- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ با این روند جمعیت تا چندین سال دیگه مجبوریم حشرات رو بخوریم.اونم چون ذائقمون عادت نداره برامون تصورش سخته. بچه ها که بهشون غذای بدون نمک می دن راحت می خورن چون تجربه غذا با نمک رو نداشت.اینا همه بستگی به عادتای ذائقه داره. 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خانوما آقایون ایرونی که خیلی چندشتون شده از سوسک خوردن باید بهتون بگم کله پاچه ایه که صبحا پا میشین چلب چلب با پیاز و آبلیمو میزنید به تن، بعد صبح اول وقت میرید تو صورت استاد و همکلاسیاتون پنجمین غذای چندش آور دنیاس. [ Baby Mice Wine این هم شراب بچه موش كه در چین مصرف می شود Pacha انگار نمیدونستند اسم این عكس كله هست و فقط پاچه شو نوشتند . به هر حال نوشته بود پاچه از كشور عراق[/center] این کله بیشتر شبیه دایناسوراس تا اونایی که ما میخوریم:JC_thinking: این چشم بادامیها دیگه شورشو در اوردناز ادم گرفته تا جونور به هیچی رحم نمیکنن! 8 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اگه یک میلیارد دلار بدن آره من حاضرم این کار رو انجام بدم چندیش همون موقع خوردنه تازه کلی پروتئین می ره تو بدن بعد که خوردم و پولارو گرفتم، کسی رو که طراح همچین مسابقه ای بوده پیدا می کنم بعد مجبورش می کنم یک بشکه سوسک بخوره تا جیگرش حال بیاد:167: 9 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ی بشقاب سوسک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اههههههههههههههههههههههه معلومه که نه......................... 6 لینک به دیدگاه
jo0ojo0o 482 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این کله بیشتر شبیه دایناسوراس تا اونایی که ما میخوریم:JC_thinking: ! اونی که شما می خوری ایرانیه این عربه:biggrin: حالم بهم خورد این تاپیک رو دیدم:84eb3ampc0vsywihe0i 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 1 میلیارد دلار اگه 1 میلیون دلار بود شاید بهش فکر میکردم ولی 1 میلیارد دلار... بشقاب من کو 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نمیتونم بخورم حتی اگه اون پول به زندگیم خیلی کمک کنه باز نمیتونم این کارو بکنم 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نمیتونم بخورم حتی اگه اون پول به زندگیم خیلی کمک کنه باز نمیتونم این کارو بکنم یک میلیارد دلاره ها هزار و دویست میلیارد تومن... از محصولی هم پولدار تر میشی 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یک میلیارد دلاره ها هزار و دویست میلیارد تومن... از محصولی هم پولدار تر میشی نه نمیتونم همه چی که پول نیست چون مطمنم اگه بخورم از بس گلاب به روتون بالا میارم میمیرم:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حتی اگر خام باشه و حتی اگر زنده باشه حاظرم بخورم.فقط به خاطر به دست اوردن این پول البته فکر نکنید اهل خوردن هر غذایی هستم.اتفاقا در خوردن غذا ها سوسول هستم و نصف غذاهایی که شما میخورید را من بهش لب نمیزنم. فقط یک چیز را حاظر نیستم بخورم که اون پیاز هست 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بدین من بخورم. پولمم آماده کنین . می خواین دو بشقاب بخورم شما دوبرابر بدین. اصلا حال به هم زن نیست. 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ حتی اگر خام باشه و حتی اگر زنده باشه حاظرم بخورم.فقط به خاطر به دست اوردن این پول البته فکر نکنید اهل خوردن هر غذایی هستم.اتفاقا در خوردن غذا ها سوسول هستم و نصف غذاهایی که شما میخورید را من بهش لب نمیزنم. فقط یک چیز را حاظر نیستم بخورم که اون پیاز هست حالا که میخوای بخوری با پیاز بخور خوشمزه تر بشه:lol: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه نمیتونمهمه چی که پول نیست چون مطمنم اگه بخورم از بس گلاب به روتون بالا میارم میمیرم:girl_yes2: بشقاب بهارم بدین به من 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بشقاب بهارم بدین به من رضا خیلی سخته فکرشو بکن 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بدین من بخورم.پولمم آماده کنین . می خواین دو بشقاب بخورم شما دوبرابر بدین. اصلا حال به هم زن نیست. چه دلنشین.. آدم ذوق میکنه این بشقابو میبینه.. 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ رضا خیلی سخته فکرشو بکن یه برنامه ماهواره ای هست که برا یه میلیون دلار عقرب زنده میخورن ... 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یه برنامه ماهواره ای هست که برا یه میلیون دلار عقرب زنده میخورن ... دیدم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ رضا خیلی سخته فکرشو بکن یه میلیارد یکی آماده کنه من همین فردا میام می خورم تا نشون بدم سخت نیست . :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده