b-d 2058 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اتفاقا اسلام قبولش داره چون میگه حجت باطنه و پیامبر حجت ظاهراما حجتی که تا اون ظاهر نباشه نمیتونه در مسیری که خدا خواسته رشد کنه اسلامو کی قبول داره؟
- Nahal - 47858 ارسال شده در 24 آبان، 2011 شما نظرتون درباره این اس ام اس ها چیه؟ قبول دارید این چیزارو؟ فک میکنید اولین کسی که این چیزارو مینویسه و برای بقیه میفرسته ، هدفش چی بوده؟ این اس ام اسا رو اصلا قبول ندارم.همون اولش پاک می کنم. اونی هم که برام می فرسته اگه دوستم باشه رک بهش می گم بی زحمت برام ازینا نفرست.اگه کسی باشه که سنش بیشتر باشه و روم نشه بهش چیزی نمی گم. هدفی هم نداشتن جز بیکاری و ترویج خرافات. 2
b-d 2058 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من از خیلی از اطرافیانم خواستم در حد توانشون به مردم قحطی زده ی سومالیایی کمک کنن ... جالبه همشون همینو گفتن ! ... ما ایرانی ها یا بهتره بگم ما مسلمونا عادت داریم تو عزاداری های ائمه زار زار گریه کنیم و دعا بخونیم و قرآن به سر بگیریمو تا توان داریم نماز بخونیم ! اینا برای چیه ؟!!! واسه اون دنیامون ؟ واسه اینکه قصری که تو بهشت برامون میسازن به زیبایی هرچه تمامتر ساخته بشه ؟ یا اینکه بخاطر ترس از آتنیش جهنم ! واقعا وقتی چنین آدمایی رو میبینم از هرچی مذهب و خدا و بهشته و جهنمه حالم بهم میخوره ! خداتون فقط محتاج نماز و روزه هاتونه ؟!! انسانیت نداریم! حیوون شدیم! از حیوان تکامل پیدا کردیم به موجودی به اسم انسان ... اما الان داره برعکس میشه ! از انسان بودنمون فاصله گرفتیم ... داریم تبدیل میشیم به حیوون بی احساس ... که فقط به فکر منافع خودشه! اینکه ذکر بگیمو دعا کنیم فقط واسه خودمونه ... واسه اون دنیامون ... خودخواهیم ! خیلی هم خودخواهیم .... این حرفات درست ... ولی وقتی نصف مملکت بیکاره و گرسنه اش زیاده چرا به اینا کمک نکنیم حالا چی شده یاده اونا افتادین تا یه سری تبلیغات شد همه به یادشون افتادن؟ 10 سال پیش چرا هیچ کس بهش کمک نمی کرد؟ نمی دونم چرا ما ایرانیها همیشه واسه دیگران کاسه داغتر از آش هستیم بابا یه مملکت دیگه هست به ما چه ؟ انسانیت به من میگه اینجا یه کاری بکنم جوونا معتاد نشند از داخل سطل زباله داخل غذا نباشند ... انسانیت ؟ چرا انسانیت فقط چسبیده کمک به غزه سومالی لبنان آنگولا و ... اونم ما مه که وضعمون از اونا هم خرابه ؟ بس چه کسی می خاد برای ما انسانیت به خرج بده 4
royan aria 2423 ارسال شده در 24 آبان، 2011 نه خرافاته نه چیز دیگه ای کار خود همراه اوله تصور کنید هرچند روز یکبار و با سوء استفاده کردن از افکار مذهبی مردم چه پولهایی به جیب میزنن به نظر من مسلمون ریختن این پولها تو حلقوم این آدما حرامه 4
Avenger 19333 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من چن با از این مزخرفات به دستم رسیده که بعد از خوندن راهی دیار باقیش کردم من نمیدونم چرا مردم به این چیزا اعتقاد دارن دیروز بود داشتم تلویزون میدیدم یه لحظه مراسم شب احیا اومد رو صفحه دیدم مردم بجای اینکه قران رو بگیرن بخونن میزارن روی سرشون من نمیدونم تو این مملکت چی میگذره بخدا 3
lorena 10304 ارسال شده در 24 آبان، 2011 پنج بار بگو الله اکبر و این اس ام اسو برای 5 نفر بفرست ، امشب حتما خبر خوبی میشنوی. 10 بار صلوات بفرست و این این اس ام اسو .... همه شما حتما تاحالا ازین اس ام اس ها یا آف ها در مسنجر براتون اومده شما نظرتون درباره این اس ام اس ها چیه؟ قبول دارید این چیزارو؟ فک میکنید اولین کسی که این چیزارو مینویسه و برای بقیه میفرسته ، هدفش چی بوده؟ به نظر من حقه ی خود مخابراته! 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اگه توی جزوه جای سوال و جواب فقط نوشته باشه از عقلت استفاده کن، اونوقت چی؟ در اونصورت که دیگه نیاز به جزوه کاری بی معناست. 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اتفاقا اسلام قبولش داره چون میگه حجت باطنه و پیامبر حجت ظاهراما حجتی که تا اون ظاهر نباشه نمیتونه در مسیری که خدا خواسته رشد کنه اسلام همیشه عقل را قبول داشته،اما تا جایی که هرچی بگه،عقل بگه چشم. 1
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 24 آبان، 2011 من که اگه واسم از این جور چیزا بیاد واسه هیچکی نمیفرستم. 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اونقد بدم مياد از اين پياماااا حاله آدمو بهم ميزنه همشم چرتو پرته!!!!:icon_razz: 2
alimec 23102 ارسال شده در 24 آبان، 2011 پنج بار بگو الله اکبر و این اس ام اسو برای 5 نفر بفرست ، امشب حتما خبر خوبی میشنوی. 10 بار صلوات بفرست و این این اس ام اسو .... همه شما حتما تاحالا ازین اس ام اس ها یا آف ها در مسنجر براتون اومده شما نظرتون درباره این اس ام اس ها چیه؟ مزخرف قبول دارید این چیزارو؟ نه فک میکنید اولین کسی که این چیزارو مینویسه و برای بقیه میفرسته ، هدفش چی بوده؟ شیعه خراب کن میگه نوشته شما خیلی کوتاهه دی 1
zahra22 19501 ارسال شده در 24 آبان، 2011 اونقد بدم مياد از اين پيامااااحاله آدمو بهم ميزنه همشم چرتو پرته!!!! دقییییییییییییییقا...:icon_razz: 2
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 در اونصورت که دیگه نیاز به جزوه کاری بی معناست. فک کن یکی نمیدونه باید از عقلش استفاده کنه، همونجوری که خودت هم اول گفتی، پس یکی باید باشه به اینا باشه که یه چیزی به نام عقل در وجود آدم قرار داره، اون شخص همون جزوه ست و وجودش هم الان بیشتر از هر زمان دیگه ای لازمه 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 آبان، 2011 فک کن یکی نمیدونه باید از عقلش استفاده کنه، همونجوری که خودت هم اول گفتی، پس یکی باید باشه به اینا باشه که یه چیزی به نام عقل در وجود آدم قرار داره، اون شخص همون جزوه ست و وجودش هم الان بیشتر از هر زمان دیگه ای لازمه خوب چرا منتظری اون شخص از آسمون بیاد؟ :JC_thinking: 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 24 آبان، 2011 من که هیچ وقت نمی فرستم:icon_razz: من بهش میگم پولشو بده بفرستم....پولو میگیرمو نمیفرستم.... قاش قاش قاش...
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 خوب چرا منتظری اون شخص از آسمون بیاد؟ :jc_thinking: چرا آسمون؟ مگه قبلی ها از آسمون اومدن؟ 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 24 آبان، 2011 چرا آسمون؟ مگه قبلی ها از آسمون اومدن؟ منظورم همان ارتباط با آسمان است،چیزی که مردم عادی نمیتوانند. نه آدم فضایی. 1
Artaria 13629 مالک ارسال شده در 24 آبان، 2011 منظورم همان ارتباط با آسمان است،چیزی که مردم عادی نمیتوانند. نه آدم فضایی. خب همه ماها کلا از پایه مشکل دارم تو این زمینه ها، ارتباط با آسمان که معنایی نداره،مگه خدا خودش نگفته «ما از رگ گردن به شما نزدیکتریم»؟؟؟!!! ارتباط با خدا مهمه که همه انسانها هم میتونن ولی از دونستن وجود عقل تو خودشون به بهره اند تا بتونن از این ارتباط استفاده کنن . 2
ارسال های توصیه شده