رفتن به مطلب

کی ازدواج بکنیم؟

El Roman

اگر نیاز های جنسی (و گاها مالی) شما از راه دیگری تامین می  

14 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. اگر نیاز های جنسی (و گاها مالی) شما از راه دیگری تامین می

• 11
    • 3

ارسال های توصیه شده

با سلام

سئوال نظرسنجی:اگر نیاز های جنسی (و گاها مالی) شما از راه دیگری تامین میشد باز هم ازدواج میکردید؟

نظرتون رو هم بگید :rose:

(لطفا سانسور بی مورد نکنین :icon_gol: )

• Like 18
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با سلام

ابتدا معذرت از مدیران تالار های گفتگوی آزاد و خانواده که تاپیک رو اینجا میزنم ، چون تاپیکای تالار خانواده استقبال چندانی نمیشه و فکر کنم شاید بشه بعد از سنگین شدن تاپیک رو به اونجا انتقال داد :w72:

در اینکه ازدواج امری ضروری هست شکی نیست ، بحث سر این نیست که ازدواج بکنیم یا نه ، من به عنوان یک جوان میخوام معایب و مزایای ازدواج رو بدونم و درباره سن ازدواجم تصمیم گیری کنم؛ پس:

به نظر شما معایب ازداج چیه؟

مضایا؟

سن مناسب برای ازدواج؟

شرایط مالی قبل از ازدواج چقدر موثره؟

آیا محدودیت بعد از ازدواج قابل تحمله؟

متاهلین عزیز هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:ws3: زن شوهر هایی که هر دو در این انجمن هستند هرچی بگن 50٪ به صورت اتوماتیک به سمت منفی برداشت میکنیم:ws3:

یک نظرسنجی یکمی مرتبط هم میزنیم:icon_gol: سئوال نظرسنجی:اگر نیاز های جنسی (و گاها مالی) شما از راه دیگری تامین میشد باز هم ازدواج میکردید؟

(لطفا سانسور بی مورد نکنین :icon_gol: )

ما که مجردیم منتها در مورد نظر سنجی(من مالی رو حذف کردم فقط منظورم جنسیه) که شرکت کردم و زدم نخیر یه توضیح بدم:

در حال حاضر چنین تفکری دارم حالا با توجه به شرایط خاص خودم منتها احساس می کنم نادرسته/ احساس می کنم ازدواج با این دید اشتباهه جالبناک نیست / یعنی سرم که خلوت بشه باید در این مورد تحقیق کنم/ در کل امید دارم در آینده اطلاعاتی بدست بیارم که این دید تغییر بکنه ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی کلی پرسیدی :ws37:

همون کلی جواب بدیم...قول می دی بعدا" جزئیش نکنی؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8

قول نمیتونم بدم اما سعی میکنم :ws3: اگر شوی محترمتون به انجمن سر نمیزنه لطفا صادقانه جواب بدین ؛ مخصوصا معایبش رو:w72:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما که مجردیم منتها در مورد نظر سنجی(من مالی رو حذف کردم فقط منظورم جنسیه) که شرکت کردم و زدم نخیر یه توضیح بدم:

در حال حاضر چنین تفکری دارم حالا با توجه به شرایط خاص خودم منتها احساس می کنم نادرسته/ احساس می کنم ازدواج با این دید اشتباهه جالبناک نیست / یعنی سرم که خلوت بشه باید در این مورد تحقیق کنم/ در کل امید دارم در آینده اطلاعاتی بدست بیارم که این دید تغییر بکنه ...

من هم نخیر رو زدم ، تو شرایط فعلی خودم (که 90٪ اجتماع مقصره) تنها نکته مثبت ازدواج همین مساله جنسی هست و غیر از استرس و مشکلات و محدودیت و خیلی مشکلات دیگه منفعتی نداره:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر وقت احساس کردی که خوشبختی و می تونی خوشبختیتو با کس دیگه تقسیم کنی ازدواج کن....

معمولا تو کشورما کسی هیچوقت احساس نمیکنه خوشبخته:hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه

مضایا؟

سن مناسب برای ازدواج؟

یک نظرسنجی یکمی مرتبط هم میزنیم:icon_gol: سئوال نظرسنجی:اگر نیاز های جنسی (و گاها مالی) شما از راه دیگری تامین میشد باز هم ازدواج میکردید؟

سوالا و نظرسنجی بحثشون باهم فرق داره

خیلی کلی هست سوالا

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظر من بیشتر از نیازهای جنسی، انسان یکی رو نیاز داره که درکش کنه، آرومش کنه، پس بنده در هر صورت مزدوج خواهم شد :whistle:

سن مناسب ازدواج هم وقتیه که اون شجاعت و قدرتو تو خودت ببینی که بتونی مسئولیت یکی دیگه رو از هر لحاظی به عهده بگیری، از لحاظ مالی، احساسی و ...

ازدواج خوبه :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگر نیاز های جنسی (و گاها مالی) شما از راه دیگری تامین میشد باز هم ازدواج میکردید؟

نیازجنسی توی همه هست انکارشم نمی شه کرد ولی تنها دلیل ازدواج این مسئله نیست. غیر ازین نیاز ، نیاز به درک شدن ، نیاز به دوست داشته شدن ، نیاز به اینکه یکی فقط ما رو برای مسائل جنسی دوست نداشته باشه ، نیاز به اینکه وقتی مشکلی داریم یکی باهامون همدردی کنه یا مشکلمون رو راحت بهش بگیم و اون همیشه کنارمون باشه ، نیاز به اینکه وقتی شادیم یکی همراهیمون کنه هم هست.

آدم هایی که فقط به مسائل جنسی توجه دارن بعد از یک مدتی خسته می شن.

• Like 7
لینک به دیدگاه

شوی گرامی سر نمی زنه...اگر سر هم می زد من باز همین جواب ها رو می دادم :w16:

معایب...اووووووووووم یه مقدار زیادی فکرات زیاد می شه...دیگه تک نفره نمی تونی فکر کنی!

مضایا؟

با هم بودن....به نظر من خواهر و برادر...مادر و پدر یه روزی بالاخره از فرد جدا می شن... تنهای کسی که می مونه همسره :ws37:

سن مناسب برای ازدواج؟

برای دخترا 23-28

برای پسرا 25- 33

یه کم....:ws37:

بالاخره نمی شه بگی نون محبت می خوریم...سقف خونمون ستاره های آسمون...

آره بابا...اینقدر سخت نگیرید! :ydm47612zsesgift969

البته بگم که بستگی به طرف مقابلتون داره :ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

با احترام تاپیکتون منتقل شد به بخش خانواده. :a030:

اتفاقا به دلیل اینکه جواب هایی که در تالار خانواده خواهید گرفت قطعا کیفی تره بهتره که منتقل بشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...