not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ بیا اینو حل کن واسموناینم آبکیه مشکی شروع کنه با 3 حرکت مات کنه. :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! من متوجه نشدممممم ... اسب که حرکت اول روز تا سفید رو کیش کنه ، وزیر یا فیل میتونن بزننش که ...دیگه شاه چرا تکون خورد؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ من متوجه نشدممممم ... اسب که حرکت اول روز تا سفید رو کیش کنه ، وزیر یا فیل میتونن بزننش که ...دیگه شاه چرا تکون خورد؟ هم کیش اسبه هم وزیر 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ این خیلی سخته نتونستم حلش کنم فردا شب دوباره میام ولی خودت تونستی حلش کنی؟ آره واسه منم سخت بود. حلش کردم...ولی من از خود اون سایتش داشتم حل میکردم...حرکت درست که انجام میدادم بهم میگفت درسته ... همین کمک میکرد. حرکت اولش مشخصه ولی میشه بگیم سریاز سیاه از g7 بیاد g6 بعدش اگر وزیر سفید اومد h8 تا سیاه کیش بشه ، وزیر سیاه میزنش ... ؟ ( بعدش سفید با رخ وزیر رو میزنه و شاه هم رخ رو میزنه !).. نه اگه اون سربازه بیاد جلو سفید وزیرش رو میاره h7 بعد مات میشه سیاه. این سوال منظورش اینه که مات شدن چند حرکت به عقب بیوفته...مهم نیست که مهره از دست بدی باید سفید رو مجبور کنی حرکای دیگه ای به جز کیش دادن بکنه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! معلوم نیست اینا رو خودت حل میکنی که میشه داد به نرم افزار حل کنه سریع درسته من متوجه نشدممممم ... اسب که حرکت اول روز تا سفید رو کیش کنه ، وزیر یا فیل میتونن بزننش که ...دیگه شاه چرا تکون خورد؟ وقتی با 2 تا مهره کیش باشه مجبوره حرکت کنه....هم با اسب کیشه هم وزیر 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ معلوم نیست اینا رو خودت حل میکنی که میشه داد به نرم افزار حل کنه سریع درسته وقتی با 2 تا مهره کیش باشه مجبوره حرکت کنه....هم با اسب کیشه هم وزیر دیگه قرار بر بی اعتمادی نیست هااااا گفتم که قهرمانی دارم! 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ دیگه قرار بر بی اعتمادی نیست هاااااگفتم که قهرمانی دارم! شوخی کردم آفرین 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ شوخی کردمآفرین ولی دستت مرسی زیاد یه 10 دقیقه ای مغزمو گرفت به کار! خوشم اومد، خیلی وقت بود شطرنج کار نکرده بودم اگه میشه سایتی که اینارو میگیری بزار که استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ ولی دستت مرسی زیاد یه 10 دقیقه ای مغزمو گرفت به کار!خوشم اومد، خیلی وقت بود شطرنج کار نکرده بودم اگه میشه سایتی که اینارو میگیری بزار که استفاده کنیم سایت خاصی ندارم چندتاش رو از برنامه chess master دادم بقیش هم از سایتای مختلف تو گوگل سرچ میکنم پیدا میشه 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ سایت خاصی ندارمچندتاش رو از برنامه chess master دادم بقیش هم از سایتای مختلف تو گوگل سرچ میکنم پیدا میشه بزنم chess puzle? 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ بزنم chess puzle? آره chess puzzle از این مات شدنی ها میخوای بهم بزن chess puzzle mate in three مثلا همون چس پازل بزنی کلی سایت میاد که مخصوص همین معما هان بری توش زیاد میبینی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ آره chess puzzle از این مات شدنی ها میخوای بهم بزن chess puzzle mate in three مثلا همون چس پازل بزنی کلی سایت میاد که مخصوص همین معما هان بری توش زیاد میبینی مرسی لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! تا حرکت چهارمش رفتم ولی حرکت اخر رو نفهمیدم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۱ تا حرکت چهارمش رفتم ولی حرکت اخر رو نفهمیدم :there: لینک به دیدگاه
mustafa3 834 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ حرکت باسیاه چگونه ادامه میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ میشه کمی توضیح بدی؟؟ یعنی قرار بر مات کردن نیست؟ فقط پیش بینی حرکت بعدی مشکی؟ لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ حرکت باسیاه چگونه ادامه میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مسئله ها که ساده است! ... e4 2.be4 ne4 3.qe4 d5 2.be2 g5 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ این مسئله ها که ساده است! ... e4 2.be4 ne4 3.qe4 d5 2.be2 g5 حرکت اولت چیه؟؟ لینک به دیدگاه
خردبین 456 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ حرکت اولت چیه؟؟ نوشتم که.سیاه پیاده e4 بازی میکنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده