mustafa3 834 ارسال شده در 23 دی، 2012 فرض کنید در یک مسابقه شطرنج هستید و نوبت حرکت با شما ( سفید ) هست چطور ادامه میدید؟؟؟؟؟ 1
mustafa3 834 ارسال شده در 23 دی، 2012 نه این نیست ولی در کمتر از 7 حرکت سیاه مات میشه من حداقل نیم ساعت روی این پوزیسیون فکر کردم 1
not found 16275 ارسال شده در 23 دی، 2012 نه این نیستولی در کمتر از 7 حرکت سیاه مات میشه من حداقل نیم ساعت روی این پوزیسیون فکر کردم عه خوب پس نگو روش فکر میکنم که با 7 حرکت سیاه مات شه
mustafa3 834 ارسال شده در 23 دی، 2012 عه خوب پس نگو روش فکر میکنم که با 7 حرکت سیاه مات شه البته شاید من برای سیاه حرکات دقیق رو انجام نداده باشم ولی مساله ی جالبیه ای برای تست پایان دوره ی کلاس شطرنجم بهم دادن حل کنم به همراه سایر ازمونهای دیگه B×f7 + 1
not found 16275 ارسال شده در 24 دی، 2012 با چه پشتوانه ای ؟!!!!!!!:w58: من به خاطر این گفتم که پشت فیل صف آرایی کنم:gnugghender:
mustafa3 834 ارسال شده در 24 دی، 2012 با چه پشتوانه ای ؟!!!!!!!:w58:من به خاطر این گفتم که پشت فیل صف آرایی کنم:gnugghender: من تو این بازی فقط داشتم قربانی میدادم خیلی بازی زیبایی هست از این بازی و ساختار پیاده ای و وضعیت سوارها مشخصه که بازی سیسیلی شاخه دراگون بوده که بازی تند و تیزی هم هست..ببینم چی کار میکنی؟ بعدش یکی سختترش رو میذارم 1
not found 16275 ارسال شده در 24 دی، 2012 من تو این بازی فقط داشتم قربانی میدادمخیلی بازی زیبایی هست از این بازی و ساختار پیاده ای و وضعیت سوارها مشخصه که بازی سیسیلی شاخه دراگون بوده که بازی تند و تیزی هم هست..ببینم چی کار میکنی؟ بعدش یکی سختترش رو میذارم مای گاد وات ایز دیث؟؟ کاش میشد مهره هارو تو همچین وضعیتی بچینیم و دونفره بازی کنیم! میشه؟
mustafa3 834 ارسال شده در 24 دی، 2012 مای گاد وات ایز دیث؟؟کاش میشد مهره هارو تو همچین وضعیتی بچینیم و دونفره بازی کنیم! میشه؟ اره میشه حرکتهایی که سیاه و سفید انجام دادن تا به این پوزیسیون رسیدن رو میشه حدس زد البته اگه نرم افزار شطرنج داشته باشی راحتتره 1
not found 16275 ارسال شده در 24 دی، 2012 اره میشهحرکتهایی که سیاه و سفید انجام دادن تا به این پوزیسیون رسیدن رو میشه حدس زد البته اگه نرم افزار شطرنج داشته باشی راحتتره من دوس دارم همین بازی رو خودمون ادامه بدیم، 1
not found 16275 ارسال شده در 5 تیر، 2013 سفید حرکت کنه و با 3 حرکت مات کنه: 1- وزیر سفید g6 و + شاه سیاه f8 2- وزیر f6+ شاه سیاه e8 3- وزیر h8 ببخشید خیلی وقته بازی نکردم علائم رو فراموش کردم 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 تیر، 2013 1- وزیر سفید g6 و + شاه سیاه f8 2- وزیر f6+ شاه سیاه e8 3- وزیر h8 ببخشید خیلی وقته بازی نکردم علائم رو فراموش کردم خب اون موقع شاه میتونه بره خونه e7 1
not found 16275 ارسال شده در 5 تیر، 2013 خب اون موقع شاه میتونه بره خونه e7 محمد!!!! شاه نمیتونه به پیاده نزدیک بشه! حتما باید یه خونه باهاش فاصله بگیره ولی پیاده میتونه 1
خردبین 456 ارسال شده در 5 تیر، 2013 محمد!!!!شاه نمیتونه به پیاده نزدیک بشه! حتما باید یه خونه باهاش فاصله بگیره ولی پیاده میتونه کی به شما گفته شاه نمیتونه به پیاده نزدیک بشه؟شما یک مرجع نشون بدید که چنین چیزی گفته باشه. شاه اگر کیش نشه میتونه به پیاده یا هر مهره دیگه ای نزدیک بشه.شاه فقط باید با شاه مقابلش همیشه یه خونه فاصله بگیره.البته شاه به وزیر هم نمیتونه نزدیک بشه چون کیش میشه. راه درست مات در سه حرکت به این شکله: 1.Qg6+ Kf8 (اگر hg6 سپس Rh8#) 2.Bc5+ Rd7 3.Qf7# 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 تیر، 2013 محمد!!!!شاه نمیتونه به پیاده نزدیک بشه! حتما باید یه خونه باهاش فاصله بگیره ولی پیاده میتونه چقدر با تعجب میگی اگه همچین چیزی هست نمیدونستم خب چون با کامپیوترم که بازی کرده بودم قبلاً ایراد نگرفته بود همچین چیزی و حرکتو میذاشت انجام میشه. 1
not found 16275 ارسال شده در 5 تیر، 2013 کی به شما گفته شاه نمیتونه به پیاده نزدیک بشه؟شما یک مرجع نشون بدید که چنین چیزی گفته باشه. شاه اگر کیش نشه میتونه به پیاده یا هر مهره دیگه ای نزدیک بشه.شاه فقط باید با شاه مقابلش همیشه یه خونه فاصله بگیره.البته شاه به وزیر هم نمیتونه نزدیک بشه چون کیش میشه.راه درست مات در سه حرکت به این شکله: 1.Qg6+ Kf8 2.Bc5+ Rd7 3.Qf7# چرا میزنی؟؟؟؟ زمانی که المپیاد رفتیم استادمون بهمون یاد داد. چقدر با تعجب میگی اگه همچین چیزی هست نمیدونستم خب چون با کامپیوترم که بازی کرده بودم قبلاً ایراد نگرفته بود همچین چیزی و حرکتو میذاشت انجام میشه. چوب خدا صدا نداشت، کتک خوردم عوضش 1
ارسال های توصیه شده