amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2016 دوستان عزیز نمی دانم سوالم مربوط است یا خیر ولی من مخواهم روش تدریس در دانشگاه را آموزش ببینم روش خاصی نداره. فقط کافیه میری سر کلاس قیافه بگیری کسی جرأت نکنه جیک بزنه حضور غیاب میکنی دو نمره هم میذاری برا حضور مستمر در کلاس چارتا تکلیف و تحقیق و این چیزا هم میدی با نمره اضافی امتحانم از سایت های مختلف میری کپی میکنی میدی بچه ها امتحان بدن تبریک میگم شما الان یک استاد نمونه شدید 3
hanna0 773 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام رمز ورودمو فراموش کردم اگرم خروج بزنم دیگه نمیشه کاریش کرد دی سرعتم برای ایمیل باز کردن هم کم میشه راهنمایی کنید ؟ 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام رمز ورودمو فراموش کردم اگرم خروج بزنم دیگه نمیشه کاریش کرد دی سرعتم برای ایمیل باز کردن هم کم میشه راهنمایی کنید ؟ سلام. یعنی فراموشی پسورد هم بزنید، نمی تونید برید از ایمیلتون لینک دریافت رمز عبور جدید رو بزنید؟ 2
hanna0 773 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام. یعنی فراموشی پسورد هم بزنید، نمی تونید برید از ایمیلتون لینک دریافت رمز عبور جدید رو بزنید؟ سلام میتونم ولی احتمال داره نشه اون وقت چی دی 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 مرداد، 2016 سلام میتونم ولی احتمال داره نشه اون وقت چی دی با پیغام خصوصی مطرح کردم 2
Ganz 149 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 چیز جالبی در مورد من پیدا کردید؟ پ.ن: چرا کسی جواب شکایت من رو نمیده 1
fakur1 10128 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 دوستان عزیز نمی دانم سوالم مربوط است یا خیر ولی من مخواهم روش تدریس در دانشگاه را آموزش ببینم شما مگه تو دانشگاه درس نخوندین؟خوب یکی دو تا از استادان خودتونو بیاد بیارین که چگونه تدریس میکردن، بعد اونا رو بعنوان الگو در نظر بگیرید و از روشهای اونا که تو کلاس دیدین تقلید کنید،در ضمن یه تاپیک تو همین مورد تو تالار گفتگو زدم که بتدریج تکمیلش میکنم.شاید براتون قابل استفاده باشه، http://www.noandishaan.com/forums/thread154306.html 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 چیز جالبی در مورد من پیدا کردید؟ پ.ن: چرا کسی جواب شکایت من رو نمیده از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید 1
Ganz 149 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 از طریق پیام خصوصی پیگیری کنید پیام هم دادم اما جوابی نگرفتم همه جا رابطه به ضابطه میچربه انگار :icon_razz: 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 پیام هم دادم اما جوابی نگرفتم همه جا رابطه به ضابطه میچربه انگار :icon_razz: تحت بررسی هستش. 3
Gholam reza ghaffars 10 ارسال شده در 29 مرداد، 2016 با سلام در صورت امکان برگزاری دوره های برنامه ریزی تولید در مشهد را اعلام نمایید متشکرم
soroush.arfa 11 ارسال شده در 1 مهر، 2016 وقتتون بخیر من نیاز به پایان نامه (مطالعه نقش راه و میزان سفر در توسعه گردشگری ) و کلا سه روز فرصت دارم برای استفاده از این پایان نامه خواهش میکنم اگه میشه فایل وردشو به من بدین یا حداقل پی دی اف ولی هرچه زودتر م چندتا مقاله دارم از خودم فایل وردشونو میذارم تو سایت و هزینشم میپردازم خواهش میکنم فقط اگه میشه زودتر جواب بدین ،خییییلی ممنون 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 1 مهر، 2016 وقتتون بخیرمن نیاز به پایان نامه (مطالعه نقش راه و میزان سفر در توسعه گردشگری ) و کلا سه روز فرصت دارم برای استفاده از این پایان نامه خواهش میکنم اگه میشه فایل وردشو به من بدین یا حداقل پی دی اف ولی هرچه زودتر م چندتا مقاله دارم از خودم فایل وردشونو میذارم تو سایت و هزینشم میپردازم خواهش میکنم فقط اگه میشه زودتر جواب بدین ،خییییلی ممنون سلام دوست عزیز یه مقاله با این عنوان توی بخش طلایی وجود داره، که برای دانلودش باید 20 امتیاز طلایی داشته باشین: [h=3]دانلود: پایان نامه مطالعه نقش راه و میزان سفر در توسعه صنعت گردشگری غرب کشور[/h] شرایط عضویت طلایی هم اینجا گفته شده: عضویت طلایی 2
mohammad.ef 690 ارسال شده در 23 مهر، 2016 سلام جستجوی انجمن برای من کار نمیکنه توی هیچ کدوم از تالارها نمیتونم سرچ کنم چرا ؟؟ 1
Artix 29 ارسال شده در 30 مهر، 2016 با سلام غرض از مزاحمت، موقع خرید اشتراکات طلائی بعد از زدن دکمه ارسال به بانک ملت، ارور Loading... ERROR!!REFRESH PAGE! نمایش داده میشه. ممنون میشم راهنمائیم کنید. با تشکر
ellahi.sara 10 ارسال شده در 30 دی، 2017 سلام من می خواستم نرم افزار آدینا را یاد بگیرم ولی هیچ سورسی ندارد . اگر آموزشگاه یا سورسی می شناسید که بتونم آموزش ببینم ممنون می شم راهنمایی کنید.
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 30 دی، 2017 سلاممن می خواستم نرم افزار آدینا را یاد بگیرم ولی هیچ سورسی ندارد . اگر آموزشگاه یا سورسی می شناسید که بتونم آموزش ببینم ممنون می شم راهنمایی کنید. سلام. یکی از دوستان این آموزش رو تا یه جایی پیش برد: https://www.noandishaan.com/forums/thread84911.html ولی متأسفانه چون فرصت نداشت، نتونست کاملش کنه.
Elahe7313 0 ارسال شده در 10 اسفند، 2018 در در 12 شهریور 1390 در 21:36، pianist گفته است : سلام دوستان بعضا برای کاربران اتفاق میفته که در زمینه های مختلف مربوط به انجمن سوال و یا ابهامی براشون پیش بیاد که این تاپیک برای طرح سوالات شما در این پیرامون ایجاد شده است. سوالاتتون رو مطرح فرمایید ، مدیران مربوطه در اسرع وقت پاسخگو خواهند بود. مدیریت روابط عمومی انجمن نواندیشان سلام من نوار ابزار رو توی ایتبس بستم حالا نمیدونم چجوری باید بیارمش میشه راهنماییم کنین!؟
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 اسفند، 2018 در 2 ساعت قبل، Elahe7313 گفته است : سلام من نوار ابزار رو توی ایتبس بستم حالا نمیدونم چجوری باید بیارمش میشه راهنماییم کنین!؟ سلام. سوالات تخصصی رو تو بخش مخصوص خودش بپرسید بهتره: https://www.noandishaan.com/forums/forum/38-مهندسی-عمران/ تا حالا با ایتبس کار نکردم. ولی تو اغلب نرم افزارها نوارابزارها از قسمت view و toolbar خاموش روشن میشن.
Lady lily 2 ارسال شده در 27 خرداد، 2019 سلام من رشته مهندسی پزشکی هستم و دنبال تالار گفتگو میگشتم راستش وقتی وارد تالار مهندسی پزشکی شدم دیدم پیامهاشون خیلی قدیمیه اصلا من اگه پیام بدم حالا دیگه کسی جوابه منو میده؟ نمیشه بروز رسانی کنید؟ 1
ارسال های توصیه شده