mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 کی داشت ویکی نداشت اونی که داشت توبودی واونی که تورونداشت من یکی خواست ویکی نخواست اونی که خواست توبودی واونیکه بی توبودن رونخواست من یکی آوردویکی میاورد اونی که آوردتوبودی واونی که به جزتوبه هیچ کسی ایمان نیورد من یکی موندویکی نموند اونی که موندتوبودی واونی که بدون تونمی تونست بمونه من یکی رفت ویکی نرفت اونی که رفت توبودی واونی که به خاطرتوتوقلب هیچکی نرفت من 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 در دسترس بودن یا نبودنت دیگر برایم ارزش ندارد اکنون که نه مشترک هستی نه مورد نظر.....! 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 با تو می مانم عزيزم . . . بی آنکه دغدغه های فردا را داشته باشم . . . زيرا می دانم فردا بيشتر از ديروز و امروز دوستت خواهم داشت . . . 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 پسرا حتی اگه یه ذره اخلاق دخترونه داشته باشن چندش آور میشن :& ولی دخترا تا حد خیلی زیادی اگه اخلاق پسرونه داشته باشن باحال و با جنبه و دوست داشتنی میشن :دی نه واقعن چرا این جوریه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 کل دنيا هم هر روز بگويند :دوستم دارند" فايده ندارد.... اما..... دوستت دارم هاي " تو " چه غوغایی میکند لامصب... روحـــــــــــــم را تازه میکند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 مرا به ذهنت نه…. به دلت بسپار…. من ازگم شدن درجاهای شلوغ ...میترسم ... 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 جناق می شکستیم می گفتیم : یادم تو را فراموش، ولی امروز تمام استخوانهایم شکسته، باز هم تو را فراموش نکردم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هیچوقت با شنیدنِ یه جمله در مورد کسی قضاوت نکن. برای هممون پیش اومده که گاهی حرفهایی زدیم که برخلاف اعتقادات یا تفکراتمون بوده. بهش مهلت بده بذار خودش رو ثابت کنه بهت. اونی که داری در موردش قضاوت میکنی دیوار نیست، یه آدمه که دل داره و دوست نداره در موردش اشتباه قضاوت بشه. یه لحظه خودت رو بذار جای اون، اونوقت میفهمی منظورم چیه...... 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 هـــر شـــب ... بـــه خـــودم قـــول میدهـــم كـــه ... فـــراموشـت كنـــم !.. وقتی عکســـت را می بینم!.. تـــو را كـــه نـــه .. قولـــم را فرامـــوش می كنـــم ............ ! 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 در توصیف تصویر زیر : تورا به تنهایی هام سپرده ام ... میدانی کجاست ؟ در اولین مسیر آشنایی هایمان... همان جا که روزی از عشق با من نجوا کردی... اکنون بردیوار سرد و تاریک کوچه تکیه زده ام ... وخیالت را به کورسوی چراغ سپردم .... من اکنون ... از حس بودنت رها شده ام ... و تورا به هیچستان خیالم سپرده ام ... 2
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 گاهے בو ــــت בارم بـבوטּ پڪ زدטּ . . . فقط بنـشـینـ ґَ و نگاه ڪنم ڪﮧ ــــیگارґَ چگونـﮧ مـے ــــوز ב . . . شــآید آخر فهمیـבґَ . . چـﮧ لذتے میبرے از تماشـاے سوختـטּ مـטּ . . شــآید آخــر قــآنع شــבґ . . ! 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 خُدایــــــآ .. میدآنے حَــــوّاے بَعضے اَز آدَم هــایَتـــْ مےگذارَند وَ مےرَوند ؟! میدآنے کــِ مےرَوَند وَ جـــِلوےِ چــِشمِ آدَم ، حَــوّای دیگــَـرے مےشَوند ؟! نمےــدآنـي !! تـــو کــِ حَـــوّا نَداشتــه اے هےــچ وَقتـــْ ..! وَلـے اَگـــر میدآنے وَ بــآوَر کـــَرده اے ؛ خَستگے اَم رآ ، ایــن آدَم را ؛ ببـــَر پیش ِ خودِتـــ ! خَسته اَم از ز ِندِگے ..! 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 دِلَمــْــ لَکــــ زَده واسِــﮧ یــﮧ عاشِقآنـﮧ ے آرومـــْ . . . کــﮧ تو رو سِفتــْـ بَغل کُنمـ . . بِذارے اَزتــْــ گـلــﮧ کُنمـ . . از هَمــﮧ این کابوسهايـے کــﮧ چِشمــ تــــورو دور دیـــدَن وَ آزارَمــ دادَن . . گریــــﮧ کَنم وَ تو اَشکامو پاکـــ کُنــے . . دلتنگـے هامـــْ رو بَهونـ ــﮧ کُنمــ . . سَرمــ رو توے گودے گردَنتـــ قایِِمـْـ کُنمــ . . تَمامـــ نَفســـَـمـــ رو پُر کنَمــ . . اَز عَطرِِ تَنِتـــْـ وَ آرومـْـ بگیرَمـــ . . 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 طَعــــ ــم سیبــــْ مےدَهد لَبـــ ــهایَش . . وَ مـــَن گناهــــکارتـــرین حوّاے زمینـــَم . . بهشتــــْ همینجــآستـــْ . . دَر آغــــوش ِ تـــو با لبــــ ــهآے ممنوعـــ ـه اَتـــ . . 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 خُدآیـــــــــــــــــا . . . یـ ـﮧ بُــر بـ ﮧ ایــטּ زِندِگیموטּ بِــزטּ . . شایَـد دو تا حُکــم اُفتادْ دَستِموטּْ . . تـآ هَر کَسُ و نــاکَسے آسِشوُ بـ ﮧ رُخ ِ مـآ نَکِشـ ـﮧ . . . 2
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 یــک صدا یــک یاد از درون داغونت می کند هـر قدر هـم که محکم باشی 2
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 خدآیــــــــــ ــــــــــآ . . اینکہ میگےِ از رگـــــ گـــــردن بہ مآ نزدیکتـــــرےِ و این حرفآ . . درسطـح شعـــــور من نیستـــــ . . یہ دفہ بیــــــــــآ پآیین ..! بغلمـــــ کن ! 2
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 چ ِ حس بدیســ ـت . . ک ِ بـ ـا تمـ ـام وجود کسے را دوس دارے . . او براے دیدن ِ قلبـ ـت مے خواهـ ـد دکمــِ ه هاے پیراهنـ ــت را بـ ــاز کنـ ــد . . 2
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 باراŮ ببـ ـار . . تمـ ـامـ ِ خاط ـره هـ ـا را بشـ ـور . . تمـ ـامـ ِ دوستـ ـتـ دارمـ هـ ـا . . تمامـ ِ عاشقـ ـانـ ـهـ هـ ـا . . ببـ ـار کهـ مـŮ هـ ـمـ شـ ـرمـ نکنـ ـمـ . . مـŮ هـ ـمـ ببـ ـارمـ . . !.! 2
mani24 29665 ارسال شده در 16 بهمن، 2012 ستــ ــاره ــها وقتـــ ــی میــ ــشکنن میــ ــشن شهــ ــابــــ . . امــــا دلهــــ ـــا وقتــ ــی میشکنن میشــ ـن یهــ ســ ـوال بـــ ــی جوابــــ . . پــــ ـــُر از ســـــ ـــوال بـــــ ــی جوابــــــــ ـــم !! 2
ارسالهای توصیه شده