amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان عزیز نمی دانم سوالم مربوط است یا خیر ولی من مخواهم روش تدریس در دانشگاه را آموزش ببینم روش خاصی نداره. فقط کافیه میری سر کلاس قیافه بگیری کسی جرأت نکنه جیک بزنه حضور غیاب میکنی دو نمره هم میذاری برا حضور مستمر در کلاس چارتا تکلیف و تحقیق و این چیزا هم میدی با نمره اضافی امتحانم از سایت های مختلف میری کپی میکنی میدی بچه ها امتحان بدن تبریک میگم شما الان یک استاد نمونه شدید 3 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام رمز ورودمو فراموش کردم اگرم خروج بزنم دیگه نمیشه کاریش کرد دی سرعتم برای ایمیل باز کردن هم کم میشه راهنمایی کنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام رمز ورودمو فراموش کردم اگرم خروج بزنم دیگه نمیشه کاریش کرد دی سرعتم برای ایمیل باز کردن هم کم میشه راهنمایی کنید ؟ سلام. یعنی فراموشی پسورد هم بزنید، نمی تونید برید از ایمیلتون لینک دریافت رمز عبور جدید رو بزنید؟ 2 لینک به دیدگاه
hanna0 773 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام. یعنی فراموشی پسورد هم بزنید، نمی تونید برید از ایمیلتون لینک دریافت رمز عبور جدید رو بزنید؟ سلام میتونم ولی احتمال داره نشه اون وقت چی دی 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام میتونم ولی احتمال داره نشه اون وقت چی دی با پیغام خصوصی مطرح کردم 2 لینک به دیدگاه
Ganz 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چیز جالبی در مورد من پیدا کردید؟ پ.ن: چرا کسی جواب شکایت من رو نمیده 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان عزیز نمی دانم سوالم مربوط است یا خیر ولی من مخواهم روش تدریس در دانشگاه را آموزش ببینم شما مگه تو دانشگاه درس نخوندین؟خوب یکی دو تا از استادان خودتونو بیاد بیارین که چگونه تدریس میکردن، بعد اونا رو بعنوان الگو در نظر بگیرید و از روشهای اونا که تو کلاس دیدین تقلید کنید،در ضمن یه تاپیک تو همین مورد تو تالار گفتگو زدم که بتدریج تکمیلش میکنم.شاید براتون قابل استفاده باشه، http://www.noandishaan.com/forums/thread154306.html 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چیز جالبی در مورد من پیدا کردید؟ پ.ن: چرا کسی جواب شکایت من رو نمیده از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید 1 لینک به دیدگاه
Ganz 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید پیام هم دادم اما جوابی نگرفتم همه جا رابطه به ضابطه میچربه انگار :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پیام هم دادم اما جوابی نگرفتم همه جا رابطه به ضابطه میچربه انگار :icon_razz: تحت بررسی هستش. 3 لینک به دیدگاه
Gholam reza ghaffars 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام در صورت امکان برگزاری دوره های برنامه ریزی تولید در مشهد را اعلام نمایید متشکرم لینک به دیدگاه
soroush.arfa 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ وقتتون بخیر من نیاز به پایان نامه (مطالعه نقش راه و میزان سفر در توسعه گردشگری ) و کلا سه روز فرصت دارم برای استفاده از این پایان نامه خواهش میکنم اگه میشه فایل وردشو به من بدین یا حداقل پی دی اف ولی هرچه زودتر م چندتا مقاله دارم از خودم فایل وردشونو میذارم تو سایت و هزینشم میپردازم خواهش میکنم فقط اگه میشه زودتر جواب بدین ،خییییلی ممنون 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۵ وقتتون بخیرمن نیاز به پایان نامه (مطالعه نقش راه و میزان سفر در توسعه گردشگری ) و کلا سه روز فرصت دارم برای استفاده از این پایان نامه خواهش میکنم اگه میشه فایل وردشو به من بدین یا حداقل پی دی اف ولی هرچه زودتر م چندتا مقاله دارم از خودم فایل وردشونو میذارم تو سایت و هزینشم میپردازم خواهش میکنم فقط اگه میشه زودتر جواب بدین ،خییییلی ممنون سلام دوست عزیز یه مقاله با این عنوان توی بخش طلایی وجود داره، که برای دانلودش باید 20 امتیاز طلایی داشته باشین: [h=3]دانلود: پایان نامه مطالعه نقش راه و میزان سفر در توسعه صنعت گردشگری غرب کشور[/h] شرایط عضویت طلایی هم اینجا گفته شده: عضویت طلایی 2 لینک به دیدگاه
mohammad.ef 690 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سلام جستجوی انجمن برای من کار نمیکنه توی هیچ کدوم از تالارها نمیتونم سرچ کنم چرا ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Artix 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ با سلام غرض از مزاحمت، موقع خرید اشتراکات طلائی بعد از زدن دکمه ارسال به بانک ملت، ارور Loading... ERROR!!REFRESH PAGE! نمایش داده میشه. ممنون میشم راهنمائیم کنید. با تشکر لینک به دیدگاه
ellahi.sara 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سلام من می خواستم نرم افزار آدینا را یاد بگیرم ولی هیچ سورسی ندارد . اگر آموزشگاه یا سورسی می شناسید که بتونم آموزش ببینم ممنون می شم راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ سلاممن می خواستم نرم افزار آدینا را یاد بگیرم ولی هیچ سورسی ندارد . اگر آموزشگاه یا سورسی می شناسید که بتونم آموزش ببینم ممنون می شم راهنمایی کنید. سلام. یکی از دوستان این آموزش رو تا یه جایی پیش برد: https://www.noandishaan.com/forums/thread84911.html ولی متأسفانه چون فرصت نداشت، نتونست کاملش کنه. لینک به دیدگاه
Elahe7313 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ در در 12 شهریور 1390 در 21:36، pianist گفته است : سلام دوستان بعضا برای کاربران اتفاق میفته که در زمینه های مختلف مربوط به انجمن سوال و یا ابهامی براشون پیش بیاد که این تاپیک برای طرح سوالات شما در این پیرامون ایجاد شده است. سوالاتتون رو مطرح فرمایید ، مدیران مربوطه در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. مدیریت روابط عمومی انجمن نواندیشان سلام من نوار ابزار رو توی ایتبس بستم حالا نمیدونم چجوری باید بیارمش میشه راهنماییم کنین!؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، Elahe7313 گفته است : سلام من نوار ابزار رو توی ایتبس بستم حالا نمیدونم چجوری باید بیارمش میشه راهنماییم کنین!؟ سلام. سوالات تخصصی رو تو بخش مخصوص خودش بپرسید بهتره: https://www.noandishaan.com/forums/forum/38-مهندسی-عمران/ تا حالا با ایتبس کار نکردم. ولی تو اغلب نرم افزارها نوارابزارها از قسمت view و toolbar خاموش روشن میشن. لینک به دیدگاه
Lady lily 2 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۸ سلام من رشته مهندسی پزشکی هستم و دنبال تالار گفتگو میگشتم راستش وقتی وارد تالار مهندسی پزشکی شدم دیدم پیامهاشون خیلی قدیمیه اصلا من اگه پیام بدم حالا دیگه کسی جوابه منو میده؟ نمیشه بروز رسانی کنید؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده