Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آیا حاضرید برای رسیدن به آن چه میخواهید، دست به کارهایی بزنید که فکر می کنید دور از شان شماست؟تا حالا شده از این کارها کرده باشید؟ کاری مثل عملگی، کفاشی، دست فروشی، شاگرد مغازه بودن و ... نظر بنده: من اگه دختر بودم از بین خواستگارام پسری رو انتخاب میکردم که بیشتر از این نوع کارها کرده باشد و به یک جایی رسیده باشد. (این هم برای جذاب شدن تاپیک !!!) مهم نیست . انجام داده ام و اگه لازم باشه بازم انجام میدم . 6 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی اگه این کار رو نکنن موفق نمیشن؟ :w12: شاید بشن ولی اگه برن تو بازار کار حتما موفقن دیگه اگه مگه نداره 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این تاپیک برای آقایون دیگه؟:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آیا حاضرید برای رسیدن به آن چه میخواهید، دست به کارهایی بزنید که فکر می کنید دور از شان شماست؟تا حالا شده از این کارها کرده باشید؟ کاری مثل عملگی، کفاشی، دست فروشی، شاگرد مغازه بودن و ... نظر بنده: من اگه دختر بودم از بین خواستگارام پسری رو انتخاب میکردم که بیشتر از این نوع کارها کرده باشد و به یک جایی رسیده باشد. (این هم برای جذاب شدن تاپیک !!!) کار عار نیست هیچ کدوم از اینها عار نیست در جا زدن عاره من بله اگه روزی لازم بشه حاضرم کاری رو بکنم که توش بشه پیشرفت کرد چیزی که مهمه اینه که تو بتونی از صفر یه چیز جدید بسازی و گرنه این که دچار روز مرگی بشی با کمترین حقوق و هیچ کاری هم برای پیشرفتت نکنی نه... فقط کافیه اراده کنی و بری دنبالش تا بسازیش یه پازل بزرگ رو هم با قطعه های کوچیک که کنار هم می ذارن میسازن چیزی که مهمه استفاده درست از قطعات و فرصت ها و ذکاوت هاست!! 9 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من اگه دختر بودم حالا که زن یا شوهر منی آره من حاضرم از اول راهنمایی کار کردم شاگرد مغازه بودم هرچند مغازه بابام بود اما مثل شاگرد کار میکرد و حقوق میگرفتم. توی مغازه پسر بابام نبودم شاگردش بودم. از در مغازه که میومدیم بیرون میشدم پسرش. اگرمجبوربشم برای بدست آوردن پول سالم همه جور کاری میکنم. خیلی رک و روشن بگم حتی ممکنه خیابونم جارو کنم یا آبدارچی بشم. نمیخوام بگم خوبه یا نه اینجوری بودن اما میدونم هیچ چیز بهتر بدست آوردن پول سالم نیست. هیچ چیزی شیرینتر از خوردن پول سالم نیست. 13 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این تاپیک برای آقایون دیگه؟:ydm47612zsesgift969 خیر. :w12: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ حالا که زن یا شوهر منی آره من حاضرم از اول راهنمایی کار کردم شاگرد مغازه بودم هرچند مغازه بابام بود اما مثل شاگرد کار میکرد و حقوق میگرفتم. توی مغازه پسر بابام نبودم شاگردش بودم. از در مغازه که میومدیم بیرون میشدم پسرش. اگرمجبوربشم برای بدست آوردن پول سالم همه جور کاری میکنم. خیلی رک و روشن بگم حتی ممکنه خیابونم جارو کنم یا آبدارچی بشم. نمیخوام بگم خوبه یا نه اینجوری بودن اما میدونم هیچ چیز بهتر بدست آوردن پول سالم نیست. هیچ چیزی شیرینتر از خوردن پول سالم نیست. زن تو این همه پول داشتی چرا یه کلوم به من نگفتی؟ کجا قایمشون کردی؟ :evilsmile: 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ 15،16من سالگی یه کارایی کردم و پول درواوردم البته کارگی که نه کارای دخترونه. پاسپورت حاجیا رو غلط گیری میکردیمو عکساشونو منگنه کردم.:girl_in_dreams: مغازه واستادم یه بارم دوم دبیرستان تو مدرسمون یه جشنواره کارافرینی بود هرکسی یه چیزی میاورد و برای فروش میگذاشت منم یه سری کارتپستال و تابلو درست کردم اونجا فروختم.خیلی تجربه خوبی بود.:shad: 12 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ زن تو این همه پول داشتی چرا یه کلوم به من نگفتی؟ کجا قایمشون کردی؟ :evilsmile: اسپم نکن شووبر ................... برو کار کن مگو چیست کار :gnugghender: پوووووووول میخوام 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ 15،16من سالگی یه کارایی کردم و پول درواوردم البته کارگی که نه کارای دخترونه. پاسپورت حاجیا رو غلط گیری میکردیمو عکساشونو منگنه کردم.:girl_in_dreams: مغازه واستادم یه بارم دوم دبیرستان تو مدرسمون یه جشنواره کارافرینی بود هرکسی یه چیزی میاورد و برای فروش میگذاشت منم یه سری کارتپستال و تابلو درست کردم اونجا فروختم.خیلی تجربه خوبی بود.:shad: قابل توجه دوستانی که میگن این تاپیک فقط مال مرداس... از این مینا خانوم یاد بگیرید. روی ما پسرا رو کم کرده. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ منم بگم؟ از دوم دبیرستان موسیقی درس دادم... بچه ی همسایمون ریاضیش بد بود...به اونم درس می دادم ( پول نداد ولی به جاش پفک های خوشمزه ای داد بهمون) اینجام که اومدم تو لباس فروشی کار کردم... همزمان دانشگاه هم می رفتم... این تابستون مشرف شدم تو یه دفتر مشاور معماری تو رشته ی خودم کار کنم... 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ راستش رو بگم نه! مگر اینکه تو شرایطی باشم که واقعا مجبور بشم دست به چنین کاری بزنم. 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اینجام که اومدم تو لباس فروشی کار کردم... نمیدونم چرا ولی من اگر اونجایی که شما هستی بودم حتی از تمیز کردن اصطبل هم باکی نداشتم! 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خو منم تدریسی جات کم نداشتم.(البته فکر میکنم اینا به این موارد که استارتر تایپیک ددی خودممطرح کرده تفاوت میکنن:JC_thinking:) اول راهنمایی بودم که یکی از دوستام که البته هم کلاسمم نبود,آپاندیسش پکید:banel_smiley_52:مدیر مدرسه از من خواست تا 40 روزی که خونه خوابیده بود نباس حرکت میکرد من برم خونشون و باهاش تمامی دروسی که تو مدرسه تدریس میشد و کار کنم یک روز درمیون حدودا4ساعت میرفتم خونشون و باهم درس میخوندیم:icon_pf (17): دیگه تو دبیرستان و سال کنکورمم فراوون زبان و ریاضی به دوستام درس میدادم. نمیدونم چطوری باهم درس میخوندیم که همیشه دوستام میگفتنددرک زبونه درس دادن من به خصوص واسه ریاضی جات بهتر از معلمامونه دیگه؟دیگه؟ فعلا همین 8 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من اصلا کار کردن رو عار نمیدونم.... از بچگی دوس داشتم آدم بزرگی باشم ... از بچگی دوس داشتم مستقل بار بیام... از بچگی دوس داشتم به تمام آرزوهام برسم... تو اطرافیانم کار کردن برای دختری تو سن من عار حساب میشه... و فک میکنن چه آدم بدبختیه که تو این سن میره سره کار ... با اینکه مشکل مالی نداشتیم ... اما تصمیم گرفتم برم سر کار هرکاری شد... دوس دارم تک تک آرزوهامو برآورده کنم... در حال حاضر میرم سر کار و خیلی هم خوشحالم که از بابا و مامانم پول نمیگیرم ... و حرف دیگرانم اصلا برام مهم نیست... دوس دارم با دست رنج خودمم تو دنیای تجارت پیشرفت کنم :45645: 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ قابل توجه دوستانی که میگن این تاپیک فقط مال مرداس...از این مینا خانوم یاد بگیرید. روی ما پسرا رو کم کرده. بازم موضع گیری غلط چقدر از این حرکت که تو این انجمن زیاد هم هست بدم میاد:3384s: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ کار عاره ، ولی تا وقتی که گشنه نباشی :icon_pf (44): البته تو دوران نو جوونی اکثرا جو میگیرتمون میخوایم مثتقل باشیم با علاقه میریم سراغ کارهای کوچولو ، ولی مساله عار بودن یا نبودن نیست ، مساله احتیاجه ، اگه محتاج باشم مجبورم آشغال هم جمع بکنم ، زنده موندن مهمتر از شخصیتمه 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ بازم موضع گیری غلط چقدر از این حرکت که تو این انجمن زیاد هم هست بدم میاد:3384s: :w12: 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ من شاگرد تریلی و لوله کش بودم. :texc5lhcbtrocnmvtp8 ولی خوب کوچیک بودم دیگه. :lol: در برابر دیگران گردن کج کردن عار است. محتاج نامرد بودن عار است. 12 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خب شاید کارای دیگه بهتر باشن از لحاظ حقوق و کلاس و ..... ولی به خصوص اگه پسر بودم ترجیح میدادم از این کارا بکنم تا اینکه موهام رنگ دندونام بشه و هنوز دستم جلوی بابام دراز باشه بین این کارا و بیکاری بخوای مقایسه کنی بیکاری عار محسوب میشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده