AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مصداق مناسبی برای کوچه علی چپ می باشید مهربان و سازگار درونگرا و ساکت کی بود کی بود؟ من نبودم دیالوگ رایج شماست. دختری معقول و منطقی که لایه هایی از شیطنت در زیر پوستش نهفته است. :icon_pf (34):نه به جان خودم :ydm47612zsesgift969:w58: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ پس چرا منو تحلیل نکردید؟:167: 3 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ منم شکلک فرستاده بودددددمااااا 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :w00::w589:من من من روانشناس و داخل اتاق مشاوره: دخترم لطف می کنید چند لحظه منو با پدرتون تنها بذارین؟ 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :1111: :dancegirl2: :w12: خودمو کشتم ولی سه تا نشد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ روانشناس و داخل اتاق مشاوره: دخترم لطف می کنید چند لحظه منو با پدرتون تنها بذارین؟ متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :hanghead:1-وقتی فسردم :ws28:2-وقتی دارم از خنده میمیرم :w58:3-وقتی متعجبم :w963:4-وقتی دارم تو تالار گیلان خبیث بازی در میارم :w000:5-وقتی تو تالار زیست یکی اسپم میکنه(کلا زیاد به کار میبرم این شلککو) :1111:6-جدیدا وقتی میخوام لج بچه هارو در بیارم(خیلی به نظرم شکلک باحالیه:persiana__hahaha:) 6 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :w12: :164: اینو تو پرانتز میگم نگی 4 تاس!!!:mornincoffee:) 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خانوووم و همراه با لبخندی دوست داشتنی که با خود می اندیشد، چرا؟!:aghosh: همیشه فکر میکنم نمیدونم چرا انقدر فکرو خیال میکنم مرسییییییی:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان خواهش عجله نکنید و حل ندید چنتا زن و بچه مردم اون جلو پرس شدن... تحلیل به نوبت صورت میگیره... 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان خواهش عجله نکنید و حل ندید چنتا زن و بچه مردم اون جلو پرس شدن... تحلیل به نوبت صورت میگیره... پس یکم زودتر!:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان خواهش عجله نکنید و حل ندید چنتا زن و بچه مردم اون جلو پرس شدن... تحلیل به نوبت صورت میگیره... یه سوسک هم توی نوبت بود زیر پای من له شد 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ متوجه نشدم روانشناس: دخترکم مشکل شما خیلی حاد بود با پدرتون در میون گذاشتم. قوی باشین/ اونی که درد رو داده دوا هم میده 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :dancegirl2::3384s: :4chsmu1: بازم هست خب اینا کمه کودک درون فعالی داری. دنیا رو قشنگ می بینی. شاد و شیطون بلا. خوش به حالت ای دوست :JC_thinking::w74::smiley (18)::imoksmiley::w821:بازم هستا ااااااااااا انواع و اقسام احساسات رو گفتی که کلمه چرا رو خیلی تو مکالمات درونیت استفاده می کنی. در عین غم و ناراحتی مبارز خوبی هستی و شیطنت هات سرجاشه. می گویند خیلی ماهی:(87): خونسرد و ریلکس و واقع بین و بدقول!!!!! (قرار بود یه تاپیک بزنه نزده) شکلک اول که زیاد استفاده می شه هر چند که زیاد طرف دار نداره( از جمله خودم )ولی به نظر می رسه به اقتضای مدیریت و پاسخ به سوالات ضروریه. شکلک آخریه هم بازم طرف دار نداره ولی من عاشق اون چشاشم:texc5lhcbtrocnmvtp8 :biggrin::shad::4chsmu1::hapydancsmil::2525s::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:druze3cfjhkv7q65cc0هیچ کدومو نتونستم حذف کنم!:4chsmu1: عزیزم شما بیش فعالی نداری؟ این چه وضعیتیه آخه؟؟ کلا ناراحت نمی شی تو زندگیت؟ یعنی اصلا این شکلی نمی شی ؟ منو نیگاه : :pichak29: این طوری شی ؟ :cry2: اگه بخوام فقط از رو این شکلکا بگم ای کاش بتونی ان روحیه خوب و مثبتت رو به بقیه هم انتقال بدی. بازم فقط از روی شکلکا بگم آدمایی مثل تو متاسفانه کمن:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y این دوتارو خیلی دوست دارم ولی فرصت استفادش کم پیش میاد ولی اینارو زیاد استفاده میکنم فرصت استفاده نمیخواد عزیزم برو تو پروف هر کی می خوای به کرات و راحت استفاده کن. به قول نیوتن برای اذیت کردن هیچ وقت بهانه خاصی لازم نیست:gnugghender: خنده برا سلامتی خوبه عمرم زیاد می کنه. همیشه همین طوری از ته دلت بخندی مریم جون:(87): مهربونی در عین حال که گاهی ساکت به نظر می رسی خیلی بلایی:texc5lhcbtrocnmvtp8 15 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آخ اخ این الان دل منو برده:lol: اینم دوست دارم:girl_yes2: اینم که همه جا کاربرد داره و در انتها :coffee: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :dancegirl2::3384s: :4chsmu1: بازم هست خب اینا کمه شما بانوی با شخصیتی هستی که ابتدا با لطافت سپس با خشانت و در انتها با لبخندی ملیح دوستان را جذب خواهید کرد :JC_thinking::w74::smiley (18)::imoksmiley::w821:بازم هستا ااااااااااا الان باید سه تا خودم سلکشن کنم هیلی جونم؟ دخملی باهوش منتظر و هر از گاهی پرسان که چرا...؟ آقا هزار امتیاز می گیرم هیچی نگم:evilsmile: من واقعا متاسفم خدا صبرتون بده! که همه این صبرا رو این محمد ور داشته واسه خودش:(87): :biggrin::shad::4chsmu1::hapydancsmil::2525s::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:druze3cfjhkv7q65cc0هیچ کدومو نتونستم حذف کنم!:4chsmu1: اخم در زندگی شما موجود نمی باشد لذا شما شخصیتی برونگرا فعال و در عین حال دلی نازک و مهربان دارید 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده