afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان:wubpink: همانطور که میدونید مسایل و ایده های خاصی در انتخاب همسر وجود داره و معیارهای متفاوتی هست ، اما برای برخی از دوستان والدین الگوی مناسبی برای انتخاب همسفر زندگیشون میشه خانومها جواب بدن : آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ آقایون جواب بدن : آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه مادرتون داشته باشه ؟ تا چه حد خصوصیات و خلاقیات مادرتون رو قبول دارید ؟ چه خصوصیت یا ویژگی مادرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ ------------- از حضور و همراهی کلیه دوستان تشکر میکنم:wubpink: 32 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خیر بنده اصلا دوست ندارم شبیه پدر مادرم باشه چون اونوقت حس میکنم پدر مادرمه هی پدر مادرم میان جلو چشمم و در این صورت بهتره اصلا ایشون تو اون اتاق بخوابه بنده تو این اتاق 19 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نه به هیچ عنوان دوست ندارم زندگی پدر و مادرم برام تکرار بشه 12 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ وا!! خدانکنه!! منو بکش ولی یه همچین کاری با من نکن!!:girl_in_dreams: 14 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه مادرتون داشته باشه ؟ تا حدودی بله،نه خیلی تا چه حد خصوصیات و خلاقیات مادرتون رو قبول دارید ؟ 60 درصد چه خصوصیت یا ویژگی مادرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ صبر و تحمل بسیار زیاد+نظم و فداکاری ------------- از حضور و همراهی کلیه دوستان تشکر میکنم منم از دعوت شما تشکر میکنم 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ هر دوشون رو خیلی دوست دارم..خیلی از خصوصیاتشون رو هم قبول دارم اما جواب شما نه هست! 12 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ دست منو طرفم نیست نمی تونه مث مادرم باشه 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی از تاپیک مفیدت :rose: آقایون جواب بدن : آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه مادرتون داشته باشه ؟ بله تا چه حد خصوصیات و خلاقیات مادرتون رو قبول دارید ؟ نقریبا همه ش چه خصوصیت یا ویژگی مادرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ وفاداری به همسر در همه مراحل زندگی و صبر و حوصله و بردباری درمواقع سخت و طاقت فرسا علاقه به فرزندان و حد اکثر کوشش برای ایجاد فضای ارام در خانواده مدیریت اقتصادی خانواده ایمان و اعتقاد به خدا و اینکه این ایمان ربطی به ظاهر و گفته و پوشش و دین ادمها نداره علاقه مندی به فرهنگ ایرانی و سعی در نهادینه کردن ان در خانواده خوشکل باشه ..شیک پوش باشه ( بزنم به تخته ) پ.ن باید به اول این دو قسمت سوال برای خانمها و اقایان اضافه میشد که فرض کنید شما میخواهید ازدواج کنید .... 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خب اگه دوست داشته باشم اونم عین پدرم باشه چرا اصلا ازدواج کنم می مونم ور دل پدرم دیگه! اما از یه منظر جدی تر کسی که اینو می خواد و دوست داره با کسی اصولا با سن بسیار بالاتر از خودش(بجز مسائل مادی منظورم عاشق شدنه) ازدواج کنه در واقع دنبال خصوصیات یک مادر در همسرش می گرده چرا؟ چون در کودکی نقش مادر براش کم رنگ بوده در واقع اینجور افراد کودکان نا امین یا دوسوگرا خوانده می شوند که در کودکی مادر یا پدرشان نقشی را که باید در زندگی نداشته یا به شدت شخصیت وابسته دارند و دنبال پدر و مادرشان در همسرشان میگردند این که شما بخوای هر شخصی رو در کس دیگه ای که قراره برات نقش همسر رو بازی کنه پیدا کنی نشانه یک ضربه روحی در گذشته است! چیزی به اسم فقدان! درست این قضیه اینه که شما از رفتار شایسته اونا الگو برداری 14 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خب اگه دوست داشته باشم اونم عین پدرم باشه چرا اصلا ازدواج کنم می مونم ور دل پدرم دیگه! اما از یه منظر جدی تر کسی که اینو می خواد و دوست داره با کسی اصولا با سن بسیار بالاتر از خودش(بجز مسائل مادی منظورم عاشق شدنه) ازدواج کنه در واقع دنبال خصوصیات یک مادر در همسرش می گرده چرا؟ چون در کودکی نقش مادر براش کم رنگ بوده در واقع اینجور افراد کودکان نا امین یا دوسوگرا خوانده می شوند که در کودکی مادر یا پدرشان نقشی را که باید در زندگی نداشته یا به شدت شخصیت وابسته دارند و دنبال پدر و مادرشان در همسرشان میگردند این که شما بخوای هر شخصی رو در کس دیگه ای که قراره برات نقش همسر رو بازی کنه پیدا کنی نشانه یک ضربه روحی در گذشته است! چیزی به اسم فقدان! درست این قضیه اینه که شما از رفتار شایسته اونا الگو برداری در مورد سن بالاتر سوال نکرده در مورد خصوصیات اخلاقی سوال کرده مثلا اینکه راستگو باشه . میخواد همسرش هم راستگو باشه چون مادرش راست گو هست ایا اگه دنبال همسر راستگویی گشت یعنی کمبود مادر راستگو داشته ؟؟ هر چیزی رو نباید با نوشته های کتاب مقایسه کرد!!!! 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ عمرا ، حاضرم بمیرم تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ فقط 50% چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ :girl_in_dreams: 11 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان:wubpink: همانطور که میدونید مسایل و ایده های خاصی در انتخاب همسر وجود داره و معیارهای متفاوتی هست ، اما برای برخی از دوستان والدین الگوی مناسبی برای انتخاب همسفر زندگیشون میشه خانومها جواب بدن : آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ بله تا حدودی:th_running1: تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ 70%:girl_angel: چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ زیاده واز حوصله ی اینجا خارج:hapydancsmil: :626gdau:مرسی فاطمه جان 9 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه مادرتون داشته باشه ؟ آره دوست دارم. تا چه حد خصوصیات و خلاقیات مادرتون رو قبول دارید ؟ تقریبا زیاد. البته منهای عقاید مذهبی. چه خصوصیت یا ویژگی مادرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ صبر، مهر، شجاعت، صداقت، آینده نگری، قناعت و سازندگی 10 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا [/url]دوست دارید که همسر آینده تون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ 20% تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ خیلی چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ مهربونی-صبور بودن-مقاوم بودن تو سختی های زندگی ازهمه مهم تر بتونه زبون درازی منو تحمل کنه . . اما در کل نههههههههههههههههههههههههههه 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ بله تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ 90% چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ صبر و تحمل و مهربونی و ......... لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خانومها جواب بدن : آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ بلی خیلی دوس دارم تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ 90 درصد خصوصیاتشو دوس دارم و قبول دارم چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ مهربون خوش لباس منظم صبور دقیق سوال جالبی بود :wubpink: 13 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه مادرتون داشته باشه ؟ بله......چرا نباید باشه :mbj6ivxkw3ccem7bie7 تا چه حد خصوصیات و خلاقیات مادرتون رو قبول دارید ؟ 90% چه خصوصیت یا ویژگی مادرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ خصوصیه 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ آیا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ به هیچ وجه تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ صفر چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ هیچکدوم سعی میکنم با کسی ازدواج کنم که یه ذره هم شبیه بابام نباشه، اینجوری مطمئنم که انتخابم محشره. 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ یا دوست دارید که همسر آینده اتون رفتار یا خصوصیاتی مشابه پدرتون داشته باشه ؟ دوست ندارم همسرم کپی پدرم باشه اما خیلی از خصوصیات پدرم رو آرزومه همسرم داشته باشه تا چه حد خصوصیات و خلاقیات پدرتون رو قبول دارید ؟ خب 70 درصد تقریبا چه خصوصیت یا ویژگی پدرتون رو می پسندید و از همسر ایندتون انتظار دارید ؟ قابل اعتماد بودن، تکیه گاه بودن، اینکه بتونی کاری رو بهش بسپری و آب تو دلت تکون نخوره 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نه خیلی ترجیح نمی دم خصوصیات همسرم شبیه پدرم باشه هر چند خیلی از خصوصیاتشو دوست دارم ولی دوست دارم آدم متفاوتی باشه تکرار خوب نیست 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده