hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 27 آبان، 2011 تبریک میگم امیدوارم روز بروز شاهد پیشرفت انجمن باشیم 8
Arpak 8511 ارسال شده در 27 آبان، 2011 یه عالمهههههههههه تبریییک به انجمن خودمون تنهاااااااااااییییییییییییییییی:2eaoapgxehimkak1y7e یه عالمههههههه هم درود به خودمون تنهایی واسه زحماتمون واسه رسوندن انجمن به اینجایی که هه:mbj6ivxkw3ccem7bie7 پ.ن:البته من که کاره ای نبودم منظورم به دوستان بود 11
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 به تمام دوستانی که در ابتدا انجمن بودن و فعالانه انجمن را به این سطح رساندن تبریک ویژه می گم . کسانی که شاید خیلی ها حتی اسمشون یادشون رفته. امین، مونا ، علی و.......................کسانی دیگر مثل خود محمد که شبانه روزی برای انجمن زحمت کشیدند . وهمچنین کاربرانی که مهدی جان زحمت کشیدند و نام آنها را بیان کردند. انشالله هر روز شاهد ارتقا سطح انجمن در تمام بخش ها باشیم. و همیشه به جای ترک انجمن به دلایل شخصی بمانیم و تلاش کنیم. و امیدوارم دیگه شاهد حذف یا رفتن مدیران شایسته و فعال نباشیم. به امید ارتقا انجمن . بازم تبریک .
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 27 آبان، 2011 تبریک میگم. امیدوارم موفق باشین. رفتن دو تا از کاربرها منو خیلی دلگیر کرد. 8
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 27 آبان، 2011 تبریک میگم.امیدوارم موفق باشین. رفتن دو تا از کاربرها منو خیلی دلگیر کرد. خیلی بده.. من که دلم گرفته چون بعضی هاشون خیلی گل بودند که رفتن:icon_pf (34):
نسترن 2411 ارسال شده در 27 آبان، 2011 تفلدت مبارک انجمن اینشاالله صد سال زنده باشی:w14: منم از همه بچه های زحمت کش تشکر میکنم که انجمن رو به این مرحله رسوندن:w139: 5
zahra-d 4993 ارسال شده در 27 آبان، 2011 منم تولد 2سالگيه انجمنه تبريك ميگم ميبينم كه شهريوريه:biggrin: شهريوريا خيلي گلن نوانديشانم خيلي گل:girl_yes2: 5
ZarrinAlizadeh 34 ارسال شده در 27 آبان، 2011 سلام به همگي:girl_yes2: تبريك ميگم دومين سالگرد انجمن به مدير محترم و همه ي اعضاي انجمن. معني عنوانم كه به اصطلاح زبان تركي استانبولي نوشتم يعني : سالها به از اين سالگردا !!!همراه با همديگر دوستون دارم:icon_pf (44): يادمون نره كه خوشبختي ما در 3 جمله است: تجربه از ديروز،استفاده از امروز و اميد به فردا ولي ما با 3 جمله ي ديگر زندگي مان را تباه مي كنيم: حسرت ديروز،اتلاف امروز و ترس از فردا !!!! 8
M!Zare 48037 ارسال شده در 27 آبان، 2011 چه سریع دو سال گذشت:heartshape2: منم تبریک میگم :flowerysmile: 5
captain 9274 ارسال شده در 27 آبان، 2011 باش تا صبح دولتش بدمد کاین هنوز از اشارت سحر است... :w71: من هم به نوبه خودم تبریک میگم. امیدوارم همه مدیران و کاربران انجمن سالهای سال زنده و سربلند و پاینده و "نو اندیش" باشند و در راه تعالی علم و فرهنگ و ادب گام بر دارند. 6
EOS 14528 ارسال شده در 27 آبان، 2011 من هم به نوبه خودم تبریک و خسته نباشید می گم به همه نواندیشانی ها :w63::heartshape2: 7
goddess_s 16415 ارسال شده در 27 آبان، 2011 :w330:تولد تولد تولدش مبارک مبارک مبارک تولدش مبارک!:w330: 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 27 آبان، 2011 من هم به نوبه خودم دومین سال افتتاح رسمی انجمن نواندیشان رو به همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم شاهد پیشرفت های هرچه بیشتر انجمن به خصوص در زمینه های علمی و تخصصی باشیم. 6
nazfar 8746 ارسال شده در 27 آبان، 2011 منم تبریک میگم و از مدیران ارشد و ادمین که تلاشی بی وقفه رو براش داشتن، تشکر میکنم. همچنین از تمامی کاربران انجمن که همیشه با دوستی در کنار انجمن و مدیرانش بودن سپاس بی پایان دارم. روزای خوبی رو برای انجمن آرزو دارم.:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 5
ارسال های توصیه شده