خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خسته نباشی جی ام علی ... اینا که جوابشون داده شده:icon_pf (34): اولش گفتم تازه وارد فروم شده حتما ناآشناست باید راهتماییش کرد ولی ایشون کلا تو هپروت سیر می کنه.اصلا پست ها رو نمیخونه بهش میگیم جواب این ها داده شده کاملا توضیح دادم چه پست هایی بی جوابه باز این پدیده نوظهور کارخودش رو میکنه.از این گذشته یه پست رو ده بار پشت هم تکرار کرده.در ضمن پست های اسپمی مثل "جواب آسونه" یا " 12 آسونه" هم زیاد داره. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ اولش گفتم تازه وارد فروم شده حتما ناآشناست باید راهتماییش کرد ولی ایشون کلا تو هپروت سیر می کنه.اصلا پست ها رو نمیخونه بهش میگیم جواب این ها داده شده کاملا توضیح دادم چه پست هایی بی جوابه باز این پدیده نوظهور کارخودش رو میکنه.از این گذشته یه پست رو ده بار پشت هم تکرار کرده.در ضمن پست های اسپمی مثل "جواب آسونه" یا " 12 آسونه" هم زیاد داره. واسه خودش سوژه ایه ... لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6.این یک معمای بسیار قدیمی است.اینجا هدف مات کردن نیست.تهدید سیاه Rh8# است و در این بین رخ سفید هم توسط شاه سیاه هدف گرفته شده.بهترین حرکت سفید را بازی کنید. برای تهدیدش ... Rh5 و اگر بزنتش با دو کیش میشه قلعشو بگیری . . . داش مهدی معما جدید بزار حوصله اون 2تا رو ندارم 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5.سفید از دو راه متفاوت میتواند در دو حرکت مات کند.دستکم یکی از این راه حل ها را پیدا کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7.سفید وزیر سیاه را می گیرد. شماره 5.راه حل دوم:شاه سفید پیاده h4 رو میگیره و حالا سیاه در زوگزوانگ(حالت اکراهی)قرار گرفته چرا که هرحرکتی بکنه به سفید این اجازه رو میده که در حرکت بعد مات کنه.امتحانش با شما. معمای شماره 7 رو حل بکن مجتبی تا با معماهای باحال دوباره بیام.راهنمایی:روی کمک پیاده در حال ترفیع حساب کن! سفید با یک ترکیب ساده کار رو تموم میکنه. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ شماره 5.راه حل دوم:شاه سفید پیاده h4 رو میگیره و حالا سیاه در زوگزوانگ(حالت اکراهی)قرار گرفته چرا که هرحرکتی بکنه به سفید این اجازه رو میده که در حرکت بعد مات کنه.امتحانش با شما.معمای شماره 7 رو حل بکن مجتبی تا با معماهای باحال دوباره بیام.راهنمایی:روی کمک پیاده در حال ترفیع حساب کن! سفید با یک ترکیب ساده کار رو تموم میکنه. معما شماره 7 رو نمیشه کاریش کرد:icon_pf (34): چون سیاه میتونه با کیش جلوشو بگیره و مساوی کنه! لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ معما شماره 7 رو نمیشه کاریش کرد:icon_pf (34): چون سیاه میتونه با کیش جلوشو بگیره و مساوی کنه! من این رو کمتر از 20 ثانیه حل کردم پس مطمئن باش معمای سختی نیست.نکته اصلی همینجاست که چطور سفید میتونه از شر آچمزی وزیر به بهترین شکل خلاص بشه و در پایان ترکیب 1 وزیر جلو بیفته.از اول تا آخر ترکیب فقط 3 حرکت طول میکشه. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من این رو کمتر از 20 ثانیه حل کردم پس مطمئن باش معمای سختی نیست.نکته اصلی همینجاست که چطور سفید میتونه از شر آچمزی وزیر به بهترین شکل خلاص بشه و در پایان ترکیب 1 وزیر جلو بیفته.از اول تا آخر ترکیب فقط 3 حرکت طول میکشه. اخر چی شد جوابش؟ لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اخر چی شد جوابش؟ خودت فکر کن به جواب برس تا از معما لذت ببری. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ خودت فکر کن به جواب برس تا از معما لذت ببری. جور در نمیاد ...سرکاریه! لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ جور در نمیاد ...سرکاریه! مطمئنی صورت مسئله رو درست فهمیدی؟تعحب می کنم نمیتونی حل کنی چون این معما بین آسون ترین معماها بود.ببین با وزیر چه حرکتی باید بکنی تا مسئله حل بشه.در پایان ترکیب،سفید یک وزیر بیش تر از حریف داره. 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ مطمئنی صورت مسئله رو درست فهمیدی؟تعحب می کنم نمیتونی حل کنی چون این معما بین آسون ترین معماها بود.ببین با وزیر چه حرکتی باید بکنی تا مسئله حل بشه.در پایان ترکیب،سفید یک وزیر بیش تر از حریف داره. تو چن حرکت باید وزیرشو بگیری؟ لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ تو چن حرکت باید وزیرشو بگیری؟ اگر سیاه بهترین حرکات رو بازی کنه در 3 حرکت وزیرش رو گرفتی.یک ترکیب ساده است.حرکت اول با وزیر کار رو تموم میکنه بقیه اش دیگه مشخصه. لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7.سفید وزیر سیاه را می گیرد. 1.Qc4+ Qxc4 2.g8=Q+ Ke5 3.Qxc4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7.سفید وزیر سیاه را می گیرد. 1.Qc4+ Qxc4 2.g8=Q+ Ke5 3.Qxc4 چرا تصاویرت اینجورین واسه تصاویرت a b c ... بزار لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ چرا تصاویرت اینجورین واسه تصاویرت a b c ... بزار چجورین؟مگه صفحه شطرنج رو نمی بینی؟حالا از اینا گذشته بالاخره دوزاری افتاد چطوری حل میشه؟ لینک به دیدگاه
علی تک 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب13;kb3 سیاهkb1 سفیدka4.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
majidmoma 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ اگر سربازش رو بیاره f1 وزیر بشه، رخ میره d2 مات نمیشه چون شاه میاد e1 بعد شاید 3 حرکت بشه دو حرکت نمیشه لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ این خیلی خوب بود با بقیه سوالا فرق داره آخرین حرکت رو سیاه انجام داده حرکتش چی بوده؟ حرکت آخر سفید چی بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ این خیلی خوب بود با بقیه سوالا فرق داره آخرین حرکت رو سیاه انجام داده حرکتش چی بوده؟ حرکت آخر سفید چی بوده؟ چه جالبه فیل که جای حرکت نداشته، پس جاش ثابت بوده و دوراه واسه شاه سیاه می مونه. یا b7 یا b8 ولی اونجا هم که شاه سفید نمی تونسته بیاد نزدیکش یعنی تو همون خونه c8 اومدم بگم شاید سفید سربازو رسونده ته، بعد فیل شده و کیش داده، سیاه شاهش رو از a7 برده a8 بعد دیدم فیل همون سمت خودشه ته مه کجا بود آقا سوال اشتباهه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده