Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ از گورخری پرسیدم: «تو سفیدی راه راه سیاه داری، یا اینکه سیاهی راه راه سفید داری؟» گورخر به جای جواب دادن پرسید: تو خوبی فقط عادتهای بد داری، یا اینکه بدی و چند تا عادت خوب داری؟ ساکتی بعضی وقتها شلوغ میکنی، یا شیطونی بعضی وقتها ساکت میشی؟ ذاتا خوشحالی بعضی روزها ناراحتی، یا ذاتا افسرده ای بعضی روزها خوشحالی؟ لباسهات تمیزن فقط پیرهنت کثیفه، یا کثیفن و شلوارت تمیزه؟ و گورخر پرسید و پرسید و پرسید و پرسید و پرسید، و بعد رفت! و من هنوز تو فکرم و دیگه هیچ وقت از گورخرها درباره ی راه راهاشون چیزی نمیپرسم. کش رفته از: "داستان کوتاه سیب خاطرات - اشکها و مشقها و خنده ها" و اما شما چه سوالهای بی جوابی برایتان مانده است؟ 27 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چه گوره خر حکیمی. من کلی سوال بی جواب دارم. کی جواباشو میده؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چه گوره خر حکیمی. من کلی سوال بی جواب دارم. کی جواباشو میده؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 تو بگو شاید یه گورخری پیدا شد جوابتو داد. 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ روزی از ملانصرالدین پرسیدن شبا که میخوابی ریشتو زیر لحاف میزاری یا روی لحاف!؟ القصه اون شب ملا رفت تو نخ قضیه وتا صبح نتونست بخوابه الانم من نمیخوام بیخوابی بکشم:biggrin: 16 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ دنیای ما پر از سوال های بی جوابه ... 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من سوال دارم ... نفت و که بشکه ای میفروشن ... وقتی فروختن بشکه هاش و پس میگیرن ؟ یا با بشکه میفروشنش ؟ 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من سوال دارم ...نفت و که بشکه ای میفروشن ... وقتی فروختن بشکه هاش و پس میگیرن ؟ یا با بشکه میفروشنش ؟ نه واقعا سوالت اینه؟ یعنی سوال جوونای ما اینه؟ یعنی شان ما اینقدره که مشکل یه جوون ما اینه؟ دولت هرجور که دوست داره نفتشو میفروشه، به من و شما چه ربطی داره. (اقتباس غیر مستقیم از مموتی سال 84 شبکه دو صداوسیما) 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نه واقعا سوالت اینه؟یعنی سوال جوونای ما اینه؟ یعنی شان ما اینقدره که مشکل یه جوون ما اینه؟ دولت هرجور که دوست داره نفتشو میفروشه، به من و شما چه ربطی داره. (اقتباس غیر مستقیم از مموتی سال 84 شبکه دو صداوسیما) بشین سره جات بابا فسقلی واسه من شاخ وشونه مکیشه بزن بغل بینم تا نزدمت 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سوال که زیاده .... هدف از خلقت انسان چی بوده ؟ خدا چیست ؟ چرا زرد زرده قرمز قرمزه چرا مثلا قرمز زرد نیست ؟ چرا باید درس خوند ؟ چرا باید ازدواج کرد ؟ چرا باید کار کرد ؟ پشه ها روزا کجا میرند ؟ چرا شب ستاره داره ؟ ستاره چیه ؟ ستاره چند ضلع داره ؟ چرا صابون رو با سین نمینویسند ؟ چرا من خونه ندارم ؟ چرا بعضی ها دماغشون رو عمل میکنند ؟ چرا یکی پولداره یکی فقیر ؟ چرا به اونور میگن اروپا به این ور میگن آسیا ؟ ....... و هزاران هزاران سوال دیگه 8 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا بعضیا منافع خودشونو در نظر میگیرند؟ مرگ من کی هستش؟ چرا باید من به دنیا میومدم ؟ هدف چی بوده؟ چه وظیفه ای رو دوشمه؟ چرا گاهی خودمونو انقدر برای چیزای بیهوده، افراد بی ارزش فدا میکنیم ؟ 9 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا رنگ چشم بعضی ها ابیه ؟ چرا اسمون ابیه ؟ چرا بعضیها بخت باشون یاره ؟ چرا مدرک ما بدردمون نمیخوره ؟ چرا ما رشد میکنیم ؟ چرا حق گرفتنی نه دادنی ؟ چرا طلاق ؟ چرا قتل ؟ چرا اعدام ؟ چه زندگی پر از چرایی ماداریم 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ این منم که دارم شیره جون سیگارو میشکم یا سیگاره که داره شیره جون منو میکشه؟ 6 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من یه سوال واسم پیش اومده، که هدف از زدن این تایپیک چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من یه سوال واسم پیش اومده، که هدف از زدن این تایپیک چیه؟ که به فراوانی استفاده از شکلک ":ws52:" افزوده بشه. 7 لینک به دیدگاه
گل. احساس 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من یه سوال دارم چرا شبه امتحان ادم اینقد خوابش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ من نمیدونم جا کلیدیم کلیدامو نگه داشتن یا کلیدام جا کلیدیمو. نمیدونم ماشینم منو میبره اینور اونور یا من اونو. نمیدونم ما انقلاب کردیم یا انقلاب ... نمیدونم دانشجو مدیون دانشگاه آزاده یا دانشگاه آزاد مدیون دانشجو. بازم بگم؟ 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا من تو این سن عاشق عروسک گردالیم شدم ک همش تو بغلمه ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ میخوایم یه مرجع سوالای بیجواب درست کنیما! 3 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ چرا ما کارایی رو انجام میدیم که میدونیم برامون ضرر داره؟ چرا ما کارایی رو انجام میدیم که میدونیم صحیح نیستن؟:icon_pf (34): چرا خیلیامون حتی با خودمون لجبازی میکنیم؟ چرا منکر خیلی از چیزا میشیم ؟(چیزاییکه میدونیم هستن ولی بر نبودنشون بیشتر تاکید میکنیم,تا کی؟) خب گیریم که امروزهم گذشت ؛فردا رو میخوایم چیکار کنیم؟:icon_pf (34): چرا بعضی وقتا آدما ادعا میکنن که ترسی از مرگ ندارن ,درحالیکه حتی وقتی اسمشو میارن تنشون به لرزه میفته؟ بازم بگم؟:4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ "یار دبستانی من" که یادتون هست. نفهمیدم چی شد که یاران دبستانی همدیگه رو زندون کردن. مگه حرف از بستان کردن دشت بیفرهنگی نبود؟!!! پس چرا کویر بیفرهنگی درست شد؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده