Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ خب نوتی جون جواب بده یه سوال بی جواب دیگه: چرا من وقتی نمیتونم سوالا رو جواب بدم قمبوز بی خود در میکنم از خودم آخه؟ 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا ریاضی رو باید حل کرد تاریخ باید حفظ کرد ؟ چرا بهار برف نمی اد ؟ چرا دایناسورها منقرض شدند ؟ چرا دوتا چشم داریم و سه تا نداریم ؟ چرا برق تو سیمه آب تو لوله ؟ چرا گردن زرافه درازه ؟ 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چاکریم!اگر ما رو به گورخری قبول میکنی نه! نگو داداش این چه حرفیه آخه. شما سرور مایی. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ تو بگو شاید یه گورخری پیدا شد جوابتو داد. 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من کی ازدواج می کنم؟ وقتی موقع اش بشه 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی موقع اش بشه آخه موهام از پارسال خال خال داره سفید میشه یعنی موقع اش نرسید؟ 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ آخه موهام از پارسال خال خال داره سفید میشهیعنی موقع اش نرسید؟ مو که ملاک نیست دندون مهمه هر وقت اولین دندونت افتاد ئقتشه خود منم موهام سفید شده اما هنوز وقتش نشده 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مو که ملاک نیست دندون مهمه هر وقت اولین دندونت افتاد ئقتشه خود منم موهام سفید شده اما هنوز وقتش نشده خواهرم یه خال موی سفید داره هرزگاهی بخاطرش افسرده میشه که 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اسب حیوان نجیبی ست و چرا در قفس هیچ کس کرکس نیست؟ روحت شاد شاعر بزرگ ایران :w139: 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ چرا مردم انقد منافع طلب شدن ؟ پس جای معرفت کجاس ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده