افتند... اما تو بی خیالی!!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ اگر سرت رو روی سینه ام بگذاری… هیچ صدایی نخواهی شنید … قلـــــــــــــــــبِ مـــــــــــــــــن طاقت این همه خوشبختی رو نداره…. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم، وسط گریه هایش بگویم: غصه نخور خودم جان! درست می شود!درست می شود! اگر هم نشد به جهنم... تمام می شود... بالاخره تمام می شود...!!! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ رفتنت کبریت کشیدن بود در انبار کاهی که از چهار طرف در معرض باد است خانه را هم سوخت؛ هم بر باد داد! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ ذهــــنــــم فـــلـــج مـــي شـــــــود وقــــتـــي مـــي خـــوانـــمــــت و تـــــو حـــتـــي نـــمـــيــگـــويـــي جـــــــــانم ؟! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده