رفتن به مطلب

پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن

ارسال های توصیه شده

خب من دارم میگم پاک شده، قبول نداری :ws3: واسه همین میگم از کسای دیگه که دسترسی دارن سوال کنی میگن :ws3:

الان فقط یه تاپیک کتابای کمیاب هست که اونم استارترش ایلیاس و چون بحث و اینا هم توش نیست، حذف نشد.

من کجا گفتم قبول ندارم؟

گفتن این قضیه ی 1 و 53 چیه؟

اگه نیست هم که هیچی

اون کتابای کمیاب ایلیا هم خطری

اون رو هم پاکش کنی بهتره به نظرم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید یه مشکلی پیش اومده یکی از کاربرا حدوده دو ماهه که نیومده ولی الان که پروفایلش بودم نوشته بود آخرین فعالیت شش روز پیش ازش پرسیدم گفت که اصلا به نت نیومده

و همین طور یه ماه پیشم که رفته بودم نوشته بود آخرین فعالیت دو هفته پیش که بازم گفت نه من نیومدم!

دلیلش چیه؟بخاطر مشکل سایته یا کسی به پسوردش دسترسی داره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

ببخشید یه مشکلی پیش اومده یکی از کاربرا حدوده دو ماهه که نیومده ولی الان که پروفایلش بودم نوشته بود آخرین فعالیت شش روز پیش ازش پرسیدم گفت که اصلا به نت نیومده

و همین طور یه ماه پیشم که رفته بودم نوشته بود آخرین فعالیت دو هفته پیش که بازم گفت نه من نیومدم!

ممکنه اون دوستت یوزر و پسوردش ر توی مرورگرش سیو کرده باشه

و وقتی یه چیزی رو سرچ میکنه توی گوگل، لینک اینجا رو بهش بده

اینجوری اگه دقت نکنه نمیفهمه که اومده توی انجمن

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

سلام. یا حالتیه که ادر گفت یا اینکه یه نفر به پسوردش دسترسی داره و میاد :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من میخوام یه تاپیک بزنم منتها نمیخوام هرکسی از راه رسید ببینه. یه ذره مطالبش private هست و توو نت نیست.

میشه محدودیتی گذاشت؟

مثلا مهمونا نبینن ، یا اجازه ی دسترسی کاربرایی دسترسی داشته باشن که اجازه داشته باشن یا . . .؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

با سلام

احتراما احتياج به مقداري راهنمائي در خصوص نحوه علاقه مند كردن همكلاسي ها به عضويت در انجمن علمي شهرسازي دانشگاهمون و همچنين معرفي سايت خوبتون دارم

پيشاپيش سپلسگذارم

• Like 4
لینک به دیدگاه
من میخوام یه تاپیک بزنم منتها نمیخوام هرکسی از راه رسید ببینه. یه ذره مطالبش private هست و توو نت نیست.

میشه محدودیتی گذاشت؟

مثلا مهمونا نبینن ، یا اجازه ی دسترسی کاربرایی دسترسی داشته باشن که اجازه داشته باشن یا . . .؟

؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه
نوشته ها رو به صورت عکس در بیار که مهمونا نبینن....واتر مارک هم بکن که دزدی نکنن :ws3:

پیشنهادت توو حلقم ینی :ws28:

ولی بدم نیستا. میتونم پی دی اف کنم بعد براش پسورد بذارم و به کاربرای فعال بگم پسوردشو .

ایده ی خوبی بود دمت گرم :ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
سلام. یا حالتیه که ادر گفت یا اینکه یه نفر به پسوردش دسترسی داره و میاد :ws38:

اگه کسی به پسوردش دسترسی داشته باشه باید پسوردشو عوض کنه؟!

ممکنه اون دوستت یوزر و پسوردش ر توی مرورگرش سیو کرده باشه

و وقتی یه چیزی رو سرچ میکنه توی گوگل، لینک اینجا رو بهش بده

اینجوری اگه دقت نکنه نمیفهمه که اومده توی انجمن

اخه کلا به نت نمیاد یه جورایی دسترسی به نت نداره!

ممنون :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اگه کسی به پسوردش دسترسی داشته باشه باید پسوردشو عوض کنه؟!

اخه کلا به نت نمیاد یه جورایی دسترسی به نت نداره!

ممنون :icon_gol:

آره. باید پسوردش رو عوض کنه :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اقایون خانوما سلام علیکم

من امروز اومدم دیدم بعد از 10-12 ساعت که نبودم کنترل پنلم از تاپیکای اشتراکی خالیه!:w58: در صورتی که مواقع دیگه میومدم تو زمانهای با فاصله کمتر حداقل پنج شش تا تاپیک اشتراکی اپ شده بودن و البته رفتم بعضی از تاپیکا رو سر زدم دیدم آپ شده ولی تو کنترل پنل من نیومده! خلاصه که مشکوکه قضیه!:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام من برای اشتراک 1ساله پول واریز کردم اما هنوز نمی توانم وارد بخش طلایی بشم؟؟؟؟ راهنمای کنیید

سلام:icon_gol:

به نظرم

تا چند ساعت دیگه مدیران ارشد اکانت شما رو فعال میکنند:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
اقایون خانوما سلام علیکم

من امروز اومدم دیدم بعد از 10-12 ساعت که نبودم کنترل پنلم از تاپیکای اشتراکی خالیه!:w58: در صورتی که مواقع دیگه میومدم تو زمانهای با فاصله کمتر حداقل پنج شش تا تاپیک اشتراکی اپ شده بودن و البته رفتم بعضی از تاپیکا رو سر زدم دیدم آپ شده ولی تو کنترل پنل من نیومده! خلاصه که مشکوکه قضیه!:ws3:

یا با اکانتت وارد شدن قبل اینکه بیای، یا موقع ورود قاط زده و لینکای نخونده رو همه رو خونده شده کرده. احتمال حالت دوم بیشتره چون واسه منم بعضی وقتا میشه. بعد از چند ساعت وارد میشم می بینم حتی پستای 1 ساعت پیش هم زده خونده شده.

• Like 5
لینک به دیدگاه
یا با اکانتت وارد شدن قبل اینکه بیای، یا موقع ورود قاط زده و لینکای نخونده رو همه رو خونده شده کرده. احتمال حالت دوم بیشتره چون واسه منم بعضی وقتا میشه. بعد از چند ساعت وارد میشم می بینم حتی پستای 1 ساعت پیش هم زده خونده شده.

از همون اولی میترسیدم :sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...