pianist 31129 مالک ارسال شده در 9 آذر، 2011 دوستان صبور باشد ارتباط با مرکز قطع شده بخاطر هم تحلیل ها عقب افتاده! بزوردی تحلیل میشید... 3
zahra22 19501 ارسال شده در 9 آذر، 2011 دوستان صبور باشد ارتباط با مرکز قطع شده بخاطر هم تحلیل ها عقب افتاده! بزوردی تحلیل میشید... :girl_in_dreams:
pari daryayi 22938 ارسال شده در 10 آذر، 2011 با دوتا یکم سخته ولی شما فردی درونگرا و تاحدودی کنجکاو و متفکر به نظر می رسید اینجا که همه شکلکه پس کی تحلیل میکنه؟ :w00: به نظر فردی احساساتی و کمی زود رنج اما باطنی مهربان دارید :icon_pf (17)::w821::mornincoffee::aghosh::w31::biggrin: :shad::girl_yes2::girl_in_dreams: جیگرتو شیطون مهربان صمیمی دلنازک و یکم حساس!!:aghosh: اول و همیشه: درونگرا و معمولا با سکوت و نگاه منظورش را می فهماند اهل حاشیه نیست! :(87): :wubpink: - منتظر تحلیلم درونگرا کمی خجالتی و بیشتر دوستدار منطق( :th_scratchhead:) 9
pari daryayi 22938 ارسال شده در 10 آذر، 2011 :2eaoapgxehimkak1y7e تحلیلم کن.. خب شما فردی مهربان صبور میانگرا و به مقدار کمی ظاهری ساکت اما درونی شیطون داری :icon_pf (34): :tt2: :4chsmu1: :aghosh: 3تا شد؟؟؟ درونگرا آرام و متین و مهربان و صبور شکلک های ما بر اساس سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر دنبال میشود. مرحله اول مرحله دوم مرحله سوم :zadan: خب شما مثل چراغ راهنما می مونی اولش سبزی یه چند ثانیه بعد زردی آخرش قرمز می شی ولی بازم دوباره سبز می شی! و این یعنی ذاتی هدایت گر و راهنما داری (:hapydancsmil:خودم کیف کردم!:hapydancsmil:) :4chsmu1:اینو زیاد استفاده میکنماینم دوست دارم یه زمانی زیاد استفاده میکردم :164:اینم جدیدا میزارم :4chsmu1:حالا تحلیلم کنید:wubpink: خب شما فردی مهربان با ذهنی فعال داری یعنی توی ذهنت خیلی درباره افراد فکر و قضاوت می کنی و معمولا سازگاری خوبی داری چون سکوت می کنی:ha5t4lmd53df3cpu2lq 10
zahra22 19501 ارسال شده در 10 آذر، 2011 نواندیشان صبور ... pari daryayi عزیز با کوله باری از تجربه برگشت... 4
pari daryayi 22938 ارسال شده در 10 آذر، 2011 خب فکر کنم تو از اون دسته درونگرا هایی باشی که حرفشون رو غیر مستقیم می زنن! من عاشق اينام: :shad: :3384s: البته بيشتر از سه تاس، اما گفتي سه تا، همينارو گذاشتم اگه بيشتر خواستي اينام هست: :w589::ubhuekdv133q83a7yy7 لطفا به سرعت به شخصيت بنده رسيدگي بشه :ubhuekdv133q83a7yy7 این همه خشانت در بانویی مهربان نشانگر انرژِی تخلیه نشده زیادی از عشق و محبت است :mbj6ivxkw3ccem7bie7 مهناز که نازنازه بابا:ha5t4lmd53df3cpu2lq خوش خنده مهربون دل نازک و حساس و بامرام خودم که گاهی خسته به نظر می رسه از راضی نگه داشتن همه!:aghosh: :w12::music: درونگرایی با انرژی درونی زیاد اما خروجی کم!:persiana__hahaha: منم اینارو دوست دارم::girl_in_dreams: تحلیلش؟ سعی در همراهی و گاهی جاه طلبی همراه با میانگرایی را در شکلکتان می خوانم 8
pari daryayi 22938 ارسال شده در 10 آذر، 2011 :1111: :dancegirl2: :w12: خودمو کشتم ولی سه تا نشد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما شخصیتی با تمایلات برونگرایی کمی شیطنت و به نذر جذاب دارید :hanghead:1-وقتی فسردم:ws28:2-وقتی دارم از خنده میمیرم :w58:3-وقتی متعجبم :w963:4-وقتی دارم تو تالار گیلان خبیث بازی در میارم :w000:5-وقتی تو تالار زیست یکی اسپم میکنه(کلا زیاد به کار میبرم این شلککو) :1111:6-جدیدا وقتی میخوام لج بچه هارو در بیارم(خیلی به نظرم شکلک باحالیه:persiana__hahaha:) میانگرایی حساسیت مهربانی از صفات شماست :w12: :164: اینو تو پرانتز میگم نگی 4 تاس!!!:mornincoffee:) شخص درونگرایی هستی تمایلات منحصر به فردی در حیطه افکار خودت داری و یه چیز مشخص تو ذهنت همیشه هست! چیه خودت بوگو:th_scratchhead: آخ اخ این الان دل منو برده:lol:اینم دوست دارم:girl_yes2: اینم که همه جا کاربرد داره و در انتها :coffee: شما فرد درونگرایی هستید که دوست دارید همواره همه با شما یار و همیشه سازگار باشید 7
sakh.sakhan 26 ارسال شده در 10 آذر، 2011 :shad::camera2::girl_blush2: تحلیل کنید هنگامی که تنهایی تورا آزار میدهد به یاد آر که خدا بهترینهای دنیا رو تنها آفریده است. 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 10 آذر، 2011 همش درست بود من نه درون گرام نه برون گرا به شدت آدم حساسی هستم مهربان...میشه گفت بیشتر دلسوزم ینی خیلی زود دلم میسوزه مغسیییییی مادام پری:dancegirl2: 2
Arpak 8511 ارسال شده در 10 آذر، 2011 شما شخصیتی با تمایلات برونگرایی کمی شیطنت و به نذر جذاب دارید مرچییییییی حالا برونگرا بودن بهتره یا درونگرا!!؟؟ 2
!Ell 4694 ارسال شده در 10 آذر، 2011 دوستان صبور باشد ارتباط با مرکز قطع شده بخاطر هم تحلیل ها عقب افتاده! بزوردی تحلیل میشید... دیگه صبرمون تموم شد آقای پیانیست! 1
pianist 31129 مالک ارسال شده در 10 آذر، 2011 دیگه صبرمون تموم شد آقای پیانیست! تو پستای قبلی تحلیل شدی برو ببین... 3
ارسال های توصیه شده