Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 میگم این متن بالای پروفو نمیشه رنگش رو عوض کرد؟؟ میشه رنگی هم باشه. کدهای html رو قبول میکنه. 2
pianist 31129 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2011 میشه رنگی هم باشه. کدهای html رو قبول میکنه. خب یکی بهم یاد بده چطوری عوضش کنم... 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 خب یکی بهم یاد بده چطوری عوضش کنم... نوشته ای که میخوای تو همین ادیتور بنویس و رنگ و اینا رو بهش بده. بعدش آیکنی که سمت راست بالای ادیتور هست و نوشته A رو بزن تا نوشته رو به صورت کد ببینی. بعدش اون کد رو کپی کن تو پیغام بالای پروفایل در اصل html هم نیست و حالا نمیدونم دقیقاً چه اسمی به این کدا میگن. مثل همون کد فایل فلشه. 2
Himmler 22171 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 اقا فکر کنم خیلی ها هنوز اطلاعیه قوانین و شرایط امضا رانخوندن هنوز امضا داریم به ارتفاع برج خلیفه حالا گذشته از این گذاشتن ترانه و موزیک که اخیرا مد شده ازاده که بقیه هم ترانه بذارن یا خیر ؟؟ مرسی 1
aghdin 17 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 چرا ارسال های من تایید باید بشن؟ چرا نمیشه من چیزی بنویسم و سریع ارسال بشه؟ همه اینجورین؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 اقا فکر کنم خیلی ها هنوز اطلاعیه قوانین و شرایط امضا رانخوندن هنوز امضا داریم به ارتفاع برج خلیفه حالا گذشته از این گذاشتن ترانه و موزیک که اخیرا مد شده ازاده که بقیه هم ترانه بذارن یا خیر ؟؟ مرسی براساس چیزی که تو قوانین گفته شده بعد از یک هفته امضاهای مشکل دار حذف میشن. گذاشتن موزیک تو امضا اگر اتوپلی باشه ممنوعه. چرا ارسال های من تایید باید بشن؟ چرا نمیشه من چیزی بنویسم و سریع ارسال بشه؟ همه اینجورین؟ پست کاربران تازه وارد بعد از تأیید نمایش داده میشه 3
بهزاد66 12 ارسال شده در 30 اسفند، 2011 چرا در مدل اقتضایی فیدلر سبک رهبری وظیفه مدار در موقعیت های کاملا مطلوب و کاملا نامطلوب و سبک رابطه مدار درموقعیت نسبی اثر بخش تر است با یک دلیل منطقی شرح دهید (متشکر) 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 من هنوز سوال رو درک نکردم میشه شفافتر توضیح بدید تا من بتونم درک کنم؟ 1
بهزاد66 12 ارسال شده در 31 اسفند، 2011 چرا وقتی کارکنان در موقعیتهای کاملا مطلوب و نامطلوب قرار میگیرند رهبر ااز سبک وظیفه مدار(توجه به کار) استفاده می کند و در موقعیت های نسبی از سبک رابطه مدار(توجه به کارکنان)استفاده می کند .(سبک های رهبری فیدلر) 1
Cannibal 3349 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 چجوری میشه آهنگ بزارم اون بالا؟؟؟(تو پروفایل) من کد html یا لینک یا هرچی میزارم نمیشه 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 چجوری میشه آهنگ بزارم اون بالا؟؟؟(تو پروفایل) من کد html یا لینک یا هرچی میزارم نمیشه باید کد به این صورت باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام که به جای x و y عرض و طول فایل فلش نوشته میشه و به جای link هم لینک فایل فلش گذاشته میشه. اون کد آخر هم FLASH هستش. ولی H رو ننوشتم که کد مشخص بشه. مینوشتم مشخص نمیشد. 4
kimiya@ 12 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 salam merc babate etelaati ke dar ekhtiyare ma mizarid............man maghaleye behtarin meydanhaye jahano danlowd kardam vali fontesh moshakhas nist va nemishe khondesh, khaheshan sari tar rahehale moshkelo behem begid merc 2
spow 44198 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 سلام دوست عزیز اولا به انجمن خوش اومدید دوما لطفا فارسی تایپ کنید چون به پستهای فینگلیش پاسخی داده نمیشه سوما مشکلتون رو درهمون تالار خودتون مطرح کنید الان اصلا مشخص نیست مشکلتون مربوط به کدام تالار وچه مبحثی هست درمورد مشکلتون هم شما پک فونت های فارسی رو روی ویندوز خودتون نصب کنید مطمئنا مقاله قابل خواندن خواهد بود موفق باشیم 6
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 salam merc babate etelaati ke dar ekhtiyare ma mizarid............man maghaleye behtarin meydanhaye jahano danlowd kardam vali fontesh moshakhas nist va nemishe khondesh, khaheshan sari tar rahehale moshkelo behem begid merc این فونتا رو دانلود کنید و تو فونتهای ویندوزتون بریزین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
El Roman 31720 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اگه تغییر رنگ انجمن موقتی نیست لطفا کد رنگ زمینه جدید تاپیک ها رو بگید لازم میشه اگه تغییر رنگ انجمن موقتی نیست لطفا کد رنگ زمینه جدید تاپیک ها رو بگید لازم میشه ویرایش: نمیخواد خودم پیدا کردم، fafafa 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 چطور میشه کل پیام های پروفایل رو یکجا حذف کرد؟ متأسفانه امکانش نیست 1
ارسال های توصیه شده