rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ امکان نداره... بشقاب زهرام بدین به من سه میلیارد دلار بسمه دیگه... :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یه میلیارد یکی آماده کنه من همین فردا میام می خورم تا نشون بدم سخت نیست .:persiana__hahaha: حتما میتونی خوب من غذاهای معمولیشو نمیتونم بخورم چه برسه به سوسک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تو بگو اجازه بده يه سوسك بياد رو دستت 1ميليارد بهت ميدم ميگم نههههههه:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خوردن كه جاي خود داره:84eb3ampc0vsywihe0i 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من میخورم برام مشکلی نداره هرچی باشه ضررش از سیگار کمتره البته من قبلا ملخ خوردم 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اینو ببینید یه کم جگرتون حال بیاد.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ شاید استارتر از طرح این سوال هدفی داشته چرا تاپیکو به گند کشیدین؟؟ 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ در میان این همه اسپم اومدم بگم ...تمام سعیم و میکنم ...خیلی سخته ولی یه میلیارد دلارم پولی نیست که بشه ازش گذشت ضمن اینکه سوسک و خیلیا جاهای دیگه میخورن هیچیشونم نمیشه 9 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ آره...چرا که نه!! میدونید چقدر باید کار کنید و حرص بخورید و زحمت بکشید تا شاید این مبلغ رو بدست بیارید؟؟؟ خب خوردن سوسکا ک راحتتر از ی عمر زحمت کشیدنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ مقدمه: سوال پیش رو در یکی از کتاب های روانشناسی ذکر شده بود اسم کتاب و نویسنده خاطرم نیست منتها فقط شامل چندین سوال بود. گرچه سوال روانشناسی هست ولی احساس کردم بهتر است در تالار آزاد قرار گیرد. نتیجه این سوال چیه حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نتیجه این سوال چیه حالا؟ می خورید یا نه؟:167: لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به من کل جهانم بدین حاظر نیستم به سوسک دست بزنم چه برسه به اینکه بخوام بخورمش!!!! ایشششششششششش:84eb3ampc0vsywihe0i 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ به من کل جهانم بدین حاظر نیستم به سوسک دست بزنم چه برسه به اینکه بخوام بخورمش!!!!ایشششششششششش:84eb3ampc0vsywihe0i یواشکی یکی از نوع جنازه اش رو میندازم داخل غذاتون 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ یواشکی یکی از نوع جنازه اش رو میندازم داخل غذاتون تو کجا میخوای منو ببینی که بعدش بخوای یه همچین غلطی بکنی!!؟؟ پ.ن: بابت کلمه ی غلط میکنی فقط خواستم تاثیر گذار باشه وگرنه معذرت میخوام:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ تو کجا میخوای منو ببینی که بعدش بخوای یه همچین غلطی بکنی!!؟؟ پ.ن: بابت کلمه ی غلط میکنی فقط خواستم تاثیر گذار باشه وگرنه معذرت میخوام:girl_blush2: تاثیر گذار بود حتما در اذهان باقی خواهد ماند! 2 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اگه گشنه باشم چیزی برا خوردن نباشه اره ( اگه بدونم که نخورم میمیرم):hrqr6zeqheyjho1f9mx بابا سوسوکا ویتامین ژ دارن که تو هیج جک و جونوری نیست 3 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ نتیجه این سوال چیه حالا؟ گول خوردی و گول خوردی سوسک نمکی خوردی:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ تاثیر گذار بود حتما در اذهان باقی خواهد ماند! یعنی ناراحت شدی!!؟؟ اگه ناراحت شدی میتونم با سرعت نور برات ویرایشش کنم!:shame: 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی ناراحت شدی!!؟؟اگه ناراحت شدی میتونم با سرعت نور برات ویرایشش کنم!:shame: نه ویرایش فایده نداره باید سوسک بخوری. زنده هم باشه بلکه تاثیر گذار باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده