M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ای جان ...... یاد خاطراتم افتادم. با چه چشمان حریصی منتظر بودم،کرم مثل هلو بپره تو گلو...... این کرم هست نه سوسک:167: از اینا حاضرم دو تا بشقاب هم بخورم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ راست میگی ها نگفته که خام...میشه به انواع شیوه ها بپزیم.پوستش رو هم میگیریم.اصلا پولش که واسه من مهم نیست...مهم لاغریه آره بیخیال پولم ندادن ندادن بیا بریم 2 تا بشقاب بخریم بخوریم در عوض دو تا باربی تحویل جامعه داده میشه 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این کرم هست نه سوسک:167:از اینا حاضرم دو تا بشقاب هم بخورم:icon_pf (34): این هم واسه گل روی شما. سوسک سیاه آبدار. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آره بیخیال پولم ندادن ندادن بیا بریم 2 تا بشقاب بخریم بخوریم در عوض دو تا باربی تحویل جامعه داده میشه چرا استاتر تاپیک با روحیات ما بازی کرد...الان من سوسک پرورشی از کجا گیر بیارم؟چند ساعته لاغر میکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چرا استاتر تاپیک با روحیات ما بازی کرد...الان من سوسک پرورشی از کجا گیر بیارم؟چند ساعته لاغر میکنه؟ فکر کنم حداکثر 24 ساعت به نظرت الان سوسک فروشی بازه؟یا بریم از باغچه شروع کنیم؟سوسکا خواب نیستن؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این هم واسه گل روی شما. سوسک سیاه آبدار. :eyepopping: با سس سویا چه میچسبه 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کنم حداکثر 24 ساعت به نظرت الان سوسک فروشی بازه؟یا بریم از باغچه شروع کنیم؟سوسکا خواب نیستن؟ نه سوسک های باغچه به درد نمیخوره....باغچه فقط کرمش خوبه آقا اسی تو کار صادرات وارداته ...بگیم یه کیلو واسمون کنار بزارن نوشیدنی چی بخوریم؟ 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ نه سوسک های باغچه به درد نمیخوره....باغچه فقط کرمش خوبهآقا اسی تو کار صادرات وارداته ...بگیم یه کیلو واسمون کنار بزارن نوشیدنی چی بخوریم؟ باشه بهشون بگیم 1 کیلو درشتشو برامون سوا کنن نوشیدنی هم عصاره ی هزارپا با شکرو آبلیمو دوس داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ای جان ...... یاد خاطراتم افتادم. با چه چشمان حریصی منتظر بودم،کرم مثل هلو بپره تو گلو...... نه اینکه الان دیگه مث قبل منتظر نیستی ... این کرم هست نه سوسک:167:از اینا حاضرم دو تا بشقاب هم بخورم:icon_pf (34): تو که تو ایران ازینا میخوری، دیگه وای به حال اینکه پات برسه منچستر اونجا دیگه قورباغه، مگس، و ... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آقا اسی تو کار صادرات وارداته ...بگیم یه کیلو واسمون کنار بزارن نوشیدنی چی بخوریم؟ نوشیدنی نمیخواد دیگه.... یه خوراک سوپ سوسک مخصوص یلدم،خودش رقیقه و آبکی هست. نیاز به نوشیدنی نداره. 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ باشه بهشون بگیم 1 کیلو درشتشو برامون سوا کنن نوشیدنی هم عصاره ی هزارپا با شکرو آبلیمو دوس داری؟ پس بیا پنج شنبه هم بریم کوه جگر قورباغه سیخ بکشیم بخوریم. عصاره مارمولک میخورم....شکر دوس ندارم من یه میلیاردم رو میخوام 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ تو که تو ایران ازینا میخوری، دیگه وای به حال اینکه پات برسه منچستر اونجا دیگه قورباغه، مگس، و ... میدونستید مگس رو بندازید تو اب و بیرون بیارید چقدر خواص داره(اینو جایی خوندم...جدی) پس واسه چی میخوام برم منچستر نوشیدنی نمیخواد دیگه.... یه خوراک سوپ سوسک مخصوص یلدم،خودش رقیقه و آبکی هست. نیاز به نوشیدنی نداره. قارچ هم داره؟ سوپ مخصوص:imoksmiley: از اینا زیاد دوس ندارم...کبابش خوشمزه تره 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ پس بیا پنج شنبه هم بریم کوه جگر قورباغه سیخ بکشیم بخوریم.عصاره مارمولک میخورم....شکر دوس ندارم من یه میلیاردم رو میخوام باشه عزیزم بریم قورباغه ی تازه صید کنیم اونجا مردم ببینن ما داریم غورباغه میخوریم خودشون کمکمون میکنن با یه تیر دوتا نشون میزنیم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ باشه عزیزم بریم قورباغه ی تازه صید کنیم اونجا مردم ببینن ما داریم غورباغه میخوریم خودشون کمکمون میکنن با یه تیر دوتا نشون میزنیم پس قلاب ماهیگیری رو هم بردار سر راه میریم دریاچه ای جایی...هم قورباغه صید میکنیم و یکم جلبک هم بر میداریم(فردا یکی بیاد این تاپیک رو بخونه ..فکر میکنه ما چه آدمایی هستیم:icon_pf (34):) یه دوره تاریخی بوده که مردم ملخ میخورن...یادته چه دوره ای بود؟ 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ پس قلاب ماهیگیری رو هم بردار سر راه میریم دریاچه ای جایی...هم قورباغه صید میکنیم و یکم جلبک هم بر میداریم(فردا یکی بیاد این تاپیک رو بخونه ..فکر میکنه ما چه آدمایی هستیم:icon_pf (34):)یه دوره تاریخی بوده که مردم ملخ میخورن...یادته چه دوره ای بود؟ کسی که بخواد ملخ بخوره تو همه ی دوران تاریخ میخوره! از عهد عتیق ملخ میخوردن تا خود الان! دلشونم بخواد دوتا خوش تیپ! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ کسی که بخواد ملخ بخوره تو همه ی دوران تاریخ میخوره! از عهد عتیق ملخ میخوردن تا خود الان! دلشونم بخواد دوتا خوش تیپ! راستی ببین غذاهایی که اونا میخورن هم زیاد سالم نیستا...کالباس فکر کردی از چیه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این کسی که این تست و طراحی کرده عقده ای بوده یا یک سفر رفته به چین به خوردش دادند میخواد تلافیشو سر باقیه دربیاره........ عمرا اگر حاضر باشم بخورم میدم به خود طرف بخورتش .........روانی بیچاره(طراح تست):w00: 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ راستی ببین غذاهایی که اونا میخورن هم زیاد سالم نیستا...کالباس فکر کردی از چیه هرچیه من مخلصشم! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ هرچیه من مخلصشم! جدا؟من بهش حساسیت دارم.... یه مدت میگفتن گربه هست...حالا اگر اون هم نباشه...کلا چیز سالمی نیست....حتی سوسک بهتر از اونه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ خانوما آقایون ایرونی که خیلی چندشتون شده از سوسک خوردن باید بهتون بگم کله پاچه ایه که صبحا پا میشین چلب چلب با پیاز و آبلیمو میزنید به تن، بعد صبح اول وقت میرید تو صورت استاد و همکلاسیاتون پنجمین غذای چندش آور دنیاس. چندش آورترین غذاهای دنیا معرفی شدن [Escamoles یك غذای مكزیك كه از تخم های مورچه های بزرگ]مكزیك تهیه می شود. این هم یك غذای فیلیپینی كه شامل تخم اردك آب پز شده می باشد . البته تخم اردك را زمانی آب پزمی كنند كه تا از تخم بیرون آمدن جوجه اردك چند روزی بیشتر باقی نمانده است یعنی جنین اردك را زنده زنده داخل تخم آب پز می كنند و می خورند Casu Marzu این غذا متعلق به كشور ایتالیا است . پنیر را عمدا در حالتی نگه می دارند تامگس پنیر رویش پدید بیاید و لارو تولید كند یعنی درواقع تا نهایت تجزیه وفساد پنیر پیش می رود . این حشره ها می توانند تا 6 اینچ در هوا بپرند .وقتی پنیر به این حالت از فساد و تجزیه رسید مصرف می كنند Lutefisk یك نوع غذای نروژی كه گوشت ماهی را برای روزها در آب قلیایی می گذارند تصویر موجود نیست. [ Baby Mice Wine این هم شراب بچه موش كه در چین مصرف می شود Pacha انگار نمیدونستند اسم این عكس كله هست و فقط پاچه شو نوشتند . به هر حال نوشته بود پاچه از كشور عراق 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده