amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ چرا انجمن قاطی کردهنوشته هاش جابه جا میان واسه من اینطوریه فقط؟ گوگل كروم مشكل داره دوست عزيز با موزيلا يا يك مرورگر ديگه بياين مشكل حل ميشه 4 لینک به دیدگاه
anitajpoor 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلـامـ من تازه عضو شدمـ و هَرچی پاورپوینت بخش ماشین الاتو دان میکنمـ دان نمیشه نمیدونمـ چرا... 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلـامـ من تازه عضو شدمـ و هَرچی پاورپوینت بخش ماشین الاتو دان میکنمـ دان نمیشه نمیدونمـ چرا... سلام. به انجمن خوش اومدید. میشه ادرس قسمت مورد نظرتون رو قرار بدید تا ببینیم مشکل از کجاست ؟ ممنون. 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید . من وقتی وارد انجمن میشم فونت بالای صفحه خوش امدید و کنترل پنل و قسمت پایین صفحه که تاپیک های داغ هست به هم ریخته ست . باید چیکار کنم که به حالت اولیه برگرده ! 3 لینک به دیدگاه
masoumehghannad 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام من تازه ثبت نام كردم يه فايل دانلود مردم اما موقعي كه خواستم باز كنم ازم پسورد ميخواد اين پسورد رو از كجا بايد تهيه كنم؟ لطفا راهنماييم كنيد. ممنون 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ با سلام و خسته نباشید . من وقتی وارد انجمن میشم فونت بالای صفحه خوش امدید و کنترل پنل و قسمت پایین صفحه که تاپیک های داغ هست به هم ریخته ست . باید چیکار کنم که به حالت اولیه برگرده ! سلام دوست عزيز دو سه تا پست بالاتر جوابتون هست. خودم جواب دادم 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ سلام من تازه ثبت نام كردم يه فايل دانلود مردم اما موقعي كه خواستم باز كنم ازم پسورد ميخواد اين پسورد رو از كجا بايد تهيه كنم؟ لطفا راهنماييم كنيد. ممنون سلام بايد از همونجايي كه دانلود كردين جويا بشين ولي معمولا پسورد ها اين هست: http://www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ چرا من پروفایل amin202میرم،این عبارت میاد؟ This user has not registered and therefore does not have a profile to view. 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ چرا من پروفایل amin202میرم،این عبارت میاد؟ This user has not registered and therefore does not have a profile to view. لينك يوزرشو هم بده خو 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ چرا من پروفایل amin202میرم،این عبارت میاد؟ This user has not registered and therefore does not have a profile to view. عجیبه، احتمال داره یوزرش پاک شده باشه، شاید هم خودش خواسته اینطور بشه. 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ لينك يوزرشو هم بده خو امیر جان لینک نداره: http://www.noandishaan.com/forums/thread136024.html 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ عجیبه، احتمال داره یوزرش پاک شده باشه، شاید هم خودش خواسته اینطور بشه. نه خب الان داشتیم با هم حرف میزدیم یه آن انجمن ارور دیتابیس داد،یهو که اومدم،برم تو پروفایلش،اینطوری بود 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ لينك يوزرشو هم بده خو http://www.noandishaan.com/forums/member.php:hanghead: 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/member.php:hanghead: چرا نوشته مهمان؟ نگاه کنین، این اتفاق قبلا هم مثل اینکه افتاده، امیدوارم بشه درستش کرد: #550 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ نگاه کنین، این اتفاق قبلا هم مثل اینکه افتاده، امیدوارم بشه درستش کرد: #550 احتمالا با تاریخ عضویت 2014 .. مثل Bahram sh ؟؟ حیف بود Amin202 جز قدیمیا بود واس دوره ماقبل تاریخ اینجا بود. 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام... ببخشید دلیل حذف کردن پست اول از بقیه صفحه ها چیه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ سلام... ببخشید دلیل حذف کردن پست اول از بقیه صفحه ها چیه؟؟؟ سلام شما بزن عشقي. كي به كيه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ سلام... ببخشید دلیل حذف کردن پست اول از بقیه صفحه ها چیه؟؟؟ باعث تکرار یه مطلب تو اول چندین صفحه میشد که تو گوگل هم همینطور ثبت میشه. یعنی به فرض یه تاپیک شامل مقالات مثلاً یه همایشه که تو هر پست یه مقاله هست. بعدش تا 10 صفحه رفته جلو، عین 10 صفحه توضیحات کوتاه اولیش تو گوگل یکسانه که اثر منفی روی سئوی سایت میذاره. 5 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ باعث تکرار یه مطلب تو اول چندین صفحه میشد که تو گوگل هم همینطور ثبت میشه.یعنی به فرض یه تاپیک شامل مقالات مثلاً یه همایشه که تو هر پست یه مقاله هست. بعدش تا 10 صفحه رفته جلو، عین 10 صفحه توضیحات کوتاه اولیش تو گوگل یکسانه که اثر منفی روی سئوی سایت میذاره. من نگرفتم چی گفت...بچه ها شما فهمیدید؟...ربطی که به خالی کردن کش مرورگر نداشت؟! :| 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده