samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلام دوستان عزیز سوالات و مشکلات برقی خود را در اینجا مطرح کنید تا با هم بتونیم رفعشون کنیم 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. کمک فوری! کسی راجع به کاربرد holdoffتو اسیلوسکوپ چیزی میدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
ieee323 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به لینک بالا بروید. برای کالیبره کردن است 3 لینک به دیدگاه
Secret: 2286 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ سلام. کمک فوری! کسی راجع به کاربرد holdoffتو اسیلوسکوپ چیزی میدونه؟ این فایل رو بخونید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۰ کسی جواب این سوالارو بلده؟ 1.در ورودی نوسانگرها معمولا اندازه یک مقاومت و یک خازن قید میشود. منظور از این اعداد چیست؟ وچرا اندازه مقاومت معمولا حدود mω است؟ 2.در خروجی نوسان سازها معمولا اندازه مقاومتی ذکر میشود منظور از آن چیست؟ کم یا زیاد بودن این مقاومت چه مزیت ویا معایبی میتواند داشته باشد؟ 3.بدون منحنی لیساژو اختلاف فاز بین دو موج سینوسی را چگونه اندازه میگیرید؟ در صورتی که از رابطه ای استفاده میکنید آنرا اثبات کنید. 4.منحنی های لیساژو را برای π>φ>π- رسم کنید. 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ کسی نییییست مرااا کمک کند ؟!! حتی یک سواال! لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۰ کسی جواب این سوالارو بلده؟ 1.در ورودی نوسانگرها معمولا اندازه یک مقاومت و یک خازن قید میشود. منظور از این اعداد چیست؟ وچرا اندازه مقاومت معمولا حدود mω است؟ 2.در خروجی نوسان سازها معمولا اندازه مقاومتی ذکر میشود منظور از آن چیست؟ کم یا زیاد بودن این مقاومت چه مزیت ویا معایبی میتواند داشته باشد؟ 3.بدون منحنی لیساژو اختلاف فاز بین دو موج سینوسی را چگونه اندازه میگیرید؟ در صورتی که از رابطه ای استفاده میکنید آنرا اثبات کنید. 4.منحنی های لیساژو را برای π>φ>π- رسم کنید. 1- این مقاومت و خازن برای تعیین فرکانس نوسان اسیلاتور هست که این فرکانس طبق فرمول f=1/2πRC بدست میاید.طبق این فرمول برای بدست آوردن فرکانس کاری که معمولا در حد چند مگا هرتز هست و با توجه به اینکه از یک خازن کوچک در حد نانو که مصرف انرژی کمتری داره استفاده میکنیم از مقاومتی به این اندازه استفاده میکنیم. 2-فکر کنم این مقاومت برای پایدار کردن خروجی نوسانگر باشه 4 لینک به دیدگاه
ehsan-inventor 184 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ سلام دوستان رشته من برق نیست شاید سوالم خیلی برای شما ابتدایی باشه،ببخشید جای بهتری پیدا نکردم که این سوالو بپرسم... من یه جدول از توان و مشخصات آزمایشگاهی رو دارم که می خوام مجموع توانشو محاسبه کنم تا با توجه به اون سیستم فتوولتاییک طراحی کنم... اینم پلان : حالا سوال اینه که باتوجه به این که برق 3 فاز و تک فاز داریم چطوری باید توان کل حساب شه؟ جمع جبری همین اعدادکافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ازتون کمک میخوام )چرا در خطوط فشار قوی از مبدل های قدرت(مثلاct-pt-pv) استفاده میشه؟اگه مبدل های دیگهای میشناسین نام ببرید 2)چرا با وجود دستگاه های اندازه گیری دیجیتال هنوز از آنالوگ استفاده میشود؟(مثلا آمپر در اتومبیل) وکلی سوال دیگه که کم کم مطرح میکنم 2 لینک به دیدگاه
Control 1576 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ با سلام . توضیحات اولیه تون ناقص لطفا توضیح بیشتری در مورد در خواستتون بدید . این جدول اطلاعاتی درباره انتخاب کابل برای ولتاژ های تکفاز و سه فاز تحت توانهای مصرفی مختلف داده. البته این توان رو به صورت توان ظاهری اعلام کرده تا با توجه به نوع مصرف کننده و ضریب توان اون یعنی کسینوس فی اقدام به انتخاب کابل بکنید. نوع کابلی هم که عنوان شده توی رده کابل های توزیع قرار داره و NYY هم مشخصه کابل هست. با توجه به استاندارد برق آلمان NYY یعنی :كابل هادي مس ، عايق و غلاف پلاستيك . بحث جمع توان هم با توجه به اینکه هر مصرف کننده میتونه مقاومتی و یا مقاومتی سلفی و یا مفاومتی سلفی خازنی باشه و ضریب توان مخصوص خودشو داشته باشه یه موضوع برداریه . 4 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ )چرا در خطوط فشار قوی از مبدل های قدرت(مثلاct-pt-pv) استفاده میشه؟اگه مبدل های دیگهای میشناسین نام ببرید 2)چرا با وجود دستگاه های اندازه گیری دیجیتال هنوز از آنالوگ استفاده میشود؟(مثلا آمپر در اتومبیل) ج 1 : ترانسفورماتورهاي اندازه گيري: ترانسفورماتورهايي هستند با قدرت خيلي كم كه جريان و ولتاژ را به مقدار قابل سنجشي براي دستگاههاي اندازه گيري تبديل ميكنند. عمل ديگر آنها مجزا كردن مدار سنجش و يا وسايل حفاظت از شبكه فشار قوي ميباشد. به طور مثال در يك شبكه فشار قوي اگر چه جريان كم باشد, نمي توان جهت سنجش جريان آمپر متر را مستقيماً در مدار جريان قرار داد بلكه بايد بوسيله يك ترانسفورماتور جريان متناسب, مدار فشار قوي را از مدار سنجش و حفاظت به طور كلي جدا كرد, زيرا استقامت الكتريكي عايق دستگاههاي اندازه گيري خيلي خوب فقط 2000 ولت لحظه اي ميباشد.بنابراين ترانسفورماتورهاي اندازه گيري بعنوان عناصر واسطه بين سيستم قدرت و دستگاههاي اندازه گيري و حفاظت قرار ميگيرند. ترانسفورماتورهاي اندازه گيري دو نوع ميباشند: الف – ترانسفورماتور جريانب – ترانسفورماتور ولتاژ ترانسفورماتورهاي اندازه گيري به دو منظور عمده ساخته ميشوند: 1- اندازه گيري2- كنترل و حفاظت جواب مشابه : ct چون جریان خطوط زیاد می باشد و نمی توان مستقیما آن را اندازه گرفت با استفاده ازاین دستگاه از جریان نمونه برداری میکنند.این دستگاه به صورت سری در مدار قرار می گیرد.همچنین برای ایزوله شدن شبکه های فشار قوی از سیتم های اندازه گیری و حفاظت از این وسیله استفاده می شود. برای اطلاعات بیشتر به این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بروید. ************************** ج2: به نظر من دلایل زیر میتونه باشه : 1_بعضی اوقات تغییرات برای ما مهمتر از نمایش مقدار هست که در آنالوگ براحتی دیده میشه.( مثل همین آمپر ماشین ) 2_ صفحه نمایش آنالوگ نسبت به دیجیتال_ که آنالوگ دارای صفحه نمایش بزرگتری هست. البته ممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه که من نمیدنم. 6 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ازتون کمک میخوام )چرا در خطوط فشار قوی از مبدل های قدرت(مثلاct-pt-pv) استفاده میشه؟اگه مبدل های دیگهای میشناسین نام ببرید 2)چرا با وجود دستگاه های اندازه گیری دیجیتال هنوز از آنالوگ استفاده میشود؟(مثلا آمپر در اتومبیل) وکلی سوال دیگه که کم کم مطرح میکنم سلام دوست من تا اونجا که من میدونم معمولا از این مبدلا برای نمونه گیری استفاده میکنند مثلا تو خطوط انتقال 400kv ، ولت متری نداریم که بتونه این مقدار ولتاژو اندازه بگیره واسه همین از pt استفاده می کنن که مقدار ولتاژ مورد نظرو اندازه میگیره و با یه ضریب تبدیلی به ما نشون میده. ct هم همینطور به دلیل بالا بودن جریان خط و حفاظت نمیشه مستقیما اندازه کرفت واسه همین از ترانس استفاده میکنن. 2)به نظر من چون لازمه که مقدارو به صورت پیوسته ببینن 6 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ کسی جواب این سوالارو بلده؟1.در ورودی نوسانگرها معمولا اندازه یک مقاومت و یک خازن قید میشود. منظور از این اعداد چیست؟ وچرا اندازه مقاومت معمولا حدود mω است؟ همونطور که دوستمون گفتن، این مقادیر برای تعیین فرکانس نوسان استفاده میشن و با توجه به مقدار خازن یا مقاومتی که استفاده می کنید، باید اون یکی رو حساب کنید. 2.در خروجی نوسان سازها معمولا اندازه مقاومتی ذکر میشود منظور از آن چیست؟ کم یا زیاد بودن این مقاومت چه مزیت ویا معایبی میتواند داشته باشد؟ مطمئن نیستم ولی فکر کنم یکی از کاربردهای این مقاومت محدود کردن جریان خروجی نوسان ساز باشه. که با توجه به ولتاژ خروجی نوسان ساز و همچنین جریان خروجی ای که میتونه بده، معمولا تو محدوده ی 100 اهم تا 1 کیلو میزارن. کسی جواب این سوالارو بلده؟3.بدون منحنی لیساژو اختلاف فاز بین دو موج سینوسی را چگونه اندازه میگیرید؟ در صورتی که از رابطه ای استفاده میکنید آنرا اثبات کنید. اگر فقط اختلاف فاز بین دو سینوسی را بخوای، نظر من اینه که بهترین و سریع ترین راه استفاده از تبدیل پارک (انتقال به دستگاه گردان) هستش. البته به شرطی که سینوسی خالص باشه و هارمونیک نداشته باشه. در تبدیل پارک، با جایگذاری مقدار لحظه ای هر کدوم از سینوسی ها در روابط زیر، مقدار مولفه های D و Q برای هر کدوم بدست میاد. حالا آرکتانژانت نسبت Q/D میشه زاویه هر کدوم از سینوسی ها و با تفریقشون میشه اختلاف فاز رو بدست آورد. پارامتر تتا در واقع زاویه مرجعی هست که میخوایم فاز یک سینوسی رو نسبت به اون بدست بیاریم. در اینجا چون اختلاف فاز دو تا سینوسی رو میخوایم، اینکه مرجعمون چی باشه مهم نیست. توی شبیه سازی میشه یه شمارنده گذاشت که مرتب از 0 تا 360 بشمره. با فرکانس 50*360 هرتز. البته تبدیل پارک برای سیستم سه فاز هست و برای تکفاز از تبدیل فوریه استفاده میشه. گرچه میشه با یه کار ساده، سیستم تک فاز رو با اضافه کردن تاخیر به انداز 1/3 و 2/3 سیکل، فازهای B و C رو اضافه کرد! اما به شرطی که هدف فقط بدست آوردن اختلاف فاز باشه. وگرنه اضافه کردن تاخیر، باعث میشه رفتار دینامیکی سیستم اندازه گیری یکم بهم بریزه. در مورد استفاده از تبدیل فوریه برای تخمین فاز و اندازه یک سیگنال سینوسی میتونی از لینک زیر استفاده کنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوال 4 هم .... 4 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ سلام بچه ها ازتون کمک میخوام )چرا در خطوط فشار قوی از مبدل های قدرت(مثلاct-pt-pv) استفاده میشه؟اگه مبدل های دیگهای میشناسین نام ببرید 2)چرا با وجود دستگاه های اندازه گیری دیجیتال هنوز از آنالوگ استفاده میشود؟(مثلا آمپر در اتومبیل) وکلی سوال دیگه که کم کم مطرح میکنم سوال اول رو که دوستان جواب دادن. فقط یه چیزی.. من یادم نمی آد، pv چیه دیگه؟ در مورد سوال دوم عرض کنم که آمپر اتوموبیل نمایشگره، نه دستگاه اندازه گیری. دوما کلا من ندیدم دستگاه اندازه گیری دیجیتال! دنیایی که ما توش زندگی می کنیم یک دنیای آنالوگه، یعنی مقادیر پیوسته اند. (البته در مقیاس ماکروسکوپیک، وگرنه در مقیاس های کوچیک، قضیه فیزیک کوانتوم و ... پیش می آد و دنیا می شه کوانتومی و قوانین کلا عوض می شه.) همه جا اینطوریه که یک پارامتر بصورت آنالوگ اندازه گیری می شه و در مرحله ی بعد توسط یک مبدل A2D تبدیل به یک سیگنال دیجیتال می شه. چرا؟ چون نیاز داریم که با پردازنده های دیجیتال، روی اون داده پردازش انجام بدیم. یا اینکه دوست داریم بصورت دیجیتال اون پارامتر رو نمایش بدیم. بعنوان مثال، همین آمپر اتوموبیل که گفتی، فرض کن یک ژنراتور دی-سی کوچیکی به چرخ ها وصله و با چرخیدن اونها، یک ولتاژ کمی تولید می کنه. این ولتاژ که نسبت مستقیم با سرعت داره، مطمئنا یک پارامتر آنالوگه. این سیگنال می ره به یک مبدل آنالوگ به دیجیتال، یا اینکه مستقیم می ره به یک کنترلر یا پردازنده که در ورودی خودش این مبدل رو داره. سپس به یک کمیت زمان گسسته و همینطور دیجیتال تبدیل می شه. اونوقت اون پردازنده می آد نمایشگر دیجیتال رو کنترل می کنه و عدد رو روش نمایش می ده. در مورد اینکه چرا هنوز نمایشگرهای آنالوگ کاربرد دارن؛ اگه منظورت تو ماشین باشه، خب شاید سلیقه باشه یا کلاسیک کردن دکور ماشین. اما در کل به نظر من نمایشگرهای آنالوگ، موقع مقایسه و مشاهده ی تغییرات، به آدم حس بهتری می ده و درک اون ها رو راحتتر می کنه. در صورتی که برای ثبت نتایج آزمایش و یا بررسی دقیق علمی، مطمئنا نمایشگر دیجیتال بهتره چون عدد دقیق رو به آدم نشون میده و دیگه خطای مشاهده گر از مجموع خطاهای اندازه گیری حذف می شه. 6 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ بابا چه فرقی میکنه من میگم pv شما عوام میگینcvt:ws3::ws28:اصلا چرا 3میکنی خوب همینطوری بچه رو ضایع میکنی سرخورده میشه میشه انگل اجتماع لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ بابا چه فرقی میکنه من میگم pt شما عوام میگینcvt:ws3::ws28:اصلا چرا 3میکنی خوب همینطوری بچه رو ضایع میکنی سرخورده میشه میشه انگل اجتماع 1 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ )چرا در خطوط فشار قوی از مبدل های قدرت(مثلاct-pt-cvt) استفاده میشه؟اگه مبدل های دیگهای میشناسین نام ببرید 2)چرا با وجود دستگاه های اندازه گیری دیجیتال هنوز از آنالوگ استفاده میشود؟(مثلا آمپر در اتومبیل) 1 لینک به دیدگاه
shahramg 547 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۱ منظورم pt بود مهندس جان من هدفم گیر دادن نبود، بیشتر جنبه سوالی داشت. گفتم شاید یادم رفته باشه. آخی دیگه دو سه ساله به سلامتی الک قدرتی شدم و کاری با سیستم های قدرت ندارم دیگه... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ قبلا تو قسمت کنترل پرسیدم کسی جواب نداده،ممنون میشم بهم کمک کنید آیا از گزینه ی cursor key در نرم افزار logo میتوان استفاده کرد؟ منظورم اینکه به عنوان شستی ازش استفاده کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده