S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺷﺨﺼﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺣﻀﻮﺭ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ زمین از آمدنِ برف تازه خشنود است من از شلوغیِ بسیارِ ردّپا بیزار... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ روی آب های مواج احساسم سوار بر زورق خــــــــــــــیال پارو می زنم در جستجوی ساحل امن یقین .. وقتی به ابرها می نگرم باران زیباتـر از همیشه ترانه می خواند اینجاست که در می یابم عشـــــــــــــــــــــــ ـــــق سر پناهی گرم در باور های شاعرانه ی من است .. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺷﺨﺼﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺣﻀﻮﺭ ﮐﺴﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﻮﺍﺳﺶ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻧﯿﺴﺖ دیوار احساس من را، همه… کوتاه می پندارند ، اما چه می دانند ، در پس این دیوار کوتاه ، زمینش عمق فراوان دارد… 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ نعره ی هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند... اما... من از سکوت موریانه ها می ترسم...............! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ✿ツ چـه کـــرده ای بــا مــن . . . !!؟ کـه ایـن روزهـــا ، تــــو را فـقــط بـه انـدازه ی یـک اشتبــاه مـی شنـاسـم . . . !!! ✿ツ 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ ✿ツ ای عـقــل دســتـم بــه دامــنـتـــ ! دل ، ســوی ِ چــشـم ِ او رفـتـه اسـتـــ ! بـــرنـگشـتـه . . . ✿ツ 4 لینک به دیدگاه
farhatami 1390 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ گر از عشق ميشه قصه نوشت ميشه از عشق تو گفت... ميشه از عشق تو مرد و ديگه از دست همه راحت شد.. آره از عشق تو ديونگي هم عالميه... ================== 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ ✿ツ ای عـقــل دســتـم بــه دامــنـتـــ ! دل ، ســوی ِ چــشـم ِ او رفـتـه اسـتـــ ! بـــرنـگشـتـه . . . ✿ツ گاهی باید بی رحم بود! نه با دوست... نه با دشمن! بلکه با خودت! و چه بزرگت می کند آن سیلی که خودت می خوابانی توی صورت خودت ! لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ از آدم ها دلگيرم که گرم ميبوسند و دعوت ميکنند سرد دست ميدهند و به چمدانت نگاه ميکنن... لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ هنوز هم مرا به جان "تـــو" قسم مى دهند مى بينى تنها من نيستم که رفتنت را باور نمى کنم ...! 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ نجار ها هم کورند ، هنوز تخت دو نفره می سازند ... نمی بنینند همه تنهاییم ..! حتی آنهایی که دو نفره می خوابند ...! 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ همیــشه تو دلــت میگفــتی: این مــگه باچــند نــفر دوســته که همیــــشه آنلایــنه؟ یه جمــله همــیشه یادت باشــه: همیــشه آنلایــن تــرین ها تنــــهاترینــــند 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ به نـدرت پیـدا می شن آدمــایی که ... بهشون مـحبت بکنـی و بعـدش پشیـمـون نشـی .. لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ . دیدی آنرا که تو خواندی به جهان یار ترین سیـ ـنه را ساختی از عشقش سر شارترین آنکه می گفت منم بهر تو غمخوار ترین چه دل آزار شد آخر،چه دل آزار ترین . . . دیدی ای دل ؟ 2 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ . دیدی آنرا که تو خواندی به جهان یار ترین سیـ ـنه را ساختی از عشقش سر شارترین آنکه می گفت منم بهر تو غمخوار ترین چه دل آزار شد آخر،چه دل آزار ترین . . . دیدی ای دل ؟ چه قانون ناعادلانه ای برای شروع یک رابطه هر دو طرف باید بخواهند ولی برای تمام شدنش همین که یک نفر بخواهد کافیست .../ 1 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ مادر " مرا ببخش درد بدنم بهانه بود ! . . ....... کسی رهایم کرده که صدای بلند گریه ام .. ... اشک هایت را در آورد لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ نمی دانم آخر این دلتنگی ها به کجا خواهد رسید ! دنیا پــــــُر شده از قاصدکهایی که راهشان را گم می کنند ! ! نـــــــه میتوانی خبری دهی و نــــــــه خبری بگیری ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده