pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان صبور باشد ارتباط با مرکز قطع شده بخاطر هم تحلیل ها عقب افتاده! بزوردی تحلیل میشید... 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان صبور باشد ارتباط با مرکز قطع شده بخاطر هم تحلیل ها عقب افتاده! بزوردی تحلیل میشید... :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ تحلیل نشدگان عزیز صبور باشید... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ با دوتا یکم سخته ولی شما فردی درونگرا و تاحدودی کنجکاو و متفکر به نظر می رسید اینجا که همه شکلکه پس کی تحلیل میکنه؟ :w00: به نظر فردی احساساتی و کمی زود رنج اما باطنی مهربان دارید :icon_pf (17)::w821::mornincoffee::aghosh::w31::biggrin: :shad::girl_yes2::girl_in_dreams: جیگرتو شیطون مهربان صمیمی دلنازک و یکم حساس!!:aghosh: اول و همیشه: درونگرا و معمولا با سکوت و نگاه منظورش را می فهماند اهل حاشیه نیست! :(87): :wubpink: - منتظر تحلیلم درونگرا کمی خجالتی و بیشتر دوستدار منطق( :th_scratchhead:) 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :2eaoapgxehimkak1y7e تحلیلم کن.. خب شما فردی مهربان صبور میانگرا و به مقدار کمی ظاهری ساکت اما درونی شیطون داری :icon_pf (34): :tt2: :4chsmu1: :aghosh: 3تا شد؟؟؟ درونگرا آرام و متین و مهربان و صبور شکلک های ما بر اساس سنت حسنه امر به معروف و نهی از منکر دنبال میشود. مرحله اول مرحله دوم مرحله سوم :zadan: خب شما مثل چراغ راهنما می مونی اولش سبزی یه چند ثانیه بعد زردی آخرش قرمز می شی ولی بازم دوباره سبز می شی! و این یعنی ذاتی هدایت گر و راهنما داری (:hapydancsmil:خودم کیف کردم!:hapydancsmil:) :4chsmu1:اینو زیاد استفاده میکنماینم دوست دارم یه زمانی زیاد استفاده میکردم :164:اینم جدیدا میزارم :4chsmu1:حالا تحلیلم کنید:wubpink: خب شما فردی مهربان با ذهنی فعال داری یعنی توی ذهنت خیلی درباره افراد فکر و قضاوت می کنی و معمولا سازگاری خوبی داری چون سکوت می کنی:ha5t4lmd53df3cpu2lq 10 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ نواندیشان صبور ... pari daryayi عزیز با کوله باری از تجربه برگشت... 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ خب فکر کنم تو از اون دسته درونگرا هایی باشی که حرفشون رو غیر مستقیم می زنن! من عاشق اينام: :shad: :3384s: البته بيشتر از سه تاس، اما گفتي سه تا، همينارو گذاشتم اگه بيشتر خواستي اينام هست: :w589::ubhuekdv133q83a7yy7 لطفا به سرعت به شخصيت بنده رسيدگي بشه :ubhuekdv133q83a7yy7 این همه خشانت در بانویی مهربان نشانگر انرژِی تخلیه نشده زیادی از عشق و محبت است :mbj6ivxkw3ccem7bie7 مهناز که نازنازه بابا:ha5t4lmd53df3cpu2lq خوش خنده مهربون دل نازک و حساس و بامرام خودم که گاهی خسته به نظر می رسه از راضی نگه داشتن همه!:aghosh: :w12::music: درونگرایی با انرژی درونی زیاد اما خروجی کم!:persiana__hahaha: منم اینارو دوست دارم::girl_in_dreams: تحلیلش؟ سعی در همراهی و گاهی جاه طلبی همراه با میانگرایی را در شکلکتان می خوانم 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :1111: :dancegirl2: :w12: خودمو کشتم ولی سه تا نشد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما شخصیتی با تمایلات برونگرایی کمی شیطنت و به نذر جذاب دارید :hanghead:1-وقتی فسردم:ws28:2-وقتی دارم از خنده میمیرم :w58:3-وقتی متعجبم :w963:4-وقتی دارم تو تالار گیلان خبیث بازی در میارم :w000:5-وقتی تو تالار زیست یکی اسپم میکنه(کلا زیاد به کار میبرم این شلککو) :1111:6-جدیدا وقتی میخوام لج بچه هارو در بیارم(خیلی به نظرم شکلک باحالیه:persiana__hahaha:) میانگرایی حساسیت مهربانی از صفات شماست :w12: :164: اینو تو پرانتز میگم نگی 4 تاس!!!:mornincoffee:) شخص درونگرایی هستی تمایلات منحصر به فردی در حیطه افکار خودت داری و یه چیز مشخص تو ذهنت همیشه هست! چیه خودت بوگو:th_scratchhead: آخ اخ این الان دل منو برده:lol:اینم دوست دارم:girl_yes2: اینم که همه جا کاربرد داره و در انتها :coffee: شما فرد درونگرایی هستید که دوست دارید همواره همه با شما یار و همیشه سازگار باشید 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من عاقبت تحلیل شدم...:shad: 5 لینک به دیدگاه
sakh.sakhan 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ :shad::camera2::girl_blush2: تحلیل کنید هنگامی که تنهایی تورا آزار میدهد به یاد آر که خدا بهترینهای دنیا رو تنها آفریده است. 4 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ 1. :167: 2. 3.:girl_blush2: با شخصیتم بسی جورن 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ همش درست بود من نه درون گرام نه برون گرا به شدت آدم حساسی هستم مهربان...میشه گفت بیشتر دلسوزم ینی خیلی زود دلم میسوزه مغسیییییی مادام پری:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ شما شخصیتی با تمایلات برونگرایی کمی شیطنت و به نذر جذاب دارید مرچییییییی حالا برونگرا بودن بهتره یا درونگرا!!؟؟ 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان صبور باشد ارتباط با مرکز قطع شده بخاطر هم تحلیل ها عقب افتاده! بزوردی تحلیل میشید... دیگه صبرمون تموم شد آقای پیانیست! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ دیگه صبرمون تموم شد آقای پیانیست! تو پستای قبلی تحلیل شدی برو ببین... 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ ولی چیزی به نام تحلیل رویت نشد آقای پیانیست!:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده