felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ایضا منم عنوان تاپیک رو دیدم این شکلی شدمحالا انتقالش بدم بخش سرگرمی ها یا مشاوره الان؟:th_scratchhead: خوب باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! شما که جنایات منو خوندی جرئت می کنی اینو بگی؟ 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ایضا منم عنوان تاپیک رو دیدم این شکلی شدمحالا انتقالش بدم بخش سرگرمی ها یا مشاوره الان؟:th_scratchhead: همینجا خوبه به محتواش میاد اختلالات و بیماری های روانی دوستانه بخونین :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خوب باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! شما که جنایات منو خوندی جرئت می کنی اینو بگی؟ تازه خوبه چند تاش پاک شده وگرنه اعدام میشدی 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ همینجا خوبه به محتواش میاد اختلالات و بیماری های روانی دوستانه بخونین :icon_pf (44): بله دوستانه می خونم از قدیم گفتن کوه به کوه نمی رسه............. راستی می خوام شما رو امشب واسه یه شام مفصل دعوت کنم 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تازه خوبه چند تاش پاک شده وگرنه اعدام میشدی خیالی نی........ 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ماهرخ ! ولی من نمیترستم ازت :دی:3384s: :14k8gag: به این می گن یه همکار خوب واسه خرابکاری 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ بله دوستانه می خونم از قدیم گفتن کوه به کوه نمی رسه............. راستی می خوام شما رو امشب واسه یه شام مفصل دعوت کنم قربون دستت من رژیمم :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ قربون دستت من رژیمم :banel_smiley_52: غذای رژیمی هم داریم که کاملا مخصوص و ویژست:14k8gag: البته بهتره قبل خوردن غذا علاوه بر این که دستاتونو می شورید حتما وصیت نامه تونو هم بنویسید 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من برم واسه rezanassimi جونم یه غذای کاملا ویژه درست کنم بعد برمی گردم:14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یاد یکی از دوستام افتادم زوج خوبی میشین...:lol: 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من برم واسه rezanassimi جونم یه غذای کاملا ویژه درست کنم بعد برمی گردم :w768: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یاد یکی از دوستام افتادم زوج خوبی میشین...:lol: خدا نکنه فقط خدا بهش رحم کنه:167: 3 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :14k8gag: به این می گن یه همکار خوب واسه خرابکاری ولی اول خودتو میزنم بهد اونا رو :w12: :3384s: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تو تالار پزشکی هم چیزی بر علیه مادر بزرگ نوشته بودی اصلا فکر نکردم اینقدر خشن باشی حالا اگه خواستی خیلی اروم از دستشون خلاص شی و 100 تا کار اگاه و پزشک قانونی هم نفهمه چرا چیزیشون شدهو کار کی بوده با من تماس بگیر ولی خیلی خندیدم . نوشته هات ساده بود وطناز 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تو تالار پزشکی هم چیزی بر علیه مادر بزرگ نوشته بودیاصلا فکر نکردم اینقدر خشن باشی حالا اگه خواستی خیلی اروم از دستشون خلاص شی و 100 تا کار اگاه و پزشک قانونی هم نفهمه چرا چیزیشون شدهو کار کی بوده با من تماس بگیر ولی خیلی خندیدم . نوشته هات ساده بود وطناز نه بابا من اصلا خشن نیستم:biggrin: دیگران مجبورم می کنن با خشانت رفتار کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی در کل من مثل جین ایر آروم و ساده و ساکت و مظلومم:girl_blush2: اونا ارزش کشته شدن به دست منو ندارن..... ولی در کل برای یاد گیری این روشها به شما حتما مراجعه خواهم کرد 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ولی اول خودتو میزنم بهد اونا رو :w12: :3384s: ماشالا به خشونت زدی رو دست ما که..... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده