setiya 12665 ارسال شده در 29 آبان، 2011 ستی جان مثل همه بچه ها پی ام خصوصی..قرار شد اینجا جواب ندیم تا لوث نشه موضوع دیگه خب پخ بده بگو جواب رو:4chsmu1: 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 29 آبان، 2011 بگم؟ بگم؟ :gnugghender: پرنده (ترجیحا کلاغ باهوش) حاج آقا شما یچی به این خانوما بگو....این چه وضعشه آخه؟ اون آیه در مورد اسپم چی بود؟ :smiley (18):
alimec 23102 ارسال شده در 29 آبان، 2011 "تستی فوق العاده جذاب و هیجان انگیز" به سوال زیر پاسخ دهید تا میزان وفاداری یا احتمال خیانت شما به معشوقتان مشخص گردد: پرسش: در یک جزیره ی دور افتاده، تنها یک موجود زنده به عنوان همدم و همراه شما وجود دارد. کدامیک را انتخاب می کنید: الف) انسان ب) خوک ج) گاو د) پرنده برای اینکه پاسخ ها مشخص نشه تا در انتخاب دوستان دیگه تاثیر نگذاره من از جواب دادن در اینجا خودداری می کنم. کسایی که مایل هستن میتونن برای من پیغام بذارن تا من نتیجه ی انتخابشون رو از طریق پیام بیان کنم...:flowerysmile: انسان منتها بچه مچه و پیر نباشن/تو اون جزیره حالا کی می خواد مای بیبی و ایزی لایف جور کنه 4
amin 202 مهمان ارسال شده در 29 آبان، 2011 جوابا رو میفروشم :4chsmu1: سیخی چند؟! (الان کیوان پدرمونو در میاره! :icon_pf (34):)
Ehsan 112346 ارسال شده در 29 آبان، 2011 حاج آقا شما یچی به این خانوما بگو....این چه وضعشه آخه؟ اون آیه در مورد اسپم چی بود؟ من با کلاغ خودم خوشم..... هرکس میخواد اسپم کنه،اسپم کنه. کلاغمو بدین برم،میخوام به قربونش برم..... 4
Ssara 14641 ارسال شده در 29 آبان، 2011 حتما میخواهین بگین هر کی گفت انسان به معشوقه ش خیانت کرده! آره؟ خب یک آدم وراج مثل من با گاو باید حرف بزنم؟ همون انسان. 4
felorans666 12046 ارسال شده در 29 آبان، 2011 پرنده................................ چون وقتی ازش خسته شدم و دیگه نتونستم تحمل کنم به سیخ بکشمشو و بخورمش:gnugghender: 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 29 آبان، 2011 درسته از انسان ها خیری ندیدیم ولی بازم انسانو انتخاب میکنم...البته نمیدونم شایدم پرنده!!! 3
goddess_s 16415 ارسال شده در 12 آذر، 2011 بستگی داره به انسانش!! اگه واقعا انسان باشه اونو انتخاب میکنم ا 1
ارسال های توصیه شده