Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان عزیز همه ی ما انسان هایی هستیم دارای ضعف و نقاط قوت.قدرت هایی که داریم همه بشری هستند.بعضی وقت ها شاید براتون پیش اومده باشه که دوست داشته باشین یه قدرت مافوق بشری داشته باشین برای چند لحظه دوست دارم فکر کنید و بگید اگه بتونید فقط یک قدرت مافوق بشری داشته باشید دوست دارید اون چی باشه؟ پرواز کردن؟سریع دویدن؟خوندن ذهن افراد؟اتش؟یخ؟و خیلی چیزای دیگه... اما فقط یکی.اگه امکانش هست دلیل انتخابتون رو هم بگین 13 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تاثير گذاشتن تو ذهن افراد! حس مي كنم گاهي گوش بعضيا حرفارو نميشنوه...مستقيم بايد حرفو فرو كرد تو مخشون:4chsmu1: 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تاثير گذاشتن تو ذهن افراد! حس مي كنم گاهي گوش بعضيا حرفارو نميشنوه...مستقيم بايد حرفو فرو كرد تو مخشون:4chsmu1: فکر نمیکنی این میشه سو استفاده از قدرتت؟ 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ فکر نمیکنی این میشه سو استفاده از قدرتت؟ خب چرا اما منكه نميخوام به نفع خودم كاري كنم در خدمت علم بشره اين قدرت واسه افراد ناشنوا :4chsmu1: نامرئي شدنم خوبه! 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خب چرااما منكه نميخوام به نفع خودم كاري كنم در خدمت علم بشره اين قدرت واسه افراد ناشنوا :4chsmu1: نامرئي شدنم خوبه! خب واسه افراد ناشنوا میشه راه های دیگه ای رو امتحان کرد.همین الان هم روش هایی دارن واسه خودشون. فقط یه قدرت میتونی داشته باشی. 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ پرواز کردن ولی از خوندن ذهن دیگران متنفرم!!! 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ پرواز کردن ولی از خوندن ذهن دیگران متنفرم!!! باید وسیله ی پرواز رو داشته باشی.دوست داری دو تا بال تو کمرت باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
AmirVet 695 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خبر از آینده به طور دقیق و شفاف! این طوری راحت میتونم درست برنامه ریزی کنم و کارایی که به نفعمه انجام بدم و کارایی که در اینده به ضررم تموم میشه رو حذف کنم! خوندن فکر دیگران به چه درد میخوره هرکی هرچه قدر دوست داره برای خودش فکر کنه ... چه به درد من میخوره؟ : دی 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه چنتا انتخاب داشته باشم؟ به ترتیب زیر اولویت میبندم: 1.بتونم از 100% مغذم استفاده کنم. 2.طیر العرض باشم.(راحت بتونم در عرض جیک ثانیه برم دانشگاه و برگردم :دی) 3.نامرئی بشم. (البته با لباس و وسائلام....حوصله ندارم هی لباس در بیارمو لباس بپوشم!) یه نصیحت به حمید بالا : عموغلی جان... فیلم تخیلی کم نیگا کن! پ.ن : X-men First class رو نیگا کردی؟ (منم دارم دانلودش میکنم... ) لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خبر از آینده به طور دقیق و شفاف! این طوری راحت میتونم درست برنامه ریزی کنم و کارایی که به نفعمه انجام بدم و کارایی که در اینده به ضررم تموم میشه رو حذف کنم! خوندن فکر دیگران به چه درد میخوره هرکی هرچه قدر دوست داره برای خودش فکر کنه ... چه به درد من میخوره؟ : دی نه.اینده نه.محدودیت زمان وجود داشته باشه.مکان هم یه شعاعی در نظر بگیرین.مثلا به شعاع 500 متر 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه چنتا انتخاب داشته باشم؟ به ترتیب زیر اولویت میبندم: 1.بتونم از 100% مغذم استفاده کنم. 2.طیر العرض باشم.(راحت بتونم در عرض جیک ثانیه برم دانشگاه و برگردم :دی) 3.نامرئی بشم. (البته با لباس و وسائلام....حوصله ندارم هی لباس در بیارمو لباس بپوشم!) یه نصیحت به حمید بالا : عموغلی جان... فیلم تخیلی کم نیگا کن! پ.ن : X-men First class رو نیگا کردی؟ (منم دارم دانلودش میکنم... ) نمیشه.فقط یکی مغذ نه و مغز چه قانع اتفاقا من فیلم تخیلی زیاد نگاه نمیکنم مگه اینکه حرفی واسه گفتن داشته باشه یا فیلم خوبی باشه.اما درست حدس زدی x-men رو دارم نگاه میکنم.خیلی با خودم کلنجار رفتم که نگاه کنم یا نه.اونم چندین سال.از دیروز تا حالا 4 قسمتش رو دیدم (:دی) قسمت 5 رو ندارم.باید دانلود کنم. اما یه چیزی که خوشم اومد این بود که فلسفه ی فیلم براساس تخیل نیست.میگه این افراد تکامل پیدا کردن.اگه سیر تکامل داروین رو فرض قرار بدیم این حرفی که فیلم میزنه تخیل نیست.اینش واسم جالب بود.واسه همین خواستم از بچه ها بپرسم.اگه قراره تکامل پیدا کنن فقط و فقط در یک زمینه.چه موردی رو انتخاب میکنن 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ خوندن ذهن!!! به چه منظور؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ دوست دارم از آینده با خبر باشم دو سه سالی این نیرو رو داشتم ولی تقویتش نکردم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ من همیشه آرزو داشتم که ساعت برنارد رو داشته باشم. اینجوری میشه زمان رو نگه داشت. 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ یا تاثیر گذاری روی ذهن افراد (محدودیت فقط در جهت + هم داشت زیاد اشکال نداشت) ؛ یا شفای مریضا(john coffey) 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ باید وسیله ی پرواز رو داشته باشی.دوست داری دو تا بال تو کمرت باشه؟ باید که نداره...میشه من همینجور که مثلا دارم میپرم یهویی اوج بگیرم فقط کافیست دستامو باز کنم 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه چنتا انتخاب داشته باشم؟ به ترتیب زیر اولویت میبندم: 1.بتونم از 100% مغذم استفاده کنم. 2.طیر العرض باشم.(راحت بتونم در عرض جیک ثانیه برم دانشگاه و برگردم :دی) 3.نامرئی بشم. (البته با لباس و وسائلام....حوصله ندارم هی لباس در بیارمو لباس بپوشم!) 18شدي! :vahidrk: مغز طي الارض از هركدوم 1خط بنويس...بي سوااااااااااااد :vahidrk: محض درآوردن پست از حالت اسپم: اگه الان اون نيرورو داشتم و ميتونستم رو ذهن افراد تاثير بذارم اول از همه اين غلط املايياي امينو از بين ميبردم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ای کاش اونقدر قدرت داشتم ک میتونستم همه فقیرارو بی نیاز کنم ای کاش اونقد قدرت داشتم ک همه گرسنه هارو و برهنه هارو سیر و پوشیده کنم ای کاش اونقدر قدرت داشتم ک مسئولین بی کفایت ک بر اسای رابطه روی کار امدن برکنار کنم ای کاش اونقدر قدرت داشتم ک کشورمو ازین فلاکت رها کنم ای کاش اونقدر قدرت داشتم که غم و غصه رو از دل همه مادرا بردارم ای کاش اوقد قدرت داشتم ک نزارم هیج جای کشورم ظلم و ستمی بشه و حق کسی پایمال شه ای کاش.......... 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ 18شدي! :vahidrk:مغز طي الارض از هركدوم 1خط بنويس...بي سوااااااااااااد :vahidrk: محض درآوردن پست از حالت اسپم: اگه الان اون نيرورو داشتم و ميتونستم رو ذهن افراد تاثير بذارم اول از همه اين غلط املايياي امينو از بين ميبردم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده