sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ حالم به گونه ای دِگَر است... حالم دِگرگون است.. حسی دارم میان زمین و هوا در چرخش... غم را سر قرار همیشگی...قال گذاشتم... تا بماند و بماند تا سبز شود..از انتظار.... علف هایی که هرزه ی دل هستند! 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ الفباي درد ازلبم مي تراود نه شبنم، كه خون از شبم مي تراود سه حرف است مضمون سي پارهی دل الف . لام . ميم . از لبم مي تراود چنان گرم هذيان عشقم كه آتش به جاي عرق از تبم مي تراود ز دل بر لبم تا دعايي برآيد اجابت ز هر ياربام مي تراود ز دين ريا بي نيازم، بنازم به كفري كه از مذهبم ميتراود 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ هیچ پلی مرا با این همه فاصله به چشمان تو پیوند نمی زند می دانم هر چه بیشتر جلو می آیم رانش چشم های تو فاصله را بیشتر می کند 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ لحظهای چند كه از دست طبیب، گرمی مهر به پیشانی بیمار رسد ؛ نوشداروی شفابخشتر از داروی اوست ! چون به رقص آیی و سرمست برافشانی دستٰ پرچم شادی و شوق است كه افراشتهای ! لشكر غم خورد از پرچم دست تو شكست ! دست، گنجینه مهر و هنر است : خواه بر پرده ساز، خواه در گردن دوست، خواه بر چهره نقش، خواه بر دنده چرخ، خواه بر دسته داس، خواه در یاری نابینایی، خواه در ساختن فردایی ! آنچه آتش به دلم میزند، اینك، هر دم سرنوشت بشرست، داده با تلخی غمهای دگر دست به هم ! بار این درد و دریغ است كه ما تیرهامان به هدف نیك رسیده است، ولی دستهامان، نرسیده است به هم ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ چگونه است؟! صبح كه بيدار شدي كدامين نقاب را بر مي داري؟ فصل نقابهاست... انگار كسي ما را بي نقاب نمي بيند اگر روي واقعي داشته باشيم كسي ما را نمي پسندد به دنبال لحظه ايم كه تمام نقابها از چهره ها برداشته شود ايا آن روز هيچ "خودي" باقي خواهد ماند؟ 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ حواســــم را هرکـــجا که پــرت می کـــنم باز کـــنار تـــو می افتد ... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ شـده ام مـعـادلہ ے چنـد مَـجہولے ایـטּ روزهـا هـیـچ ڪس … از هـیـچ راهے مـرا نـمـیـفہمـَد 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ اشک من جاری شد... جای تو خالی بود جـــــــــای تـــــــــو ... عکس تو درطاقچه ی کوچک قلبم خندید شعر دلتنگی من سخت گریست 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ تنهایی تک واژه سنگینی است یک واژه است ولی عمق یک زندگیست سالها گذشت وتنهایی سلطان دلم شد سلطان دل غریب وحسرت کشم شد ای آشنا ، عالم تنهایی چه خوش است هرچه باشد از گدایی عشق خوشتر است... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ دلـم گـرفته است ... نه اینـکه کسی کاری کرده باشد نه ... من آنقدر آدم گریز شده ام که کسی کارش به اطراف من هم نمی رسد.. دلم گرفتـه است که آنچه هستم را نمی فهمند ... و آنچه هستند را میپذیرم ... و دنیـا هم به رویش نمی آورد این تنـاقض را ... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ بـــﮧ ســـیــــم آخــــر .. ســـآز مــــے زنـــــم امـشـَــب بــــﮧ کـــورـے چـشـــم دنیــــا کـــــﮧ ســــــآز مـخـــآلــف مـے زنــَــد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ بعضی چیزها را " باید " بنویسم نه برای اینکه همه " بخونن " و بگن " عالیه " برای اینکه " خفه نشم " همین !! 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ آهــےِ که میکشــےِ چیست ..؟ آخــر چه کســےِ درکتــ میکنــد اےِ دختـــر قصه ..؟ خــودتــ ..؟ مـــن ..؟ یـــــا او ..؟ نـه ... بــاز هم ســــوالےِ بـےِ جـوابــ و گنگــ ... نمــےِ فهمنــد تــو را ..؟ بیچاره ؛ نمــےِ خواهنــد که بفهمنـــد ... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۱ عــطر ِ تَنت روی ِ پــیراهنـم مــانده . . امــروز بـویــیدَمَش عمــیق ِ عمــیق ِ . . . ! و با هـر نـفس بـغــضم را سـنگین تر کردم . . ! و به یــاد آوردم که دیـگر ، تـنـت سـهم ِ دیگری ست .. و غمــت سـهم ِ مــن . . ! 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ פֿבايا حواستــ بهــ مــטּ هستــــ؟ اينجايےِ كهــ وايســادم لبهــ ےِ پرتــــگاهه..! دســتمو بگيــر . . . 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ ﬤَر פـِصار اُتاقـَمـ مانــﬤه اَҐ . . میتـَرسَمـ ﬤیـבه شَـפּҐ . . یــآ פـَتـّے . . بـﮧ گـפּشْ برسَـﬤ . . تَنہـآیے اَґ . . !!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده