*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این روزها زیادی ساکت شده ام ، نمی دانم چرا حرفهایم، به جای گلو از چشمهایم بیرون...........می آیند............! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مــن زانــو هـایـم را بــه آغـوش کــشیده بـــودم... وقتــی تــو بــرای آغــوش دیـگری... زانــو زده بـودی ... 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاید روزی دوباره کنار خوشبختی ها منتظر آمدنت باشم و تو باز هم دیر کنی.....! 8 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باران می بارد، بیا زیرِ چترِ خیالم ،می رسانمت تا عشق: 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقدر جای تو خالیست جای خالی ات را با هیچ چیز نمیتوان پر کرد! حتی با گزینه ی مناسب….! 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خـــــــدایــــــــــــــــــا در گلویم ابـــر کوچــکی ست که خیــال بـارش نـــدارد.. میــــــشود مــرا بــغل کنـــی ؟! 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ميرم از شهر تو با يه کوله بار از خاطره دل من مونده پيشت گرچه پاهام مسافره ميگذره همراه جاده ياد تو از تو خيالم توي راه دریغ از ابری که بباره واسه حالم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یک نفر رفت و ... یک نفر جا ماند... یک نفر تا همیشه تنها ماند!... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۱ گاهی آن قدر دلتنگت می شوم که جز آغوش تو هیچ معجزه ای چاره سازم نیست. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چشمان ِ من بی آنکه به هم بنگرند در گریستن تفاهم دارند 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هر چیز زمانی دارد نفس هم که باشی دیر برسی من رفته ام ... 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درخت , دلتنگ تبر شد … وقتی پرنده ها , سیم های برق را به شاخه هایش ترجیح دادند… 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مـــادرم گـــفت: درد بـــی درمـــان بـــگیری! . . نفـــرینش گـــــرفت... . . عـــاشق شـــــدم...! 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سر به آسمان می ساید.... با آنکه که پا بر روی جدول خیابانی ست.. و نم ناک است از حضور چند ساعت قبل تو... که دیر آمدی و زود رفتی.... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ حیف نیست بهار از سر اتفاق بغلتد در دستم آن وقت تو نباشی!؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ جســـارت مـــی خــــواهــد!!! نــزدیــک شــدن بــه افــکــار دختــری... کــه روزهـــا... مــردانــه بـــا زنــدگــی مــی جنـــگد ... امــا شـــب هــا... بالــشــش از هـــق هـــق هـــای دختــــرانه خیــــس اســـت ... ! 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برفی سنگین نشست؛ درختی زیبا شد، درختی شکست ! شهاب مقربین 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دیدی به جای کوه غم ،تیشه ات قلب من نشانه گرفت دیدی قایق عشقم ز دریای محبت کناره گرفت کبوتر دلم هوای آشیانه گرفت آسمان غم ابر ناله گرفتدیدی ... عشقت حباب بود و در هوا شکست دیدی دلم شکست.... واقعاً چقدر بی صدا.... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من و ته سیگار و پنجره نیمه باز مانده ایم که کدام یک برای سقوط مناسب تریم؟ 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پسرک ارضا شد و بيرون کشيد از رابطه ... دخترک اما باردار شده بود از خاطره .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده