Artaria 13629 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان ، یک پیشنهاد : خلاصه میگم : یه تاپیکی راه بندازیم و از همه تالارهای موجود در این انجمن دعوت کنیم، تا هرشب یک نفر به نمایندگی از یک تالار یه مطلب از رشته خودش بذاره، مطلب جوری باشه که به عنوان اطلاعات عمومی بدرد بقیه بخوره ، یعنی مطلبی که فکر میکنید لازمه افراد دیگه به عنوان اطلاعات عمومی بدونن، مثلا تازه های رشتتون و ... هر تالار یک نماینده معرفی میکنه، تالار ها نوبت بندی میشن ( مثلا شب اول عمران، شب دوم مکانیک و ...) و در نوبت خودشون مطلب میذارن، برنامه رو جوری تنظیم میکنیم که در ماه تمام تالارها مطلبشونو گذاشته باشن، و در پایان ماه هم میتونیم کل مطالب را به یک فایل پی دی اف بتدیل کنیم و به صورت یک مجله الکترونیکی از نواندیشان پخش کنیم . مطالب در حداکثر یک صفحه ورد با فونت Tahoma و سایز 12 باشند و موضوعشان هم از مطالب روز و جذاب انتخاب شوند . خب دوستان نظرتون چیه؟ موافقید ؟؟؟؟ ---------------------------------------------------------------- شماره اول دانشنامه فنی نواندیشان : برنامه زمانبندی تالارها برای ارسال مطلب در دانشنامه فنی نواندیشان : تالار مهندسی عمران : 10/7/90 تالار اقتصاد : 11/7/90 تالار مهندسی برق : 12/7/90 تالار مهندسی شیمی: 13/7/90 تالار مهندسی کامپیوتر : 14/7/90 تالار مهندسی فضای سبز : 15/7/90 تالار زیست شناسی: 16/7/90 تالار مهندسی مکانیک: 17/7/90 تالار محیط زیست: 18/7/90 تالار گرافیک: 19/7/90 تالار مهندسی معدن : 20/7/90 تالار خانواده : 21/7/90 تالار پزشکی : 22/7/90 تالار مهندسی پزشکی : 23/7/90 تالار زبان : 24/7/90 تالار کشاورزی : 25/7/90 تالار معماری : 26/7/90 تالار هنر : 27/7/90 --------------------------------------- ویژگی های مطالب : - ترجیحاً به روز باشد. - در حد یک صفحه وُرد باشد . - ترجیاً همراه با عکس باشد. - موضوعات به گونه ای باشد که برای افراد رشته های دیگر جذاب باشد . - مطالب خیلی تخصصی نباشند . - مطالبی را که لازم میدانید افراد رشته های دیگر از رشته شما بدانند ، انتخاب کنید. - محدودیت زمانی وجود دارد؛ لذا اگر به زمان بشتری احتیاج دارید ، اعلام کنید. - مدیران تالارها میتوانند یک نفر را به نمایندگی از تالار، برای ارسال مطلب و هماهنگی های دیگر معرفی کنند . - مطالب در روزهای مذکور در تاپیکی قرار داده خواهد شد و در پایان پس از جمع شدن تمام مطالب، به صورت مجله الکترونیکی در بیرون از انجمن توزیع خواهد شد . - در صورتیکه دوستان در روزهای مشخص شده به هر دلیلی در انجمن نیستند، میتوانند مطالب را زودتر از زمان موعد برای من بفرستند . لطفا هرگونه انتقاد و پیشنهاد خود را بیان کنید، در پایان از همکاری تمامی عزیزان تشکر می نمایم -------------------------------------------------------------------------- دوستان لطفا مطالبتان را در قالب word یا pdf در روزهای مقرر به صورت پیغام خصوصی برای من بفرستید:icon_pf (44): 62 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نظر من به نظر بقیه نزدیک تر است :girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نظر من به نظر بقیه نزدیک تر است :girl_in_dreams: برای نظر دادن کسی سرزنشت نمیکنه عزیزم، نظرتو بگو 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان ، یک پیشنهاد : خلاصه میگم : یه تاپیکی راه بندازیم و از همه تالارهای موجود در این انجمن دعوت کنیم، تا هرشب یک نفر به نمایندگی از یک تالار یه مطلب از رشته خودش بذاره، مطلب جوری باشه که به عنوان اطلاعات عمومی بدرد بقیه بخوره ، یعنی مطلبی که فکر میکنید لازمه افراد دیگه به عنوان اطلاعات عمومی بدونن، مثلا تازه های رشتتون و ... هر تالار یک نماینده معرفی میکنه، تالار ها نوبت بندی میشن ( مثلا شب اول عمران، شب دوم مکانیک و ...) و در نوبت خودشون مطلب میذارن، برنامه رو جوری تنظیم میکنیم که در ماه تمام تالارها مطلبشونو گذاشته باشن، و در پایان ماه هم میتونیم کل مطالب را به یک فایل پی دی اف بتدیل کنیم و به صورت یک مجله الکترونیکی از نواندیشان پخش کنیم . مطالب در حداکثر یک صفحه ورد با فونت tahoma و سایز 12 باشند و موضوعشان هم از مطالب روز و جذاب انتخاب شوند . خب دوستان نظرتون چیه؟ موافقید ؟؟؟؟ به نظر من پیشنهاد خوبیه اگر عملی بشه. عملی شدنش سخته چون نیاز به همکاری همه تالارها داره. 16 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من پیشنهاد خوبیه اگر عملی بشه. عملی شدنش سخته چون نیاز به همکاری همه تالارها داره. کار سختی برای تالار ها نیس، فقط کافیه ماهی یه پست بذارن اینجا 11 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بخش اقتصاد کلا یه عضو و یه نماینده داره که اونم منم حرفیه دااااااااش ؟ :3384s: :w12: 17 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بخش اقتصاد کلا یه عضو و یه نماینده داره که اونم منم حرفیه دااااااااش ؟ :3384s: :w12: خب موافقی با این طرح؟ 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بهله :w12: به نظر من اقتصاد برخلاف خیلی از رشته ها واسه هممون لازمه که یاد بگیریم بعضی از مسائلو ... :w12: البته خیلی ها واسه اقتصاد اهمیتی قائل نمیشن که به نظرم خیللی .... ان :tt2: :دی 13 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بهله :w12: به نظر من اقتصاد برخلاف خیلی از رشته ها واسه هممون لازمه که یاد بگیریم بعضی از مسائلو ... :w12: البته خیلی ها واسه اقتصاد اهمیتی قائل نمیشن که به نظرم خیللی .... ان :tt2: :دی خب خانم اقتصاد دان اگه موافقید پس کمک کنید به بقیه تالار ها هم اطلاع بدیم تا طرح اجرا شه 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام .... طرح بسیار جالبیست . تالار برق آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام میدارد........ ما مدت ها پیش طرح گفتگوی هفته را در تالار برق شروع کردیم که تقریبا هدفی مشابه را دنبال میکرد البته قدری تخصصی تر. در کل طرح خوبیست .... 17 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ طرح خیلی خوبیه ولی پیدا کردن مطلبش یه ذره ای سخته. به هر حال اگه بقیه تالار ها شرکت کنن ما هم باهاشون همکاری میکنیم. 10 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خوشمان آمد ، خوشمان آمد :2i1d1co: 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ....طرح بسیار جالبیست . تالار برق آمادگی خود را برای همکاری در این زمینه اعلام میدارد........ ما مدت ها پیش طرح گفتگوی هفته را در تالار برق شروع کردیم که تقریبا هدفی مشابه را دنبال میکرد البته قدری تخصصی تر. در کل طرح خوبیست .... به نظر منم خیلی خوبه اگه بشه چنین کاری کرد 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تالار مهندسی کامپیوتر هم امادگی خود را برای تعریف داستان زندگی رشته کام اعلام می کند 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تالار مهندسی فضای سبز و تالار تور گردشگری هم موافقتشو اعلام میکنه:4chsmu1: 9 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خب از دوستانی که موافقتشونو اعلام کردن تشکر میکنم، فقط اگه ممکنه کمک کنید به اطلاع بقیه تالار ها هم برسونیم ، لطفا به دوستانتون هم بگید تا همه بدونن تالارهایی که تاکنون موافقتشونو اعلام کردن : تالار اقتصاد تالار مهندسی برق تالار مهندسی عمران تالار مهندسی شیمی تالار مهندسی کامپیوتر تالار مهندسی فضای سبز تالار زیست شناسی تالار مهندسی مکانیک تالار محیط زیست . . . 7 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی عالیه من موافقم:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ جهانگردی هم که فقط یه عضو داره اونم بنده هستم من هم موافقم طرح خوبیه 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خب از دوستانی که موافقتشونو اعلام کردن تشکر میکنم، فقط اگه ممکنه کمک کنید به اطلاع بقیه تالار ها هم برسونیم ، لطفا به دوستانتون هم بگید تا همه بدونن تالارهایی که تاکنون موافقتشونو اعلام کردن : تالار اقتصاد تالار مهندسی برق تالار مهندسی عمران تالار مهندسی شیمی تالار مهندسی کامپیوتر تالار مهندسی فضای سبز تالار زیست شناسی . . . مکانیکو بنداز اولی.. ما هم هستیم... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده