not found 16275 ارسال شده در 3 آذر، 2012 بیا اینو حل کن واسموناینم آبکیه مشکی شروع کنه با 3 حرکت مات کنه. :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! 4
partow 25305 ارسال شده در 3 آذر، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! من متوجه نشدممممم ... اسب که حرکت اول روز تا سفید رو کیش کنه ، وزیر یا فیل میتونن بزننش که ...دیگه شاه چرا تکون خورد؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 3 آذر، 2012 من متوجه نشدممممم ... اسب که حرکت اول روز تا سفید رو کیش کنه ، وزیر یا فیل میتونن بزننش که ...دیگه شاه چرا تکون خورد؟ هم کیش اسبه هم وزیر 3
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2012 این خیلی سخته نتونستم حلش کنم فردا شب دوباره میام ولی خودت تونستی حلش کنی؟ آره واسه منم سخت بود. حلش کردم...ولی من از خود اون سایتش داشتم حل میکردم...حرکت درست که انجام میدادم بهم میگفت درسته ... همین کمک میکرد. حرکت اولش مشخصه ولی میشه بگیم سریاز سیاه از g7 بیاد g6 بعدش اگر وزیر سفید اومد h8 تا سیاه کیش بشه ، وزیر سیاه میزنش ... ؟ ( بعدش سفید با رخ وزیر رو میزنه و شاه هم رخ رو میزنه !).. نه اگه اون سربازه بیاد جلو سفید وزیرش رو میاره h7 بعد مات میشه سیاه. این سوال منظورش اینه که مات شدن چند حرکت به عقب بیوفته...مهم نیست که مهره از دست بدی باید سفید رو مجبور کنی حرکای دیگه ای به جز کیش دادن بکنه 4
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! معلوم نیست اینا رو خودت حل میکنی که میشه داد به نرم افزار حل کنه سریع درسته من متوجه نشدممممم ... اسب که حرکت اول روز تا سفید رو کیش کنه ، وزیر یا فیل میتونن بزننش که ...دیگه شاه چرا تکون خورد؟ وقتی با 2 تا مهره کیش باشه مجبوره حرکت کنه....هم با اسب کیشه هم وزیر 2
not found 16275 ارسال شده در 3 آذر، 2012 معلوم نیست اینا رو خودت حل میکنی که میشه داد به نرم افزار حل کنه سریع درسته وقتی با 2 تا مهره کیش باشه مجبوره حرکت کنه....هم با اسب کیشه هم وزیر دیگه قرار بر بی اعتمادی نیست هااااا گفتم که قهرمانی دارم! 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2012 دیگه قرار بر بی اعتمادی نیست هاااااگفتم که قهرمانی دارم! شوخی کردم آفرین 1
not found 16275 ارسال شده در 3 آذر، 2012 شوخی کردمآفرین ولی دستت مرسی زیاد یه 10 دقیقه ای مغزمو گرفت به کار! خوشم اومد، خیلی وقت بود شطرنج کار نکرده بودم اگه میشه سایتی که اینارو میگیری بزار که استفاده کنیم 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2012 ولی دستت مرسی زیاد یه 10 دقیقه ای مغزمو گرفت به کار!خوشم اومد، خیلی وقت بود شطرنج کار نکرده بودم اگه میشه سایتی که اینارو میگیری بزار که استفاده کنیم سایت خاصی ندارم چندتاش رو از برنامه chess master دادم بقیش هم از سایتای مختلف تو گوگل سرچ میکنم پیدا میشه 1
not found 16275 ارسال شده در 3 آذر، 2012 سایت خاصی ندارمچندتاش رو از برنامه chess master دادم بقیش هم از سایتای مختلف تو گوگل سرچ میکنم پیدا میشه بزنم chess puzle? 1
میلاد 24047 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2012 بزنم chess puzle? آره chess puzzle از این مات شدنی ها میخوای بهم بزن chess puzzle mate in three مثلا همون چس پازل بزنی کلی سایت میاد که مخصوص همین معما هان بری توش زیاد میبینی 1
not found 16275 ارسال شده در 3 آذر، 2012 آره chess puzzle از این مات شدنی ها میخوای بهم بزن chess puzzle mate in three مثلا همون چس پازل بزنی کلی سایت میاد که مخصوص همین معما هان بری توش زیاد میبینی مرسی
afshin18 11175 ارسال شده در 3 آذر، 2012 :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: این خوبه این خوبه f2_d3+ (اسب سیاه) e1_d1 (شاه سفید) h4_e1+ ( وزیر سیاه) f1_e1 ( رخ سفید) d3_f2 ( اسب سیاه) خوب دیشب میگفتی رفتی معمای سخت بیاری که بمونمو جواب بدم، 10 دقیقه واسادم ج ندادی نظرت چیه؟؟ سخت ترش کن خوشم میاد!!!! تا حرکت چهارمش رفتم ولی حرکت اخر رو نفهمیدم 1
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 میشه کمی توضیح بدی؟؟ یعنی قرار بر مات کردن نیست؟ فقط پیش بینی حرکت بعدی مشکی؟
خردبین 456 ارسال شده در 28 آذر، 2012 حرکت باسیاه چگونه ادامه میدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این مسئله ها که ساده است! ... e4 2.be4 ne4 3.qe4 d5 2.be2 g5 1
not found 16275 ارسال شده در 28 آذر، 2012 این مسئله ها که ساده است! ... e4 2.be4 ne4 3.qe4 d5 2.be2 g5 حرکت اولت چیه؟؟
ارسال های توصیه شده