رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

آقا خداییش یه سوال دارم!

این سایت چرا اینقدر مشکل داره؟:w000:

امروز کامل بسته بود!:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
آقا خداییش یه سوال دارم!

این سایت چرا اینقدر مشکل داره؟:w000:

امروز کامل بسته بود!:hanghead:

در اعتراض به عوض نکردن نام کاربری بقیه بچه ها امروز تعطیل رسمی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3

دشواری هم نداریم

• Like 5
لینک به دیدگاه

با سلام

این هفته شاهده تغییراتی در سیستم خود سایت خواهیم بود به دلیل مشکلات اخیر سرور سایت تصمیم براین گرفته شده تا ارورها و سرعت سایت بهینه شود و این چند روز ممکن سایت به طور کامل قطع و وصل شود و تا درست شدن کامل و تغییرات سایت چند روزی قطع شود در اطلاع رسانی بعدی به طور کامل و زمان و روزهای این قطعی به اطلاع کاربران خواهد رسید انشالا این هفته آخرین هفته ای هست که سایت از نظر فنی با مشکل مواجه هست:a030:

در ضمن pesarirani برای بار آخر بهت اخطار میدم که وقتی جواب سوالی رو نمیدونی ملزم به جواب دادنش نیستی دفعه بعد برخوردم طور دیگه ای هست وقتی مدیر داره سایت شما وظیفه ای به جواب دادن به سوالت فنی رو نداری این کار شما باعث دادن اطلاعات غلط و نابسمانی مجموعه میشه درسته انجمن چند وقتی هست که داره با این بظاعت با حملات و ارورها مبارزه میکنه و برای تامین سرور جدید نیاز به بودجه بود که خدا روشکر تامین شده تا حدی و شبانه روزی مدیران انجمن دارند تلاش میکنند که به مشکلات فنی خاتمه دهند

• Like 6
لینک به دیدگاه
با سلام

این هفته شاهده تغییراتی در سیستم خود سایت خواهیم بود به دلیل مشکلات اخیر سرور سایت تصمیم براین گرفته شده تا ارورها و سرعت سایت بهینه شود و این چند روز ممکن سایت به طور کامل قطع و وصل شود و تا درست شدن کامل و تغییرات سایت چند روزی قطع شود در اطلاع رسانی بعدی به طور کامل و زمان و روزهای این قطعی به اطلاع کاربران خواهد رسید انشالا این هفته آخرین هفته ای هست که سایت از نظر فنی با مشکل مواجه هست:a030:

در ضمن pesarirani برای بار آخر بهت اخطار میدم که وقتی جواب سوالی رو نمیدونی ملزم به جواب دادنش نیستی دفعه بعد برخوردم طور دیگه ای هست وقتی مدیر داره سایت شما وظیفه ای به جواب دادن به سوالت فنی رو نداری این کار شما باعث دادن اطلاعات غلط و نابسمانی مجموعه میشه درسته انجمن چند وقتی هست که داره با این بظاعت با حملات و ارورها مبارزه میکنه و برای تامین سرور جدید نیاز به بودجه بود که خدا روشکر تامین شده تا حدی و شبانه روزی مدیران انجمن دارند تلاش میکنند که به مشکلات فنی خاتمه دهند

اخطار قرمز یا زرد

:ws38:

لینک به دیدگاه
من نمیتونم آواتار بذارم :ws38:

آپلود سنتر نشون نمیده شما آپلود کن همونو بزار نشون میده بعدش مشکل فنی داره انجمن ویرایش پست ها هم هنوز درست نشده صفحه اصلی انجمنم بالا نمیاد ممد بیاد به ترتیب ببینه چیه رفعشون کنه اگر نه که بزاره یه دفعه با تغییر سرور همشون درست کنه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیروز فکر کردم دیگه اطلاعات پریده :ws3:

آخه سابقه داره که این طوری بشه

یه بار خیلی از پست ها و امتیازات پرید.

:ws3:

ولی امیدوارم که تغییر سرور، به نفع سایت باشه و البته هرچه زودتر از این در به دری خارج بشیم و یه اسپانسر قوی پیدا کنیم و سرور اختصاصی داشته باشیم:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
دیروز فکر کردم دیگه اطلاعات پریده :ws3:

آخه سابقه داره که این طوری بشه

یه بار خیلی از پست ها و امتیازات پرید.

:ws3:

ولی امیدوارم که تغییر سرور، به نفع سایت باشه و البته هرچه زودتر از این درد به دری خارج بشیم و یه اسپانسر قوی پیدا کنیم و سرور اختصاصی داشته باشیم:a030:

ای خدا از دهنت بشنوه ایشالا درست میشه مهدی صحبت هایی رو کرده اگر اوکی بشه به امید خدا تغییرات رو چند روز دیگه شروع میکنیم:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

آقا من یه مشکلی دارم!

من تو چندین و چند فاروم عضو هستم و فعالیت میکنم!

اما با این انجمن این مشکل رو داشتم تا حالا!

سیستم ایمیل دهی سایت انگار با ایمیل من مشکل داره! :ws3:

ایمیلی برام نمیاد! تمام تنظیمات هم اوکی هست، یه مدت میاد بعد دیگه نمیاد! کسی از بچه ها همچین مشکلی داشته!؟

من که دیگه دارم نا امید میشم!

اصلا با انجمن به روز نمیتونم جلو بیام!

جا میمونمااااااا :ws3:

ایمیلم هم Gmail ه، همم با Yahoo تست کردم!

مدیرا، ادمینا، هر کی میتونه کمک کنه :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

چرا من نمیتونم نقل قولهارو ببینم و همینطور موضوعاتی که دعوت میشم

وقتی کلیک میکنم تاپیکو نمیاره چرا میره رو پروفایل خودمw58.gificon_razz.gifw58.gif

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا من نمیتونم نقل قولهارو ببینم و همینطور موضوعاتی که دعوت میشم

وقتی کلیک میکنم تاپیکو نمیاره چرا میره رو پروفایل خودمw58.gificon_razz.gifw58.gif

فکر کنم اشتباه کلیک میکنی هر نقل قولی که گر فته میشه اسم تاپیک -اسم فرد نقل قول گرفته شده یا داده شه و اسم شما رو میزنه رو اسامی نباید کلیک کنی رو تاپیکی که لینک داره بزن

• Like 4
لینک به دیدگاه

با سلام

من هردفعه که تو این انجمن سوال میپرسم اشتراک روزانه به وسیله ی ایمیل رو میزنم ولی هیچ وقت ایمیلش برام نمیاد! مشکل کجاست؟! میشه لطفا بررسی کنید چون من تو فروم های مختلف زیاد سوال میپرسم و بعضی وقتها واقعا یادم نمیمونه چه سوالی رو تو کدوم انجمن پرسیدم! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

با تشکر

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام و عرض ادب چرا در پورتال کاربران برای کاربر امکان ویرایش پیام ممکن نیست؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/hanghead.gif

سلام!

ده تا پست بذارین، می تونین ویرایش کنین!

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام لطفا یه اصلاحاتی رو در مورد صفحه ثبت نام انجام بدید. این تصویر تائید کننده که گذاشتید خیلی بی خود و درب و داغونه از هر ده تاش یکی قابل خوندنه. در مورد سوال تصادفی هم بنویسید که جواب به عدد باشه یا به حروف. راستش موقع ثبت نام انقدر اعصابم خورد شد که وقت گذاشتم و این تاپیک رو نوشتم تا اعصابم راحت بشه. من که در همین شروع کار از این انجمن ناامید شدم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

با اجازه ی مدیران

من تو خیلی از سایت ها دیدم که تصویر امنیتی که حاوی عدد و حروف هستش نمایش داده نمیشه که باید چند با رفرش بزنی تا شاید نمایش پیدا کنه

اما با یه روش ساده میتونستی از تلف کردن وقتت جلوگیری کنی

روی فیلد عکس که قابل نمایش نبود کلیک راست میکردی و در پنجره ی دیگه ای به صورت جداگانه بازش میکردی مشکلت حل میشد و تو پنجره ی جدید کدهای امنیتی که برای جلوگیری از ثبت نام ربات هستش برات قابل نمایش میشد و میتونستی همون اعداد و حروف رو در قسمت مربوطه بنویسی

و در آخر باید بگم این سختی که کشیدی ارزشش رو داره و مطمئنم از ثبت نام کردنت پشیمون نمیشی

به جمع نواندیشانی ها خوش اومدی:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من 1 سوال داشتم نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم ولی به نظرم اومد که اینجا بگم!

اینکه چرا تالار هنر بحث و گفتگوی بچه های هنر نداریم؟

اگر هست لطفا بگید . من پیداش نکردم . میخوام تاپیک بزنم واسه ی اونایی که ارشد هنر دارن.ممنون از زحمات بی وقفه و انجمن خوبتون :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
lal[/url'>;1313041]من 1 سوال داشتم نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم ولی به نظرم اومد که اینجا بگم!

اینکه چرا تالار هنر بحث و گفتگوی بچه های هنر نداریم؟

اگر هست لطفا بگید . من پیداش نکردم . میخوام تاپیک بزنم واسه ی اونایی که ارشد هنر دارن.ممنون از زحمات بی وقفه و انجمن خوبتون :icon_gol:

سلام

من هم نگاه کردم تاپیکی ندیدم، با مدیر تالار هنر ( shahdokht.parsa ) شاهدوخت عزیز هماهنگ کنید که در صورت صلاح دید در خواست یک بخش یا زیر بخش با عنوان بحث و گفتگوی بچه های هنر کنند . و برای اون تاپیک هم با ایشون هماهنگ کنید :w16::a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...