Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 1 آبان، 2013 آقا خداییش یه سوال دارم! این سایت چرا اینقدر مشکل داره؟ امروز کامل بسته بود! 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 آبان، 2013 آقا خداییش یه سوال دارم!این سایت چرا اینقدر مشکل داره؟ امروز کامل بسته بود! در اعتراض به عوض نکردن نام کاربری بقیه بچه ها امروز تعطیل رسمی بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دشواری هم نداریم 5
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 آبان، 2013 با سلام این هفته شاهده تغییراتی در سیستم خود سایت خواهیم بود به دلیل مشکلات اخیر سرور سایت تصمیم براین گرفته شده تا ارورها و سرعت سایت بهینه شود و این چند روز ممکن سایت به طور کامل قطع و وصل شود و تا درست شدن کامل و تغییرات سایت چند روزی قطع شود در اطلاع رسانی بعدی به طور کامل و زمان و روزهای این قطعی به اطلاع کاربران خواهد رسید انشالا این هفته آخرین هفته ای هست که سایت از نظر فنی با مشکل مواجه هست در ضمن pesarirani برای بار آخر بهت اخطار میدم که وقتی جواب سوالی رو نمیدونی ملزم به جواب دادنش نیستی دفعه بعد برخوردم طور دیگه ای هست وقتی مدیر داره سایت شما وظیفه ای به جواب دادن به سوالت فنی رو نداری این کار شما باعث دادن اطلاعات غلط و نابسمانی مجموعه میشه درسته انجمن چند وقتی هست که داره با این بظاعت با حملات و ارورها مبارزه میکنه و برای تامین سرور جدید نیاز به بودجه بود که خدا روشکر تامین شده تا حدی و شبانه روزی مدیران انجمن دارند تلاش میکنند که به مشکلات فنی خاتمه دهند 6
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 آبان، 2013 با سلام این هفته شاهده تغییراتی در سیستم خود سایت خواهیم بود به دلیل مشکلات اخیر سرور سایت تصمیم براین گرفته شده تا ارورها و سرعت سایت بهینه شود و این چند روز ممکن سایت به طور کامل قطع و وصل شود و تا درست شدن کامل و تغییرات سایت چند روزی قطع شود در اطلاع رسانی بعدی به طور کامل و زمان و روزهای این قطعی به اطلاع کاربران خواهد رسید انشالا این هفته آخرین هفته ای هست که سایت از نظر فنی با مشکل مواجه هست در ضمن pesarirani برای بار آخر بهت اخطار میدم که وقتی جواب سوالی رو نمیدونی ملزم به جواب دادنش نیستی دفعه بعد برخوردم طور دیگه ای هست وقتی مدیر داره سایت شما وظیفه ای به جواب دادن به سوالت فنی رو نداری این کار شما باعث دادن اطلاعات غلط و نابسمانی مجموعه میشه درسته انجمن چند وقتی هست که داره با این بظاعت با حملات و ارورها مبارزه میکنه و برای تامین سرور جدید نیاز به بودجه بود که خدا روشکر تامین شده تا حدی و شبانه روزی مدیران انجمن دارند تلاش میکنند که به مشکلات فنی خاتمه دهند اخطار قرمز یا زرد
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 آبان، 2013 من نمیتونم آواتار بذارم آپلود سنتر نشون نمیده شما آپلود کن همونو بزار نشون میده بعدش مشکل فنی داره انجمن ویرایش پست ها هم هنوز درست نشده صفحه اصلی انجمنم بالا نمیاد ممد بیاد به ترتیب ببینه چیه رفعشون کنه اگر نه که بزاره یه دفعه با تغییر سرور همشون درست کنه 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 2 آبان، 2013 دیروز فکر کردم دیگه اطلاعات پریده آخه سابقه داره که این طوری بشه یه بار خیلی از پست ها و امتیازات پرید. ولی امیدوارم که تغییر سرور، به نفع سایت باشه و البته هرچه زودتر از این در به دری خارج بشیم و یه اسپانسر قوی پیدا کنیم و سرور اختصاصی داشته باشیم 6
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 آبان، 2013 دیروز فکر کردم دیگه اطلاعات پریده آخه سابقه داره که این طوری بشه یه بار خیلی از پست ها و امتیازات پرید. ولی امیدوارم که تغییر سرور، به نفع سایت باشه و البته هرچه زودتر از این درد به دری خارج بشیم و یه اسپانسر قوی پیدا کنیم و سرور اختصاصی داشته باشیم ای خدا از دهنت بشنوه ایشالا درست میشه مهدی صحبت هایی رو کرده اگر اوکی بشه به امید خدا تغییرات رو چند روز دیگه شروع میکنیم 6
.Yaprak 15748 ارسال شده در 2 آبان، 2013 ینی خوشم میاد آین آقای خاص در اوج اینکه شرایط بده ولی باز هم نگرشش مثبته و امید به آینده درش موج میزنه... 4
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 آبان، 2013 سلام دوستان آقا من یه مشکلی دارم! من تو چندین و چند فاروم عضو هستم و فعالیت میکنم! اما با این انجمن این مشکل رو داشتم تا حالا! سیستم ایمیل دهی سایت انگار با ایمیل من مشکل داره! ایمیلی برام نمیاد! تمام تنظیمات هم اوکی هست، یه مدت میاد بعد دیگه نمیاد! کسی از بچه ها همچین مشکلی داشته!؟ من که دیگه دارم نا امید میشم! اصلا با انجمن به روز نمیتونم جلو بیام! جا میمونمااااااا ایمیلم هم Gmail ه، همم با Yahoo تست کردم! مدیرا، ادمینا، هر کی میتونه کمک کنه 8
!Ell 4694 ارسال شده در 17 آبان، 2013 چرا من نمیتونم نقل قولهارو ببینم و همینطور موضوعاتی که دعوت میشم وقتی کلیک میکنم تاپیکو نمیاره چرا میره رو پروفایل خودم 4
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 22 آبان، 2013 چرا من نمیتونم نقل قولهارو ببینم و همینطور موضوعاتی که دعوت میشموقتی کلیک میکنم تاپیکو نمیاره چرا میره رو پروفایل خودم فکر کنم اشتباه کلیک میکنی هر نقل قولی که گر فته میشه اسم تاپیک -اسم فرد نقل قول گرفته شده یا داده شه و اسم شما رو میزنه رو اسامی نباید کلیک کنی رو تاپیکی که لینک داره بزن 4
mahsa.a.j 61 ارسال شده در 23 آبان، 2013 با سلام من هردفعه که تو این انجمن سوال میپرسم اشتراک روزانه به وسیله ی ایمیل رو میزنم ولی هیچ وقت ایمیلش برام نمیاد! مشکل کجاست؟! میشه لطفا بررسی کنید چون من تو فروم های مختلف زیاد سوال میپرسم و بعضی وقتها واقعا یادم نمیمونه چه سوالی رو تو کدوم انجمن پرسیدم! ممنون میشم اگه راهنماییم کنید با تشکر 1
natanaeal 412 ارسال شده در 24 آبان، 2013 سلام و عرض ادب چرا در پورتال کاربران برای کاربر امکان ویرایش پیام ممکن نیست؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/hanghead.gif 1
..!Alfa!.. 2854 ارسال شده در 24 آبان، 2013 سلام و عرض ادب چرا در پورتال کاربران برای کاربر امکان ویرایش پیام ممکن نیست؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/hanghead.gif سلام! ده تا پست بذارین، می تونین ویرایش کنین! 4
mohsen.123 11 ارسال شده در 28 آبان، 2013 با سلام بنده به حلاصه مقالات نهمین کنفرانس هسته ای ایران احتیاح دارم کجا بایذ درخواست بدم؟ 1
a9hil 16 ارسال شده در 31 آبان، 2013 سلام لطفا یه اصلاحاتی رو در مورد صفحه ثبت نام انجام بدید. این تصویر تائید کننده که گذاشتید خیلی بی خود و درب و داغونه از هر ده تاش یکی قابل خوندنه. در مورد سوال تصادفی هم بنویسید که جواب به عدد باشه یا به حروف. راستش موقع ثبت نام انقدر اعصابم خورد شد که وقت گذاشتم و این تاپیک رو نوشتم تا اعصابم راحت بشه. من که در همین شروع کار از این انجمن ناامید شدم. 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 31 آبان، 2013 سلام دوست عزیز با اجازه ی مدیران من تو خیلی از سایت ها دیدم که تصویر امنیتی که حاوی عدد و حروف هستش نمایش داده نمیشه که باید چند با رفرش بزنی تا شاید نمایش پیدا کنه اما با یه روش ساده میتونستی از تلف کردن وقتت جلوگیری کنی روی فیلد عکس که قابل نمایش نبود کلیک راست میکردی و در پنجره ی دیگه ای به صورت جداگانه بازش میکردی مشکلت حل میشد و تو پنجره ی جدید کدهای امنیتی که برای جلوگیری از ثبت نام ربات هستش برات قابل نمایش میشد و میتونستی همون اعداد و حروف رو در قسمت مربوطه بنویسی و در آخر باید بگم این سختی که کشیدی ارزشش رو داره و مطمئنم از ثبت نام کردنت پشیمون نمیشی به جمع نواندیشانی ها خوش اومدی 9
Z@laL 6664 ارسال شده در 11 آذر، 2013 من 1 سوال داشتم نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم ولی به نظرم اومد که اینجا بگم! اینکه چرا تالار هنر بحث و گفتگوی بچه های هنر نداریم؟ اگر هست لطفا بگید . من پیداش نکردم . میخوام تاپیک بزنم واسه ی اونایی که ارشد هنر دارن.ممنون از زحمات بی وقفه و انجمن خوبتون 3
setare.blue 23086 ارسال شده در 11 آذر، 2013 lal[/url'>;1313041]من 1 سوال داشتم نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم ولی به نظرم اومد که اینجا بگم!اینکه چرا تالار هنر بحث و گفتگوی بچه های هنر نداریم؟ اگر هست لطفا بگید . من پیداش نکردم . میخوام تاپیک بزنم واسه ی اونایی که ارشد هنر دارن.ممنون از زحمات بی وقفه و انجمن خوبتون سلام من هم نگاه کردم تاپیکی ندیدم، با مدیر تالار هنر ( shahdokht.parsa ) شاهدوخت عزیز هماهنگ کنید که در صورت صلاح دید در خواست یک بخش یا زیر بخش با عنوان بحث و گفتگوی بچه های هنر کنند . و برای اون تاپیک هم با ایشون هماهنگ کنید 5
ارسال های توصیه شده