رفتن به مطلب

ازدواج با دختری که از شما بزرگتره

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 255
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پول خیلی خوبه ولی همه چیز پول نیست.

اگه دو دلیت به خاطر پولش بهت پیشنهاد میکنم فکرشو از ذهنت بیاری بیرون،چون آخرش پشیمونیه.

مگه من گفتم به خاطر پولشه

لینک به دیدگاه
منظورت قانع بودنه

آره همین منظورم بود مهم ماشینه/حالا ماکسیما نشد ...

حالا متوقع بودن یعنی چی؟ اینقدر سوال پیچمون کردی که قاطی کردیم:w000:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه پس ولش کن برو خواستگاری یکی که دوتا دوست دارم الکی تحویلت بده وبعداز اینکه چند سالی باباش حسابی تیغت زد تازه بفهمی ازترس اینکه اگه تورا رد کنه شوهر گیرش نیاد وبترشه یا از گشنگی بمیره بله رو گفته:ws38:

شوخی کردم بابا میخای زن بگیری زبونم لال شوهر نمی کنی که چون یارو پولداره پس حله میخای یه عمر باهاش زندگی کنی به خاطرش جون بکنی نازشو بکشی قربون صدقش بری پس باید اول از همه به دلت بشینه (ببین نه اینکه فقط خوشگل باشه اخلاق ورفتارش) بعدشم میگی باتو هم اختلاف طبقاتی داره هم بزرگتره دو ایراد اساسی که باید ببینی دو طرف(نه فقط تو) میتونین ازپسش بربیایین که فردا براتون مشکل ایجادنشه یانه(خداییش حال میکنی همچی راهنماییت کردم انگار شیش تا زن گرفتمو شونصد تا پسر زن دادم):w16:

انگار که نه حتما شیش تا داری:w16:

لینک به دیدگاه
آره همین منظورم بود مهم ماشینه/حالا ماکسیما نشد ...

حالا متوقع بودن یعنی چی؟ اینقدر سوال پیچمون کردی که قاطی کردیم:w000:

اگه مهندس مکانیک قاطی کنه پس وای به حال بقیه:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمی تون قضاوت کنم...ولی من به جای شما باشم ریسک نمی کنم...

سنش که بالاتره خب میگیم مرد زن رو می سازه و از این حرفا...ما چند تا قامیل دارم که رنشون ازشون بزرگ تره مثلا" 3 سال اینا و زندگیه خوبی رو دارن...نمی شه عمومیت داد...

فرهنگ: کلا" این موضوع به نطرم خیلی مهمه...فردا پس فردا می خوای بزنن تو سرت؟ هی بگن: ما که اینحوری بودیم...اومدیم با فامیل سطح پایین شما وصات کردیم و این حرفا...از اون طرف اگر خانواده ای باشن که واقعا" اینا براشون مهم نباشه خب می شه گفت ok

مذهبی تر آخه تا چه حد؟ ببخشید یه سری اقراد همیشه از یه طرف بوم دارن میفتن...اما یکی می بینی نمازو روزش به جاست و تعادل رو حفظ می کنه...

من بودم ازدواج نمی کردم....تو زندگیه آینده مشکلاتی پیش میاد که موقع آشناییتون قبل از ازدواج امکان نداره متوجهش بشید...ریسکه...نمی گم 50-50...می گم: 85-15 ریسکه محظه!

الان می گید: واییییییییی نه ما عاشق همیم...اینا برامون مهم نیستو....

ببخشید ولی اینا میشه احساس نه منطق....یه کم منطقی باشید...می بینید که به صلاح نیست...زندگی فقط شما و شخص مفابلتون نیستید بلکه خانواده های شما هم هستن :w16:

اولا که ما سطح پایین نیستیم

دوما میشه مثالی بزنید که قبل از ازدواج دو طرف متوجهش نمی شن!؟

سوما: هیچ احساسی منطقی نیست!!

لینک به دیدگاه
شما تصمیم خودت رو گرفت درصورتیکه خودت هم میدونی اشتباهه فقط میخوای یکی واقعا تأییدت کنه واز شر عذاب وجدانت راحت بشی این دلیل نه تنها واسه ازدواج کافی نیست بلکه کاملااشتباه وخام است:4564:

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی

این ره که تومیروی به ترکستان است:icon_gol:

من به ترکستان هم راضی ام :ws37:

لینک به دیدگاه
نکنه این مشکلاتو تجربه کردی که این قدر دلت پره :icon_pf (34):

من به ترکستان هم راضی ام :ws37:

مارو گرفتی؟:banel_smiley_4:

خوب اگه اینقدر مطمئنی واز صحت وصغم کارت اطمینان داری پس چرا مشاوره میگیری؟:banel_smiley_4:

گاهی تجربه کردن خیلی مسائل هزینه هنگفتی واسه آدم داره این همه آدم دارند میگند با این خصوصیاتی که تو شرح

دادی کارت اشتباهه حالا میگی درسته بسم الله :banel_smiley_4:

از قدیم گفه اند :

دوست میگه من گفتم دشمنه میگیه میخواستم بگم

حالا ما گفتیم

در این مورد من یکی تجربه دارم یه بار هم ندارم icon_pf%20(34).gifپس اگه میگیم کارت درست نیست الله بختکی نمیگیم پسرجان

آزموده را دوباره آزمودن خطاست

فقط یه پیشنهاد بهت میکنم قبل هرکاری یه سر برو به دادگاه های خانواده بزن نترس اگه کارخودت رو درست میدونی نمیتونه منصرفت کنه:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
مارو گرفتی؟:banel_smiley_4:

خوب اگه اینقدر مطمئنی واز صحت وصغم کارت اطمینان داری پس چرا مشاوره میگیری؟:banel_smiley_4:

گاهی تجربه کردن خیلی مسائل هزینه هنگفتی واسه آدم داره این همه آدم دارند میگند با این خصوصیاتی که تو شرح

دادی کارت اشتباهه حالا میگی درسته بسم الله :banel_smiley_4:

از قدیم گفه اند :

دوست میگه من گفتم دشمنه میگیه میخواستم بگم

حالا ما گفتیم

در این مورد من یکی تجربه دارم یه بار هم ندارم :icon_pf (34):پس اگه میگیم کارت درست نیست الله بختکی نمیگیم پسرجان

آزموده را دوباره آزمودن خطاست

فقط یه پیشنهاد بهت میکنم قبل هرکاری یه سر برو به دادگاه های خانواده بزن نترس اگه کارخودت رو درست میدونی نمیتونه منصرفت کنه:a030:

ممنون از توضیحت

ولی دادگاه خونواده رو خوب نیومدی

• Like 1
لینک به دیدگاه
ممنون از توضیحت

ولی دادگاه خونواده رو خوب نیومدی

گاهی حقایق تلخ هستند دوست من

این ترکستانی که شما منتظرشی همین دادگاههای خانواده است

این قدر اختلاف غیرقابل اغماضه میدونم قانع نمیشی اما اگه خواستی مفصل واست تشریح میکنم آینده تو:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
گاهی حقایق تلخ هستند دوست من

این ترکستانی که شما منتظرشی همین دادگاههای خانواده است

این قدر اختلاف غیرقابل اغماضه میدونم قانع نمیشی اما اگه خواستی مفصل واست تشریح میکنم آینده تو:a030:

از خدامه برام تشریح کنی

لینک به دیدگاه
سلام ، فکر کنید شما جای من هستید و یه دختری که سنش کمی از شما بیشتره، پولش از شما بیشتره (فرهنگشون به شما نمی خوره، شما مذهبی ترید) عاشقتون شده . شما باهاش ازدواج می کردید؟ تو زندگیه آیندتون مشکل ایجاد نمی شد؟ اگر کسی می تونه راهنماییم کنه.

دو سال بزرگتره

آخه کجای مسئله شفاف نیست ، اگه یکی به شما بگه دوست دارم شما چی بهش می گی؟ البته فامیلم هستیم

((خیلی عشقا بوده که به دلیل تفاوتای زیاد بین دو ادم بعد چن وقت فروکش کرده)) این حرفو از کجا می گی ، از روی تجربه یا جایی خوندی؟!؟!

به این می گن یه نظر عالی:icon_gol:

اولا که ما سطح پایین نیستیم

دوما میشه مثالی بزنید که قبل از ازدواج دو طرف متوجهش نمی شن!؟

سوما: هیچ احساسی منطقی نیست!!

از خدامه برام تشریح کنی

فعلا فرصت تشریح ندارم اما فردا میام این پست رو ویرایش میکنم ومفصل میگم

اما از نوشته هاتون دوتا برداشت میشه کرد

یا واقعا خام وبی تجربه ای یا خودتو به نادانی زده ا ی:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...