RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ مرچییییییی حالا برونگرا بودن بهتره یا درونگرا!!؟؟ نمیشه گفت کدوم بهتره کدوم بدتر چون آدمای جامعه یا درون گرا هستن ینی با محیط اطرافشون ارتباط کمتری دارن تنهایی رو ترجیه میدن و خیلی اجتماعی نیستن مشکلاتشون رو درون وجود خودشون حل میکنن و بیرون نمیریزن در کل آدمای آرومتری نشون میدن حتی اگه آروم نباشن یا برون گرا کسایی هستن که با محیط اطرافشون ارتباط بیشتری برقرار میکنن رفیق باز ترند به شدت اجتماعی هستن راحت حرف میزنن و پر جنب و جوشتر به نظر میان ولی اگه بخوای از لحاظ موفقیت اجتماعی در نظر بگیری شخصیت بینابین این دو بهتره بین درون گرا و برون گرا مثل شخصیت من تو تحلیلی که پری کرد البته این تحلیل شکلک ممکنه یه چیزایی از شخصیت یک نفرو نشون بده ولی برای اینکه کاملا ثابت کرد یه نفر درون گراست یا برون گرا تست های زیادی باید بزنه و توسط روانشناس بررسی بشه تا بفهمه درون گراست یا برون گرا:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ پری اصلن منوووو دوست نداریااااا :girl_in_dreams: اینم ثابته 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ من هر چی تو تحلیل ها گشتم برا من نبود که 1 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینجا هیشکی اعضای جدید و دوست نداره.............:ws44: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینجا هیشکی اعضای جدید و دوست نداره.............:ws44: چرا؟ بیا خودم دوستت دارم... :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ چرا؟ بیا خودم دوستت دارم... :biggrin: پس چراشخصیت منو تحلیل نممیکنن؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ درونگرا کمی خجالتی و بیشتر دوستدار منطق( ) بلاخره تحلیل شدم :2eaoapgxehimkak1y7e 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه تحلیل هارو از پری بخواهید... :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه تحلیل هارو از پری بخواهید... :biggrin: من با تو طرفم:167: تحلیل من کو؟!:ghd8rpyczsi4wew2e4j 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ چرا اینجا هیشکی اعضای جدید و دوست نداره.............:ws44: باید امتیاز بگیری معروف شی اونوقت همه دوست دارن 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ من با تو طرفم:167:تحلیل من کو؟!:ghd8rpyczsi4wew2e4j برای منم تحلیل نشده نگران نباش! کسی رسیدگی نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها جان من بگین چه گیریه دادین به این تحلیلا؟ شوخی شوخی جدی گرفتین ها تاپیک رو می بندم اونایی رو که تفسیر نکردم خودم می ذارم بعد پری می داند و یک لبخند:evilsmile: و یک پیانیست!! 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا این خانم دکتر دریایی ما رو تحویل نمی گیرن:برا من لطفا گفتم که درونگرای متفکر چه باحال :icon_pf (34): خب به نظر آدم میانگرایی می یان که معمولا سازگاری زیادی دارن ولی اگه عصبانی یا ناراحت بشن از درون و به میزان زیادی میشن (70٪):icon_pf (44):(10٪)(20٪) اعداد داخل پرانتز نشان دهنده علاقه نام برده به شکلک ها میباشد از شکلک به دلیل گره خوردن با جان و روانمان در طول سالیان دراز صرفه نظر گشته است شیطون با دلی احساساتی که اهل پیپچوندن به میزان زیادی هست شما خودتون و نامتون کلا شخصیت نشانه! به این معنی صلح جو! یه کم بیشتر توضیح میدادی دیگه این و که همیشه میشنوم:cry2: :girl_in_dreams::rose: :biggrin::lol: خب این میانگرایی سازگاری نسبی و کمی مظلومیت رو نشون می ده :flowerysmile: :shad: منم تحلیل کنید:w72: برونگرا و مهربان و صمیمی یا هستین یا تمایل به اینگونه بودن دارین این چند تا رو بیشتر استفاده میکنم :wubpink:ولی اینار رو بیشتر دوست دارم :shad: :babygirl: برونگرایی صادق و صمیمی و مهربان و صبور اينا رو دوست دارم :girl_yes2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از اينا هم زياد استفاده ميكنم لطفا تحليل منو جدي بگيريد مورد اورژانسيه!! الان اخطار بود :banel_smiley_52: خب اینا می گه که یار خوبی برای دوستی هستی اهل گفتن حرف به شکلی مستقیم یا با کنایه به شکل شوخی هستی مهربان و صمیمی 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ :girl_yes2: بانویی به مهربانی یک لیلی که گاهی زود دلخور می شود برای ما همان تعبیر لیلی دارد!:ha5t4lmd53df3cpu2lq :shad::camera2::girl_blush2:تحلیل کنید هنگامی که تنهایی تورا آزار میدهد به یاد آر که خدا بهترینهای دنیا رو تنها آفریده است. شما فرد درونگرا و حساس و لطیفی به نظر می رسید 1. :167:2. 3.:girl_blush2: با شخصیتم بسی جورن شما بیشتر دنبال صمیمیت و نگه داشتن افراد در کنار خود هستید و درونگرا مرچییییییی حالا برونگرا بودن بهتره یا درونگرا!!؟؟ هیچ کدوم عزیزم هر دو صفات شخصیتی افراد هستن که هیچ کدوم ارجحیت و بهتری و بدتری نداره! :flowerysmile: :wubpink: مهربان و سرزنده و میانگرا منو رو این شکلک تحلیل کن یاد آهنگ های در خواستی افتادم یکم بیخیالی رو می رسونه! :3384s: :w12: :دی شما دوستی صمیمی هستی و و دلنازک و کمی هم وابسته 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده