RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خواب یک نیاز فیزیولوژیکی بسیار مهم است و اگر نظم عادی آن بویژه با خواب شبانه برقرار نشود سبب پیدایش بیماری های گوناگون می شود. مقدار خواب به عواملی مانند سن، زمینه ژنتیکی، وضعیت جسمی و روانی افراد بستگی دارد. نوزادان به ۱۶ تا ۲۰ ساعت، کودکان به ۱۰ ساعت و بزرگسالان به ۷ ساعت خواب در شبانه روز احتیاج دارند. از ۳۵ سالگی به بعد ساعات خواب خانم ها بیشتر از آقایان می شود و با افزایش سن، دفعات بیدار شدن از خواب شبانه افزایش می یابد. کاهش مدت یا تغییر ساعت خواب به هر علت از جمله شب کاری ها پیامدهای مختلف دارد، مانند کاهش حافظه و دقت، تحریک پذیری، خستگی مداوم، کاهش وزن، سردرد، استرس، اختلال در روابط اجتماعی، سوء هاضمه، التهاب معده و روده، بیماری های قلبی ـ عروقی و در خانم های باردار سبب افزایش خطر زایمان زودرس و کم شدن وزن نوزاد می شود. خواب دارای دو بخش مهم و متناوب REM و Non REM است. بخش Non REM مهم ترین بخش و حدود ۷۵ درصد از کل خواب را تشکیل می دهد و حدود ۹۰ دقیقه طول می کشد و دارای ۴ مرحله است که در مراحل سوم و چهارم، مغز به استراحت وآرامش کامل می رسد و افرادی که از این مرحله محروم شوند هنگام صبح احساس نارضایتی و خستگی خواهند داشت. خواب REMحدود ۲۵ درصد از کل خواب را تشکیل می دهد و همراه با رویاهای به یاد مانده است. بیماری های خواب فلج خواب (بختک): به علت خستگی جسمی و فکری عارض می شود. شخص در هنگام خواب یا بیدارشدن نمی تواند دست و پای خود را حرکت دهد. اختلال خواب در بیماران روحی: افراد مضطرب و پریشان دیر به خواب می روند و افراد افسرده اغلب نیمه شب یا صبح زود بیدار می شوند. اختلال خواب از نشانه های مهم در این گونه افراد است. حملات میوکلونیک شبانه: پرش اندام ها بخصوص پاها که بیشتر در افراد میانسال دیده می شود و درمان دارویی دارد از دیگر بیماری های خواب به شمار می رود. سندرم تاخیر فاز خواب: زمان شروع خواب و بیدار شدن دیرتر از وقت معمول است که به علل مختلف از جمله خواب های نامنظم و مکرر قبلی ایجاد شده است. بیشتر در جوانان دیده می شود و ممکن است برای بازگشتن به ساعات خواب طبیعی نیاز به نوردرمانی باشد. وقفه های کوتاه تنفسی در خواب: بیشتر در کودکان و جوانان دیده می شود و ممکن است به علت چاقی بیش از حد، بزرگ شدن لوزه ها و اختلال در غده تیروئید باشد. توصیه ها یک تا ۲ ساعت قبل از خواب از مصرف چای، قهوه و دخانیات خودداری کنید، یک لیوان شیرعسل گرم بنوشید، قدری نرمش کنید و دوش بگیرید. میزان مصرف مواد حاوی تریپتوفان مانند موز، انجیر، خرما، ماست و ماهی را افزایش داده و مصرف مواد حاوی تیرامین مثل ادویه، پنیر، شکلات، بادمجان، کلم، سوسیس، اسفناج و گوجه فرنگی را کاهش دهید. عوارض داروهای خواب آور: وابستگی به دارو برای کسانی که دچار اختلال در خوابیدن هستند، موجب خواب آلودگی، سرگیجه، اختلال در حفظ تعادل، خارش منتشر، افت فشارخون، تاری دید و مصرف همزمان با الکل سبب وقفه تنفسی، اغماء، تشنج و مرگ می شود. منبع:aftab.ir 20 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من چهار تا از این مشکلات خوابو که گفتین دارم خیلی خیلی باخوابیدنم مشکل دارم:w74: با اون آقا بختکه هم دیگه دوست شدم! هرشب چند ساعتی اون حالت بهم دست میده منم میذارم تا بگذره 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من چهار تا از این مشکلات خوابو که گفتین دارمخیلی خیلی باخوابیدنم مشکل دارم:w74: با اون آقا بختکه هم دیگه دوست شدم! هرشب چند ساعتی اون حالت بهم دست میده منم میذارم تا بگذره بختک که وجود خارجی نداره بیشتر این تاپیکو زدم که همینو اثبات کنم این فقط یه حالتی هست که انسان به هشیاری کامل بیداری نرسیده و مغزش توانایی فرمان حرکت دادن رو نداره من فقط یه بار بعد از عمل وقتی داشتم به هوش میومدم این حسو تجربه کردم دوس داشتم دستم رو تکون بدم ولی نمیتونستم... 9 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چجوری باید حلش کرد اون بخت؟ 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چجوری باید حلش کرد اون بخت؟ اگه جزو مریضیا بود برا رفعش به دکتر مراجعه میکنیم اون پایینم یه سری توصیه کرده اونارم رعایت میکنیم 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من وقتی از خونه دور میشم خوابم خیلی خیلی کم میشه ولی وقتی تو خونه هستم پیش خونواده ام خوابم زیاد میشه :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من وقتی از خونه دور میشم خوابم خیلی خیلی کم میشه ولی وقتی تو خونه هستم پیش خونواده ام خوابم زیاد میشه :girl_in_dreams: کلا جای آدم که تغییر میکنه خواب بهم میریزه همه اینجورین ینی من که خیلی اینجوریم شاید واسه اینه که تو ضمیر ناخودآگاه به آدم حس عدم امنیت دست میده و این خیلی اعصاب خورد کن و بده :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من از وقتی این اعتقادات به ماورالطــبیعه و ذکر قبل از خواب به عربــی و...... را کنار گذاشتم خواب های فوق العاده ریلکس و آرامی را دارم. قدیم ها یک کم مشکل داشتم و خواب های ترسناک هم میدیدم. اما هنوز موقع امتحانات مهم هر کاری میکنم به زور خوابم میبره...... تاثیر چایی را هم موافقم،خیلی بر بدخوابی اثر داره،اما سوپ جو باعث تسکین و آرامش در خواب میشه. 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من از وقتی این اعتقادات به ماورالطــبیعه و ذکر قبل از خواب به عربــی و...... را کنار گذاشتم خواب های فوق العاده ریلکس و آرامی را دارم. قدیم ها یک کم مشکل داشتم و خواب های ترسناک هم میدیدم. اما هنوز موقع امتحانات مهم هر کاری میکنم به زور خوابم میبره...... تاثیر چایی را هم موافقم،خیلی بر بدخوابی اثر داره،اما سوپ جو باعث تسکین و آرامش در خواب میشه. درسته مصرف چای و قهوه قبل از خواب به علت داشتن کافئین (ماده ای که فشار خون و ضربان قلب رو بالا میبره و محرک محسوب میشه مردمک چشم و تنفس رو هم تحت تاثیر قرار میده)باعث اختلال خواب میشه خوردن غذای سنگین هم همینطور ولی مصرف لبنیات مثل پنیر یا یک لیوان شیر خواب خوب و راحت رو به دنبال داره اینارو چند وقت پیش تو هفته نامه سلامت(هفته نامه ی بسیار مفید مورد علاقه بنده) نوشته بود 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز هم یادم نمیره..! دوم راهنمایی بودم دبیر زیستمون یک حرفایی درمورد بختک میزد که نگو! :icon_pf (34): منم فکر می کردم راسته! یادمه به مامان بزرگم گفتم میدونی بختک چیه؟! میخواستم واسش توضیح بدم.:icon_pf (34): فکر می کردم چون درس خوندم بیشتر می فهمم! (حالا هفت کلاس بیشتر نبود) گفت آره بابا. خرافاته! بچه بودیم واسمون میگفتن بترسیم! بعدشم بابا واسم توضیح داد دقیقا به چی میگن بختک ! از اون روز نگاهم به دبیر عوض شد. دیگه اعتماد نداشتم بهش 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز هم یادم نمیره..! دوم راهنمایی بودم دبیر زیستمون یک حرفایی درمورد بختک میزد که نگو! :icon_pf (34): منم فکر می کردم راسته! یادمه به مامان بزرگم گفتم میدونی بختک چیه؟! میخواستم واسش توضیح بدم.:icon_pf (34): فکر می کردم چون درس خوندم بیشتر می فهمم! (حالا هفت کلاس بیشتر نبود) گفت آره بابا. خرافاته! بچه بودیم واسمون میگفتن بترسیم! بعدشم بابا واسم توضیح داد دقیقا به چی میگن بختک ! از اون روز نگاهم به دبیر عوض شد. دیگه اعتماد نداشتم بهش :icon_pf (34):بچه ها رو دست چه کسایی میسپاریم بهشون اطلاعات بدن:icon_pf (34):جای بسی تاسفه این خرافات حالا حالاها ادامه داره همیشه میگم خانه از پایبست ویران است 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):بچه ها رو دست چه کسایی میسپاریم بهشون اطلاعات بدن:icon_pf (34):جای بسی تاسفه این خرافات حالا حالاها ادامه داره همیشه میگم خانه از پایبست ویران است در نظر بگیر مامان بزرگ من میدونست اینا رو که خرافاته:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ درکل خواب بهترین لذت زندگی منه 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ درکل خواب بهترین لذت زندگی منه موافقم ..دیدی بعضی وقتا آدم بیدار میشه میگه ای کاش این خواب تمومی نداشت تا مجبور نبودی با بعضی از واقعیتا کنار بیای.... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ موافقم ..دیدی بعضی وقتا آدم بیدار میشه میگه ای کاش این خواب تمومی نداشت تا مجبور نبودی با بعضی از واقعیتا کنار بیای.... ایول:yes: مخصوصا وقتی خواب می بینم که یه نی نی کوچولو دارم و وقتی بیدار می شم نی نی ای در کار نیس من نی نی می خوام:girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ موافقم ..دیدی بعضی وقتا آدم بیدار میشه میگه ای کاش این خواب تمومی نداشت تا مجبور نبودی با بعضی از واقعیتا کنار بیای.... اره ولی سعی می کنم برا فرار از واقعیتها به خواب پناه نبرم چون اینو یه جوری ضعف میدونم هرچن برعکسش هم بوده مواقعی که از خواب بیدار شدم و یه مدت بعد هوشیاری وقتی فهمیدم همه اون چیزایی که دیدم خواب بود خیلی خوشحال میشم و احساس خوشبختی می کنم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ایول:yes: مخصوصا وقتی خواب می بینم که یه نی نی کوچولو دارم و وقتی بیدار می شم نی نی ای در کار نیس من نی نی می خوام:girl_in_dreams: ینی هی وای من...:icon_pf (34): چشم ...میگم براتون تهیه کنن..:icon_pf (34): اره ولی سعی می کنم برا فرار از واقعیتها به خواب پناه نبرم چون اینو یه جوری ضعف میدونم هرچن برعکسش هم بوده مواقعی که از خواب بیدار شدم و یه مدت بعد هوشیاری وقتی فهمیدم همه اون چیزایی که دیدم خواب بود خیلی خوشحال میشم و احساس خوشبختی می کنم اون که آره خوب نیست آدم از چیزی فرار کنه ولی منظورم اون لذت خواب بود اون لذت بی خبری...خیلیا همینجوریم خوابن همیشه در لذت و بی خبری هستن حتی وقتی بیدارن... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خواب کلا چیز خوبیه من به محضی که سرم به بالشت برسه در عرض چند دقیقه خوابم میبره مگر اینکه از این پشه های مزاحم بیایند وزوز کنند.. من هر صبح سرساعت از خواب بیدار میشم و بعدش هرکار ی میکنم خوابم نمیبرهظهر ها هم همینطور کلا با بختک و مختک هم کاری ندارم........ حتی اگر قبل از خواب هم چایی خورده باشم بازم خوابم میبره مگر اینکه خیلی عصبی شده باشم خوابم میریزه بهم ........ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده