Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ کی به شما گفته شاه نمیتونه به پیاده نزدیک بشه؟شما یک مرجع نشون بدید که چنین چیزی گفته باشه. شاه اگر کیش نشه میتونه به پیاده یا هر مهره دیگه ای نزدیک بشه.شاه فقط باید با شاه مقابلش همیشه یه خونه فاصله بگیره.البته شاه به وزیر هم نمیتونه نزدیک بشه چون کیش میشه.راه درست مات در سه حرکت به این شکله: 1.Qg6+ Kf8 (اگر hg6 سپس Rh8#) 2.Bc5+ Rd7 3.Qf7# آره دیگه این درست تره لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چرا میزنی؟؟؟؟ زمانی که المپیاد رفتیم استادمون بهمون یاد داد. من کی زدم؟فقط پرسیدم. نوشتار لحن صحبت رو منتقل نمیکنه و سوء تفاهم ایجاد میکنه. ایشون هر چی بودن دز زمینه شطرنج استاد نبودن چون قواعد بازی رو هم بلد نبودن یا شاید هم شما درست متوجه منظور ایشون نشدید.شما یه نرم افزار شطرنج بگیر یا شطرنج آنلاین بازی کن ببین میتونی شاه رو به پیاده نزدیک کنی یا نه. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من کی زدم؟فقط پرسیدم. نوشتار لحن صحبت رو منتقل نمیکنه و سوء تفاهم ایجاد میکنه.ایشون هر چی بودن دز زمینه شطرنج استاد نبودن چون قواعد بازی رو هم بلد نبودن یا شاید هم شما درست متوجه منظور ایشون نشدید.شما یه نرم افزار شطرنج بگیر یا شطرنج آنلاین بازی کن ببین میتونی شاه رو به پیاده نزدیک کنی یا نه. اینجانب اعتراف میکنم که یه لحظه پیاده رو به این حقارت با شاه به اون شوکت اشتباه گرفته و آبروی استاد خود را بردم. و تمام معادلات رو بهم زدم. تا عبرتی باشد برای سایرین که نصف شب هوس حل معما نکنن 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ اینجانب اعتراف میکنم که یه لحظه پیاده رو به این حقارت با شاه به اون شوکت اشتباه گرفته و آبروی استاد خود را بردم. و تمام معادلات رو بهم زدم.تا عبرتی باشد برای سایرین که نصف شب هوس حل معما نکنن مشکل نیمه شب بودن نیست مشکل نداشتن تمرین و بازی نکردنه.اگه بازی کنی قواعد ساده شطرنج رو هیچ وقت اشتباه نمیکنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند.سخت نیست فقط خوب فکر کنید و خودتون حل کنید تا لذت حل کردن معما رو بچشید! ویرایش: نخست در این وضعیت وزیر رو به اشتباه در خانه c4 قرار داده بودم که تصحیح کردم و آن را در d4 قرار دادم. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ وزیر d5 فیل سیاه e5 اسب سفید g3 ها؟ لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ وزیر d5فیل سیاه e5 اسب سفید g3 ها؟ شاه میره f4! مات نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند. سفید: فیل h6 سیاه هر حرکتی بکنه تو حرکت بعدی سفید: رخ، فیل خونه f8 رو میزنه و مات میکنه. 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ مشکل نیمه شب بودن نیست مشکل نداشتن تمرین و بازی نکردنه.اگه بازی کنی قواعد ساده شطرنج رو هیچ وقت اشتباه نمیکنی. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند.سخت نیست فقط خوب فکر کنید و خودتون حل کنید تا لذت حل کردن معما رو بچشید! آره خوب آخرین باری که بازی کردم 84 بوده ولی تو این مورد فقط کم خوابی موثر بود الان این آسونت بوود؟؟؟ منم به همون نتیجه میلاد رسیدم با این تفاوت که اشکالشم میدونستم. اون سربازه اون بالا نبود یه چیزی 2 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ آره خوب آخرین باری که بازی کردم 84 بوده ولی تو این مورد فقط کم خوابی موثر بودالان این آسونت بوود؟؟؟ منم به همون نتیجه میلاد رسیدم با این تفاوت که اشکالشم میدونستم. اون سربازه اون بالا نبود یه چیزی سختی و آسون بودن چیزی بستگی به شخص داره و نسبیه.من هم گفتم سخت نیست نگفتم آسونه. من این مسئله رو مطرح کردم چون یه کلیشه ذهنی ایجاد شده که همه توی این مسائل دنبال کیش کردن و قربانی دادن هستن ولی این مسئله اینگونه نیست.این مسئله کمک میکنه تا با نگرش تازه ای بتونیم نگاه کنیم. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ سختی و آسون بودن چیزی بستگی به شخص داره و نسبیه.من هم گفتم سخت نیست نگفتم آسونه.من این مسئله رو مطرح کردم چون یه کلیشه ذهنی ایجاد شده که همه توی این مسائل دنبال کیش کردن و قربانی دادن هستن ولی این مسئله اینگونه نیست.این مسئله کمک میکنه تا با نگرش تازه ای بتونیم نگاه کنیم. مگه نه اینکه تو حل معمای شطرنج، باید طرف رو مجبور به انجام حرکت مورد نظرت کنی؟؟ اسب سفید c5 و در حرکت بعدی وزیر سفید e4 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ مگه نه اینکه تو حل معمای شطرنج، باید طرف رو مجبور به انجام حرکت مورد نظرت کنی؟؟اسب سفید c5 و در حرکت بعدی وزیر سفید e4 بعضی وقتها تو باید نقشه خودت رو پیش ببری چون طرف هیچ کاری نمیتونه بکنه.بعضی وقتها باید نوبت حرکت رو بدی به طرف مقابل تا توی زوگ زوانگ قرار بگیره و هر حرکتی بکنه به نفع تو تموم میشه.در این مسئله تو کار خودت رو کردی و سیاه هیچ کاری نمی تونست بکنه که جلوی مات رو بگیره در مسئله دوم هم همینطور بود و سیاه به هیچ شکل نمی تونست جلوی مات در f8 رو بگیره در حالیکه تو نه کیش دادی نه سوار قربانی کردی. 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بعضی وقتها تو باید نقشه خودت رو پیش ببری چون طرف هیچ کاری نمیتونه بکنه.بعضی وقتها باید نوبت حرکت رو بدی به طرف مقابل تا توی زوگ زوانگ قرار بگیره و هر حرکتی بکنه به نفع تو تموم میشه.در این مسئله تو کار خودت رو کردی و سیاه هیچ کاری نمی تونست بکنه که جلوی مات رو بگیره در مسئله دوم هم همینطور بود و سیاه به هیچ شکل نمی تونست جلوی مات در f8 رو بگیره در حالیکه تو نه کیش دادی نه سوار قربانی کردی. پس درست بود استااااااد؟؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ بله درست بود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند.نیاز به فکر کردن و فهمیدن مسئله داره. 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در این مسئله Nc5 تنها راه برای مات در دو حرکته چون خونه e6 رو از شاه میگیره.اگر سفید Nc3 بازی کنه سیاه اگر با e5 جواب بده سفید با Qc8 مات می کنه ولی سیاه با Be5 جواب میده و Qc8+ با e6 جواب داده میشه و Qe4+ با Ke6. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند. در اینجا هم قدرت آچمزی رو می بینیم و بعد از Bh6 با وجود اینکه نوبت حرکت با سیاه و اطراف شاه سیاه پر از مهره است ولی به خاطر ناهماهنگی این مهره ها سیاه مات میشه. 1 لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .white mates in two 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ بله درست بود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید در دو حرکت مات می کند.نیاز به فکر کردن و فهمیدن مسئله داره. وزیر سفید d2 بسته به حرکت اسب سیاه، وزیر سفید h2 یا h6 هم؟؟؟ لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .white mates in two فیل سفید c6 وزیر سفید d5 اگه درست جواب داده باشم البته، این دوتا، خصوصا این یکی خیلی آسونتر از قبلی بودن. البته اگه درست باشن لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ وزیر سفید d2بسته به حرکت اسب سیاه، وزیر سفید h2 یا h6 هم؟؟؟ 1.Qd2 Nf2 2.Qh6+ Nh3 با Qd2 سفید نمیتونه در دوحرکت مات کنه. لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ فیل سفید c6وزیر سفید d5 اگه درست جواب داده باشم البته، این دوتا، خصوصا این یکی خیلی آسونتر از قبلی بودن. البته اگه درست باشن همه امکانات طرف مقابل رو باید در نظر بگیری. اگر سفید Bc6 بازی کنه سیاه هم Bc6 بازی می کنه حالا Qd5 مات نمیکنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده