arian ariaey 1755 ارسال شده در 27 اسفند، 2011 قطعا تاثیر بدی رو زندگی می ذاره! شاید همه چی خوب شروع بشه,اما اختلاف سنی مشکل زاست! 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 ای جان خونه و ماشین هم داره ای جااااااان گرچه زیاد آهن پرست نیستم ولی ماشینش چی هست حالا؟ اگه خدا بخواد 405 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 به نظر من اگه دونفر هم دیگه رو دوست داشته باشن همه این حرفا بهانه است پول سن مذهبیت مهم نیست مهم دوست داشتنه به این می گن یه نظر عالی
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 037 تو هنوز داری ملتو اینجا سرکار می ذاری؟!!! شما این جوری فکر کن
alimec 23102 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 اگه خدا بخواد 405 خب اگه بالاتر گیرت نیومد به همین قانع باش/کلا متوقع بودن خیلی خوبه 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 پول خیلی خوبه ولی همه چیز پول نیست.اگه دو دلیت به خاطر پولش بهت پیشنهاد میکنم فکرشو از ذهنت بیاری بیرون،چون آخرش پشیمونیه. مگه من گفتم به خاطر پولشه
سیندخت 18786 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 شما این جوری فکر کن من این طوری فکر نمیکنم....خیلی ها این فکر رو می کنن ای کاربر قدیمی !!
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 من این طوری فکر نمیکنم....خیلی ها این فکر رو می کنن ای کاربر قدیمی !! شما از کجا می دونی بقیه این جوری فکر می کنن ای کاربر قدیمی تر!!!!
alimec 23102 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 منظورت قانع بودنه آره همین منظورم بود مهم ماشینه/حالا ماکسیما نشد ... حالا متوقع بودن یعنی چی؟ اینقدر سوال پیچمون کردی که قاطی کردیم 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 نه پس ولش کن برو خواستگاری یکی که دوتا دوست دارم الکی تحویلت بده وبعداز اینکه چند سالی باباش حسابی تیغت زد تازه بفهمی ازترس اینکه اگه تورا رد کنه شوهر گیرش نیاد وبترشه یا از گشنگی بمیره بله رو گفتهشوخی کردم بابا میخای زن بگیری زبونم لال شوهر نمی کنی که چون یارو پولداره پس حله میخای یه عمر باهاش زندگی کنی به خاطرش جون بکنی نازشو بکشی قربون صدقش بری پس باید اول از همه به دلت بشینه (ببین نه اینکه فقط خوشگل باشه اخلاق ورفتارش) بعدشم میگی باتو هم اختلاف طبقاتی داره هم بزرگتره دو ایراد اساسی که باید ببینی دو طرف(نه فقط تو) میتونین ازپسش بربیایین که فردا براتون مشکل ایجادنشه یانه(خداییش حال میکنی همچی راهنماییت کردم انگار شیش تا زن گرفتمو شونصد تا پسر زن دادم) انگار که نه حتما شیش تا داری
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 آره همین منظورم بود مهم ماشینه/حالا ماکسیما نشد ...حالا متوقع بودن یعنی چی؟ اینقدر سوال پیچمون کردی که قاطی کردیم اگه مهندس مکانیک قاطی کنه پس وای به حال بقیه:icon_pf (34): 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 نمی تون قضاوت کنم...ولی من به جای شما باشم ریسک نمی کنم...سنش که بالاتره خب میگیم مرد زن رو می سازه و از این حرفا...ما چند تا قامیل دارم که رنشون ازشون بزرگ تره مثلا" 3 سال اینا و زندگیه خوبی رو دارن...نمی شه عمومیت داد... فرهنگ: کلا" این موضوع به نطرم خیلی مهمه...فردا پس فردا می خوای بزنن تو سرت؟ هی بگن: ما که اینحوری بودیم...اومدیم با فامیل سطح پایین شما وصات کردیم و این حرفا...از اون طرف اگر خانواده ای باشن که واقعا" اینا براشون مهم نباشه خب می شه گفت ok مذهبی تر آخه تا چه حد؟ ببخشید یه سری اقراد همیشه از یه طرف بوم دارن میفتن...اما یکی می بینی نمازو روزش به جاست و تعادل رو حفظ می کنه... من بودم ازدواج نمی کردم....تو زندگیه آینده مشکلاتی پیش میاد که موقع آشناییتون قبل از ازدواج امکان نداره متوجهش بشید...ریسکه...نمی گم 50-50...می گم: 85-15 ریسکه محظه! الان می گید: واییییییییی نه ما عاشق همیم...اینا برامون مهم نیستو.... ببخشید ولی اینا میشه احساس نه منطق....یه کم منطقی باشید...می بینید که به صلاح نیست...زندگی فقط شما و شخص مفابلتون نیستید بلکه خانواده های شما هم هستن اولا که ما سطح پایین نیستیم دوما میشه مثالی بزنید که قبل از ازدواج دو طرف متوجهش نمی شن!؟ سوما: هیچ احساسی منطقی نیست!!
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 شما تصمیم خودت رو گرفت درصورتیکه خودت هم میدونی اشتباهه فقط میخوای یکی واقعا تأییدت کنه واز شر عذاب وجدانت راحت بشی این دلیل نه تنها واسه ازدواج کافی نیست بلکه کاملااشتباه وخام استترسم نرسی به کعبه ای اعرابی این ره که تومیروی به ترکستان است من به ترکستان هم راضی ام
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 شک نکن که مشکلاتی بس بزرگ پیدا خواهی کرد انقده زیاد که حال ندارم دونه دونه بنویسم نکنه این مشکلاتو تجربه کردی که این قدر دلت پره :icon_pf (34):
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 نکنه این مشکلاتو تجربه کردی که این قدر دلت پره :icon_pf (34): من به ترکستان هم راضی ام مارو گرفتی؟ خوب اگه اینقدر مطمئنی واز صحت وصغم کارت اطمینان داری پس چرا مشاوره میگیری؟ گاهی تجربه کردن خیلی مسائل هزینه هنگفتی واسه آدم داره این همه آدم دارند میگند با این خصوصیاتی که تو شرح دادی کارت اشتباهه حالا میگی درسته بسم الله از قدیم گفه اند : دوست میگه من گفتم دشمنه میگیه میخواستم بگم حالا ما گفتیم در این مورد من یکی تجربه دارم یه بار هم ندارم پس اگه میگیم کارت درست نیست الله بختکی نمیگیم پسرجان آزموده را دوباره آزمودن خطاست فقط یه پیشنهاد بهت میکنم قبل هرکاری یه سر برو به دادگاه های خانواده بزن نترس اگه کارخودت رو درست میدونی نمیتونه منصرفت کنه 4
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 مارو گرفتی؟ خوب اگه اینقدر مطمئنی واز صحت وصغم کارت اطمینان داری پس چرا مشاوره میگیری؟ گاهی تجربه کردن خیلی مسائل هزینه هنگفتی واسه آدم داره این همه آدم دارند میگند با این خصوصیاتی که تو شرح دادی کارت اشتباهه حالا میگی درسته بسم الله از قدیم گفه اند : دوست میگه من گفتم دشمنه میگیه میخواستم بگم حالا ما گفتیم در این مورد من یکی تجربه دارم یه بار هم ندارم :icon_pf (34):پس اگه میگیم کارت درست نیست الله بختکی نمیگیم پسرجان آزموده را دوباره آزمودن خطاست فقط یه پیشنهاد بهت میکنم قبل هرکاری یه سر برو به دادگاه های خانواده بزن نترس اگه کارخودت رو درست میدونی نمیتونه منصرفت کنه ممنون از توضیحت ولی دادگاه خونواده رو خوب نیومدی 1
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 ممنون از توضیحت ولی دادگاه خونواده رو خوب نیومدی گاهی حقایق تلخ هستند دوست من این ترکستانی که شما منتظرشی همین دادگاههای خانواده است این قدر اختلاف غیرقابل اغماضه میدونم قانع نمیشی اما اگه خواستی مفصل واست تشریح میکنم آینده تو 4
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2011 گاهی حقایق تلخ هستند دوست من این ترکستانی که شما منتظرشی همین دادگاههای خانواده است این قدر اختلاف غیرقابل اغماضه میدونم قانع نمیشی اما اگه خواستی مفصل واست تشریح میکنم آینده تو از خدامه برام تشریح کنی
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 28 اسفند، 2011 سلام ، فکر کنید شما جای من هستید و یه دختری که سنش کمی از شما بیشتره، پولش از شما بیشتره (فرهنگشون به شما نمی خوره، شما مذهبی ترید) عاشقتون شده . شما باهاش ازدواج می کردید؟ تو زندگیه آیندتون مشکل ایجاد نمی شد؟ اگر کسی می تونه راهنماییم کنه. دو سال بزرگتره آخه کجای مسئله شفاف نیست ، اگه یکی به شما بگه دوست دارم شما چی بهش می گی؟ البته فامیلم هستیم ((خیلی عشقا بوده که به دلیل تفاوتای زیاد بین دو ادم بعد چن وقت فروکش کرده)) این حرفو از کجا می گی ، از روی تجربه یا جایی خوندی؟!؟! به این می گن یه نظر عالی اولا که ما سطح پایین نیستیم دوما میشه مثالی بزنید که قبل از ازدواج دو طرف متوجهش نمی شن!؟ سوما: هیچ احساسی منطقی نیست!! از خدامه برام تشریح کنی فعلا فرصت تشریح ندارم اما فردا میام این پست رو ویرایش میکنم ومفصل میگم اما از نوشته هاتون دوتا برداشت میشه کرد یا واقعا خام وبی تجربه ای یا خودتو به نادانی زده ا ی 1
ارسال های توصیه شده