Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ من کار کردنو دوس دارم اما فقط 2-3 سالی نقشه های بابامو اتوکد میکردم که خیلی هم اعصابمو خورد میکرد...ولی چون خوش حساب بود باش را میومدم از زمستون که خودش کد یاد گرفته دیگه درآمد ندارم...پول تو جیبی بگیرم کاش یاد نمی گرفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه چندباری هم متن ترجمه کردم نجاری از مشاغلیه که من قصد دارم حتما تجربش کنم:yes: 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ من که از این کار ها نکردم تا به حال اما همیشه گفتم و باز هم می گم اگه پسر بودم حتما بنایی رو تجربه می کردم البته تو جامعه الان ما اینطور کارها و مشاغل برای یه خانم خوب نیست و بهتره تا جایی که امکان داره یه خانم تن به چنین مشاغلی نده گاهی آدم مجبور میشه اون موقع دیگه ... 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ شاید چون دخملم حاضر نیستم از این جور کارا بکنم. اگه پسر بودم ممکن بود این کارا رو تجربه کنم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من از 17 سالگی کار میکردم خوب و بدش مهم نبود زیاد کلا شاید 3تا5 ماه بیکار بودم از اون موقع تاحالا و مجبور شدم پول بگیرم از مامانم ولی درکل خرج خودمو خودم در می آورم هرچند کم باشه و به رشته ام نخوره ولی خیلی بهتر از بیکاری و بیعاری هست...... کار عار نیست ولی خوبه که هرکسی برحسب شان و منزلتش بره سرکار نه بندپ که متأسفانه باعث شده جای بعضی از انسانها باهم عوض بشه بخاطرش......:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ آیا حاضرید برای رسیدن به آن چه میخواهید، دست به کارهایی بزنید که فکر می کنید دور از شان شماست؟تا حالا شده از این کارها کرده باشید؟ کاری مثل عملگی، کفاشی، دست فروشی، شاگرد مغازه بودن و ... نظر بنده: من اگه دختر بودم از بین خواستگارام پسری رو انتخاب میکردم که بیشتر از این نوع کارها کرده باشد و به یک جایی رسیده باشد. (این هم برای جذاب شدن تاپیک !!!) من که تا حالا انجام ندادم ولی بدم نمیاد واسه تنوع هم شده یه بار انجام بدم 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ من چون دخترم و سنمم کمه و تا حالا هم نیازی نداشتم کار نکردم چه برسه به این کارا. ولی به نظرم کسی که این کارارو میکنه و از صفر به یه جایی میرسه خیلی محترمه. اگه خواستگاری داشتم که قبلا این کارارو کرده و حالا به یه موقعیت عادی رسیده (یعنی خیلیم عالی نیست هنوز) قبول میکردم چون رو پای خودش وایساده و همت داشته. اگه هم مجبور بشم این کارارو میکنم. کار که عار نیست مهم اینه که نونش حلال باشه. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ جدیدا مورد جدیدی (نسبتا جدید ، حدودا دوسال) هست که در خیابان های تهران (بیشتر بالاشهر) می بینم و لذت میبرم. عده ای جوان خوش پوش و با ظاهری آراسته و اغلب هنری در پیاده رو نشسته اند و با آلات موسیقی شان، مینوازند. هم پول در میآورند، هم فضا را دلپسند می کنند و هم دل غم زده ی ما را شاد! من در حوالی ونک ، جلوی اکسیر (رسما یک گروه موسیقی هستند!) ، خیابان انقلاب، تهرانپارس، حوالی پارک نیاوران زیاد دیده ام. البته اگر گشت ارشاد بساطشان را جمع نکند. این میتواند نشان دهنده ی دو چیز باشد: 1- فقر نسبی 2- جا افتادن این مطلب که کار عار نیست برای قشر جوانتر. هر چه هست، به من احساس خوبی میدهد. :) 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی خوبه که جوونا فرهنگ و شعورشون در این حده. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده