Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پنج بار بگو الله اکبر و این اس ام اسو برای 5 نفر بفرست ، امشب حتما خبر خوبی میشنوی. 10 بار صلوات بفرست و این این اس ام اسو .... همه شما حتما تاحالا ازین اس ام اس ها یا آف ها در مسنجر براتون اومده شما نظرتون درباره این اس ام اس ها چیه؟ قبول دارید این چیزارو؟ فک میکنید اولین کسی که این چیزارو مینویسه و برای بقیه میفرسته ، هدفش چی بوده؟ 26 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جز ترویج خرافه در جامعه هیچ نتیجه ی دیگری ندارد. این اسمس ها و این پیام ها برای انسان های ترسو و نادان ساخته میشود و ثواب دنیوی اش می رود جیب مخابرات سپاه! 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اولین نفر که این کار را شروع میکنه که حتما مخابرات بوده ( نه ببخشید سپاه ) دلیلش هم مشخصه برای کسب درآمد . کسایی که دنبال میکنن هم خرافاتی هستن . توی مسنجر نمیدونم . من تا حالا نداشتم . اما یه بار توی خیابون یک بسته پلاستیک بهم دادن توش شکلات بود بعد که باز کردم دیدم نوشته چند بار یه آیه را بخون خیلی هم زیاد بود . منم انداختم رفت. ولی هم خرافات زیاد میشه هم مردم را از واقعیت دور میکنن با امید الکی دادن و یه جورایی از مذهب مردم سو استفاده میکنن برای کارای خودشون. چه جالب همزمان و با یک مضمون. از آشنائیتون خوشوقتم. 6 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مسخره بازاری و بازار گرمی و عوام فریبی 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ شک نکنید اس ام اس ها کار خود مخابراته برای بالا رفتن در آمدش از سادگی مردم سو استفاده میکنن 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خب تا اینجا اکثرا موافق بودن که فقط خرافاته یه مقایسه کوچک کنید بین این اعتقادات در این عصر تکنولوژی و اعتقادات مردم زمان جاهلیت در آن عصر . به نظرتون الان لازم نیست پیامبری بیاد تا یه چیزایی رو برای این انسانها روشن کنه؟؟؟!!!!1 4 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ 8 بار بگو پیتزا و این پست را برای 8 نفر بفرست فردا شب پیتزا می خوری. به مسخره نگیر. باور کن یک نفر کوتاهی کرد شب ماست و خیار خورد 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خب تا اینجا اکثرا موافق بودن که فقط خرافاتهیه مقایسه کوچک کنید بین این اعتقادات در این عصر تکنولوژی و اعتقادات مردم زمان جاهلیت در آن عصر . به نظرتون الان لازم نیست پیامبری بیاد تا یه چیزایی رو برای این انسانها روشن کنه؟؟؟!!!!1 پیامبر همین الانش هم کمی بالاتر از چشمان ما و داخل یک کاسه استخوانی هست. اما کسی بهش اجازه ظهور نمیده،چون خیلی کمند کسانیکه باورش دارند. 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پیامبر همین الانش هم کمی بالاتر از چشمان ما و داخل یک کاسه استخوانی هست. اما کسی بهش اجازه ظهور نمیده،چون خیلی کمند کسانیکه باورش دارند. این پیامبر همیشه همراه آدم بوده، از لحظه آغاز بشر، ولی وقتی کمتر آدمایی باورش میکنن، وجود یک پیامبر بیرونی ضرورت پیدا میکنه تا به اینا بفهمونه ازین پیامبر نهفته در کاسه استخوانی استفاده کنید . 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من هنو نخونده حذف میکنم :girl_in_dreams: هیچم اعتقاد ندارم به اینجور چیزا به جای این اس ام اسا به کوچولوهای سومالی کمک کنن :3384s: 5 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من هنو نخونده حذف میکنم :girl_in_dreams: هیچم اعتقاد ندارم به اینجور چیزا به جای این اس ام اسا به کوچولوهای سومالی کمک کنن :3384s: از سومالی بدبخت تر در این مملکت هست 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ این پیامبر همیشه همراه آدم بوده، از لحظه آغاز بشر، ولی وقتی کمتر آدمایی باورش میکنن، وجود یک پیامبر بیرونی ضرورت پیدا میکنه تا به اینا بفهمونه ازین پیامبر نهفته در کاسه استخوانی استفاده کنید . فایده نداره،چون اون بیرونی اگه بیاد،عملا این درونی را از کار میندازه. چون عقل سلیم میگه وقتی امتحان جزوه باز است و جواب سوال هم تو جزوه،نیازی به تفکر برای یافتن پاسخ نیست. 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چه جالب ، اتفاقا امروز بعد از مدتها یکی از این SmS ها برام اومد ! نوشته باد 8 بار بگو یا الله و برای هشت نفر بفرست ، من هشت بار گفتم یا الله ولی برای هیچکس نفرستادم ، چون اگه خدا بخواد کمک کنه ، کمک می کنه ، به این چیزها ربطی نداره ، کافیه از ته دل بخوای ! اون 8 بار هم نه به خاطر SmS ، بلکه به خاطر دل خودم گفتم ! 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ فایده نداره،چون اون بیرونی اگه بیاد،عملا این درونی را از کار میندازه. چون عقل سلیم میگه وقتی امتحان جزوه باز است و جواب سوال هم تو جزوه،نیازی به تفکر برای یافتن پاسخ نیست. اگه توی جزوه جای سوال و جواب فقط نوشته باشه از عقلت استفاده کن، اونوقت چی؟ 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اينكه يه ذكرو چندبار بگي و واسه چند نفرم بفرستي كار بدي نيست...اما اگه واسه دل خودت باشه...نه زوري! اون تهديداي آخرش باعث شده بي ارزش شه 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ واسه منم دیروز یه اس ام اس از صمیمی ترین دوستم اومد که: تا پیام رو دیدی 8 بار بگو یاالله و برای 8 نفر بفرست، همین الان خبر خوشی میشنوی. به الله قسمت میدم بفرست سوال نکن فقط امتحان کن، خیلی عجیبه. تو خوابگاه هم نمک پخش میکردن، نمک ریخته بودن تو یه نایلون با یه کاغذ توش که "من علیل بودم و اینکار کردم و ... و اینکه بعد خووندنش اینقد از اینا درست کن و پخشش کن" و می آوردن دم در اتاقا، جالبیش اینه که بچه ها فرار میکردن تا بهشون ندن و اگر هم بهشون میدادن، میرفتن میدادن به یکی دیگه. خیلی خنده دار بود. همه تقریبا اعتقاد داشتن. 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ از سومالی بدبخت تر در این مملکت هست به همینایی که از سومالیایی ها بدترن کمکی کردی؟ 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ مطمئنی کمک هات میرسه !!! ما خودمون یه پا سومالی هستیم !!! من از خیلی از اطرافیانم خواستم در حد توانشون به مردم قحطی زده ی سومالیایی کمک کنن ... جالبه همشون همینو گفتن ! ... ما ایرانی ها یا بهتره بگم ما مسلمونا عادت داریم تو عزاداری های ائمه زار زار گریه کنیم و دعا بخونیم و قرآن به سر بگیریمو تا توان داریم نماز بخونیم ! اینا برای چیه ؟!!! واسه اون دنیامون ؟ واسه اینکه قصری که تو بهشت برامون میسازن به زیبایی هرچه تمامتر ساخته بشه ؟ یا اینکه بخاطر ترس از آتنیش جهنم ! واقعا وقتی چنین آدمایی رو میبینم از هرچی مذهب و خدا و بهشته و جهنمه حالم بهم میخوره ! خداتون فقط محتاج نماز و روزه هاتونه ؟!! انسانیت نداریم! حیوون شدیم! از حیوان تکامل پیدا کردیم به موجودی به اسم انسان ... اما الان داره برعکس میشه ! از انسان بودنمون فاصله گرفتیم ... داریم تبدیل میشیم به حیوون بی احساس ... که فقط به فکر منافع خودشه! اینکه ذکر بگیمو دعا کنیم فقط واسه خودمونه ... واسه اون دنیامون ... خودخواهیم ! خیلی هم خودخواهیم .... 6 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پیامبر همین الانش هم کمی بالاتر از چشمان ما و داخل یک کاسه استخوانی هست. اما کسی بهش اجازه ظهور نمیده،چون خیلی کمند کسانیکه باورش دارند. اتفاقا اسلام قبولش داره چون میگه حجت باطنه و پیامبر حجت ظاهر اما حجتی که تا اون ظاهر نباشه نمیتونه در مسیری که خدا خواسته رشد کنه 3 لینک به دیدگاه
b-d 2058 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ به همینایی که از سومالیایی ها بدترن کمکی کردی؟ در حد توانم بلی .. ولی کم کم خودمون هم داریم بدتر از اونا میشیم:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده