sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ منم دومین تولد نواندیشان رو به همه ی نواندیشانی های گل تبریک می گم... برای همه ی نواندیشانی های عزیز آرزوی موفقیت و بهروزی می کنم.... 8 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ خوشحالم که سالی دیگر در خدمت دوستان عزیز هستم به نوبه خودم تبریک میگم و از زحمات کلیه مدیران و کاربران گرامی تشکر میکنم لحظات بسیار خوبی رو در انجمن گذروندم از خداوند آرزوی پیشرفت روزافزون برای کل انجمن رو خواهانم 9 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ایشالا تولد 100سالگیش.....تبریک میگم 9 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ ععع... چه زود بزرگ شدا...دو سالش شد یهنی.... مبالکه...:flowerysmile: ایشالا هر روز بهتر از دیروز.... 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مبارکه انشاءالله واقعا از اون روزی که عضو این سایت شدم وقتی آنلاین میشم یه حس خوبی دارم خیلی دوستای خوبی تو این سایت پیدا کردم خیلی چیزا یاد گرفتم از بچه های سایت امیدوارم همتون خوب و خوش باشید و همتون صد سالگی سایت رو ببینید 7 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ دومین میلاد نواندشان را به همه بچه های نواندیش تبریک میگم:rose: 6 لینک به دیدگاه
patrick 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم واقا خیلی سایت خوب و عالیه من که خیلی مطالب مفید از توش پیدا کردم. یه عالمه بوسای خوشمزه:167: 5 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک می گم جالبه خودمم نمی دونستم تو سال اول تاسیس این انجمن توش عضو شدم,پیر شدیم رفت 5 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ منم به نوبه خودم دومین سالروز تاسیس نواندیشان رو تبریک میگم واقعا آرزو میکنم که دوستی ها تو این انجمن بیشتر و فعالیت ها پربارتر از گذشته بشه و همینطور از زحمات همه دوستان به خصوص مدیران که باعث برقراری و استمرار این مجموعه شده تشکر میکنم برای همه در ادامه موفقیت و کامیابی آرزومندم :icon_pf (44): 6 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ منم تبریک میگم . انشالله مدرسه رفتنش 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ جشن میلاد تنت مبارک، نواندیشان 8 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک میگم با آرزوی موفقیت روز افزون :love070: 7 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منم دو ساله شدن انجمن رو به همه تبریک میگم و امیدوارم در کنار هم انجمن رو هزاران هزار ساله کنیم.:w70::w70: 6 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ تبریک می گم دوسالگیت رو ایشاله امروز موفق تر از دیروز باشی این آرزو رو برای همه بچه ها انجمن هم دارم 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ منم بشخصه تولد 2 سالگي انجمن تبريك مي گم و اميدوارم تونسته باشم در اين مدت انچه لايق انجمن و تالارم بوده انجام داده باشم هرچند كه ميدونم كاستي هاي بوده و از كاربران عزيز ميخوام كه كوتاهي را گذشت كنند ... سعي ميشه در سال جديد با استفاده از تجربه كسب كرده منسجم تر به انجام امور بپردازم 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ زنده باد نواندیشان. با اینکه من انجمن دیگه ای مدیر هستم اما اینجا رو به اندازه ی اونجا دوست دارم. :flowerysmile: پاینده نواندیشان. 3 لینک به دیدگاه
شاپرک 88 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سسسسسسسسسسسسلام :shad: تبریک به همه دوستان نواندیش انجمن نواندیشان:w42::w42: وایییییییییییییییییی تبریکککککککککککک ایشالا 120ساله شدن انجم!!!:w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w70: خیلی خوب خوشحالم خیلی به همه بزرگان انجمن تبریک:shad: 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ سلااااااااام په اسم من کووو؟؟!!!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 تبریک میگم سالگردتو انجمن! مبارک همه باشه :mbj6ivxkw3ccem7bie7 :2eaoapgxehimkak1y7e :6snuiio5gm0n52hzey4 :ag2f893eg0ja83qr8q: :ha5t4lmd53df3cpu2lq :ag2f893eg0ja83qr8q: :6snuiio5gm0n52hzey4 :2eaoapgxehimkak1y7e :mbj6ivxkw3ccem7bie7 2 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ لازم میدونم همینجا از همه مدیرا و فعالای و کسانی که در رابطه با پربار و پرمحتوا بودن مطالب انجمن تلاش کردن تشکر و قدردانی کنم:flowerysmile: سپاسگذار همتونم:w70: :w14::w72::w71: :4uboxsmiley: :heartshape2: :4uboxsmiley: :w71::w72::w14: 3 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ هرچند که یه کم دیره ولی منم اومدم تبریک بگم:w42: ایشالا بهترین لحظاتو درکنار این سایت خوب و دوستان خوب داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده