رفتن به مطلب

1 میلیارد دلار اگر سوسک بخورید

alimec

ارسال های توصیه شده

نه ویرایش فایده نداره باید سوسک بخوری. زنده هم باشه بلکه تاثیر گذار باشه:ws37:

اوووووووووف

منو بکش

شقه شقه کن

ولی اینو ازم نخواه:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 131
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اوووووووووف

منو بکش

شقه شقه کن

همون می کشمتون

نظرتون چیه با دستام خفه تون کنم؟

یا با سم سوسک کارتو یکسره کنم؟:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اوووووووووف

منو بکش

شقه شقه کن

چشاتو ببند :biggrin:

جلو دماغتو بگیر یکی بزار تو دهنت انگار چیپس می خوری:biggrin:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام:ws37:

مقدمه: سوال پیش رو در یکی از کتاب های روانشناسی ذکر شده بود اسم کتاب و نویسنده خاطرم نیست منتها فقط شامل چندین سوال بود.

سوال: حاضرید یک میلیارد نقد دریافت کنید مشروط بر اینکه یک بشقاب پر از سوسک را بخورید.

موخره:سوسک سمی نیست. هیچ کلکی در کار نیست. ذهنتان سمت مذهب (حرام گوشت و الی آخر) نرود.

دوستی اگر حالش بهم خورد سعی کند سکوت کند:icon_gol:.

گرچه سوال روانشناسی هست ولی احساس کردم بهتر است در تالار آزاد قرار گیرد.

میلیارد نمیخواد یه دو رقمیش رو بده دو بشقابش رو برات میخورم البته ازون بهداشتی هاش

:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

قربون چيني ها كه 10 دلار هم ميدن سوپ سوسك ..كباب سوسك ...سوسك سوخاري شده با زيتون ....جوجه سوسك ....سوسك چرخ شده ...سوسك له شده با دمپايي همراه با سوشي ..هر چيزي كه از سوسك و محصولات سوسكي باشه رو ميخورن

حالا اگه سوسكش تو فاضلاب يا حمام رشد كنه اون وقت مكروه نيست؟

ااگه سوسكش در محيط سالم و پاك رشد كنه و بي ازار بودنش ثابت بشه خوردنش زياد عذاب اور نيست

چون تو سربازي معمولا در وعد هاي غذايي يك قلمش در ديگ يافت ميشه

تازه اين همه پول هم بدن كه ديگه ايول داره

• Like 4
لینک به دیدگاه

شايد تا الان مستقيم نخورده باشم ولي غير مستقيم خوردم چون حتما توي ديگ آشپزمون يكي دو تا هست

يه وعده چلو مرغ دادند قاشق اخر يه سوسك تو برنجم پيدا كردم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
با سلام:ws37:

مقدمه: سوال پیش رو در یکی از کتاب های روانشناسی ذکر شده بود اسم کتاب و نویسنده خاطرم نیست منتها فقط شامل چندین سوال بود.

سوال: حاضرید یک میلیارد نقد دریافت کنید مشروط بر اینکه یک بشقاب پر از سوسک را بخورید.

موخره:سوسک سمی نیست. هیچ کلکی در کار نیست. ذهنتان سمت مذهب (حرام گوشت و الی آخر) نرود.

دوستی اگر حالش بهم خورد سعی کند سکوت کند:icon_gol:.

گرچه سوال روانشناسی هست ولی احساس کردم بهتر است در تالار آزاد قرار گیرد.

یک میلیارد دلار یعنی به دلار 2000 تومنی پانصد میلیارد تومن اگه یه مهندس ماهی یک میلیون حقوق بگیره میشه پانصدهزار ماه حقوق یعنی پانصد هزار نفر-ماه مهندس به عبارت دیگه اگه یه مهندس 30 سال کار کنه سالی 12 ماه میشه 360 ماه و 500000/360=1388نفر مهندس که هرکدام 30 سال کار کنند که البته اونها در طول ی سال این حقوق رو میگیرن و اینجا بصورت نقد داده شده و اگر در بانک بذاریم این پول رو و با سود 20 درصد سالانه حساب کنیم بیش از این حرفها میشه

وقتی من میتونم با یک فداکاری 10 دقیقه ای برابر حاصل سی سال عمر کاری 1388 مهندس رو بدست بیارم چرا این کارو نکنم این خودخواهی منه اگر چنین فرصتی رو از دست بدم فرزندانم مرا نخواهند بخشید

پس صد در صد این کارو میکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
یک میلیارد دلار یعنی به دلار 2000 تومنی پانصد میلیارد تومن اگه یه مهندس ماهی یک میلیون حقوق بگیره میشه پانصدهزار ماه حقوق یعنی پانصد هزار نفر-ماه مهندس به عبارت دیگه اگه یه مهندس 30 سال کار کنه سالی 12 ماه میشه 360 ماه و 500000/360=1388نفر مهندس که هرکدام 30 سال کار کنند که البته اونها در طول ی سال این حقوق رو میگیرن و اینجا بصورت نقد داده شده و اگر در بانک بذاریم این پول رو و با سود 20 درصد سالانه حساب کنیم بیش از این حرفها میشه

وقتی من میتونم با یک فداکاری 10 دقیقه ای برابر حاصل سی سال عمر کاری 1388 مهندس رو بدست بیارم چرا این کارو نکنم این خودخواهی منه اگر چنین فرصتی رو از دست بدم فرزندانم مرا نخواهند بخشید

پس صد در صد این کارو میکنم

نشون میده از فرصت هاتون خوب استفاده می کنید:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...