felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ کاشکی دنیا واسه یک شب واسه یک شب . مال من بود کاش نگات به هر کی جز من واسه یک شب غدقن بود لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ آخیییییییییییی! چه غریب است این تاپیک گفتگوی صمیمانه ی بچه های اقتصاد!!! لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ آخیییییییییییی!چه غریب است این تاپیک گفتگوی صمیمانه ی بچه های اقتصاد!!! 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ مهلا جون سلام سلام. ببینم بازار سکه چه جوریاس؟؟! شنیدم دلار رفته آسمون هفتم؟! :icon_pf (34): راسته؟؟! لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ سلام. ببینم بازار سکه چه جوریاس؟؟! شنیدم دلار رفته آسمون هفتم؟! :icon_pf (34): راسته؟؟! چه همه درمورد سکه کنجکاو شدن من کلا مخالف خرید و فروش سکه هستم امروز هم یه آقا پولدار رو از خرید سکه منصرف کردم :hapydancsmil: قیمت بره بالا سرمو ااز تنم جدا میکنه :hapydancsmil: اگه دوس داری سرمایه گذاری کنی بورس شرکت ها خیلی بهتره دلار که آرههههههههه... داداشم دو سال پیش 650 گرفت .. 10 روز پیش 1400 :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ مهلا جون عزیزم پاشو بریم درس بخونیم :3384s: نه نمیام نه نمیام :w12: لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مهلایی یه کوچولو بداخلاق شدی .... حواست هست ؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مهلایی یه کوچولو بداخلاق شدی .... حواست هست ؟ راست میگه منم موافقم. 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا بیابان است ... کسی جز من در این برهوت زندگی نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا که به درد ما نخورد... کسی اگه یه سایت اقتصادی چیزی سراغ داره ... معرفی کنه هرچند تمام نت رو گشتم ... و تمام سایت هایی که دانشجویان اقتصاد توش بحث میکنن ... ماهیانه حداقل باید 200 تومن بریزی به حسابشون ... این انصافه آیا ؟ 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا بیابان است ... کسی جز من در این برهوت زندگی نمیکنه مثل رابینسون کروزوئه یا یه فیلمی هست تام هنکس بازی کرده یه چند سالی تو یه جزیره گیر کرده بوده بعد یه توپ والیبال هم داشته با توپه حرف میزده و دوست بوده 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا که به درد ما نخورد... کسی اگه یه سایت اقتصادی چیزی سراغ داره ... معرفی کنه هرچند تمام نت رو گشتم ... و تمام سایت هایی که دانشجویان اقتصاد توش بحث میکنن ... ماهیانه حداقل باید 200 تومن بریزی به حسابشون ... این انصافه آیا ؟ :ws52:200 تومن یا 200 هزار تومن؟! خوب معمولا بحثای اقتصادی آخرش سیاسی میشن 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ مثل رابینسون کروزوئه یا یه فیلمی هست تام هنکس بازی کرده یه چند سالی تو یه جزیره گیر کرده بوده بعد یه توپ والیبال هم داشته با توپه حرف میزده و دوست بوده من اینجا با خودم حرف میزنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده