ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ شغل من کاملا دولتیه بالا بری پایین بیای در هر صورت با میراث طرفی! استادمون گفت یا میتونیم استاد بشیم یا کارمند میراث یا شرکت بزنیم! فکر کنم استاد دانشگاه بهتر باشه:ws3: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ اگه صدمیلیون نقد داشتی باهاش چی کار میکردی؟ میگفتم قسط بندیش کنن هرماه یه خوردشو بدن بهم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ تو وضعیت الانم مینداختم میرفتم اونور،تا صد میلیون بعدی رو که اومد تو زندگیم راحت تر و مفیدتر بتونم سرمایه گذاری کنم! 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حالا شما علی الحساب یه ده تومنشو بریز به حساب من بعدا با هم حساب میکنیم... ببییییین... منصف هم بودمااا فقط ده تومن خواستم! :girl_yes2: ... بستگی داره... با ماشین سنگین اصلا موافق نیستم!!!! اصلا و ابدا! هم ریسک داره هم متفق القول خیلی ها بهم گفتن توش ضرر هست! وضع بازار هم کلا کساده... با صد تومن خیلی سخت میشه کار جدید شروع کرد... مثلا اونی که تو کار طلاست بهم گفت میرم طلا میخرم... یا اونی که تو بازاره آهنه گفت آهن! یکی ام بود سالهاست تو کار فرشه اونم زود گفت فرش!.... ولی به قول بابام اینا همشون خبره ی این کارند... هرکسی نمتونه از پسش بربیاد... به نظر من نباید ریسک کنی... اگه که قبلا تو کار خاصی بودی همونو دنبال کن... اگه بخوای کار جدیدی شروع کنی ببین با روحیه ات چی سازگارتره که بتونی هم تو اون کار موفق بشی هم موندگار... هی نخوای شغل عوض کنی!!! فک کن ماشین سنگین بگیری و چن تا مسیر رو هم بری... بعد یه موقع به خودت بیای ببینی از اولشم به درد این کار نمیخوردی و تو روحیه ت تاثیر بدی بزاره... خب اینم یه جورایی ضرره دیگه!!! این البته فقط یه مثال بود!!! 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ حالا شما علی الحساب یه ده تومنشو بریز به حساب من بعدا با هم حساب میکنیم... ببییییین... منصف هم بودمااا فقط ده تومن خواستم! :girl_yes2: ... بستگی داره... با ماشین سنگین اصلا موافق نیستم!!!! اصلا و ابدا! هم ریسک داره هم متفق القول خیلی ها بهم گفتن توش ضرر هست! وضع بازار هم کلا کساده... با صد تومن خیلی سخت میشه کار جدید شروع کرد... مثلا اونی که تو کار طلاست بهم گفت میرم طلا میخرم... یا اونی که تو بازاره آهنه گفت آهن! یکی ام بود سالهاست تو کار فرشه اونم زود گفت فرش!.... ولی به قول بابام اینا همشون خبره ی این کارند... هرکسی نمتونه از پسش بربیاد... به نظر من نباید ریسک کنی... اگه که قبلا تو کار خاصی بودی همونو دنبال کن... اگه بخوای کار جدیدی شروع کنی ببین با روحیه ات چی سازگارتره که بتونی هم تو اون کار موفق بشی هم موندگار... هی نخوای شغل عوض کنی!!! فک کن ماشین سنگین بگیری و چن تا مسیر رو هم بری... بعد یه موقع به خودت بیای ببینی از اولشم به درد این کار نمیخوردی و تو روحیه ت تاثیر بدی بزاره... خب اینم یه جورایی ضرره دیگه!!! این البته فقط یه مثال بود!!! کاشکی پدرتون تو این بحث شرکت میکرد و ما رو راهنمایی میکرد 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ زمین میخریدم یه جای خوب مشارکتی میساختم 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ شام در برج میلاد برای هر نفر = 168000 تومان اگر بنا باشد شبی یک نفر را با خودم ببرم آنجا شام 2*168000 باید پول بدهم 100,000,000 را اگر تقسیم کنیم،میشود از قرار 297 روز. در کمتر از یکسال تمام میشود،اما 297 شب فراموش نشدنی و زیبا دارم. منظورت از 297 شب فراموش نشدنی همون قسمت شامش هست یا این شب های فراموش نشدنی تا صبح ادامه داره؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ منظورت از 297 شب فراموش نشدنی همون قسمت شامش هست یا این شب های فراموش نشدنی تا صبح ادامه داره؟؟ اونجوری بخوام حساب کنم که دیگه 297 شب نمیشه !!!! :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اول از همه شهریه دانشگاهمو می دادم ! بعدش یه ماشینی چیزی می خریدم و خونه هم نمی خریدم ، می رفتم از مسکن مهر می گرفتم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ 40 میلیون برا خرید یه اپارتمان بعد فوری اونو میدادم اجاره 20 میلیون برا خرید سکه (البته تو این اوضاع باید حدود چهارهفته ای همش گوش به زنگ بازار باشی تادیدی قیمت ها داره میاد پایین فوری بفروشی ) 10 میلیون دلار البته تو ذهنم برا مدت مدیدی روی این ده میلیونم خط می کشیدم چون زمان معراج دلار هنوز مونده ! 20 میلیون رو میزاشتم بانک به صورت سپرده , ماه به ماه سودشو می گرفتم از 10 میلیون باقی مونده هم سه میلیون و هفتصد پنجاه هزار تومنش رو میدادم برای خرید چیزایی که این روزا بشدت بهشون نیاز دارم بقیه شو هم میزاشتم همین جوری به صورت واحد بی ارزش پول ایران تو چرخه بمونه اما از پول حاصل از اجاره اپارتمان و سود بانکی یه مقدارشو می دادم به صورت ماهانه برای کمک به ادمایی بهش نیاز دارن مابقی رو هم هر ازگاهی می رفتم مسافرت داخل کشور چون تو این اوضاع بیرون بردن ارز از کشور خیانت به کشوره 7 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ کجا 40 ملیون آپارتمان میدن سارا؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ کجا 40 ملیون آپارتمان میدن سارا؟ سهند 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ پدر من بعد بازنشستگیش زمین میخره و یه ساختمون چن طبقه میسازه و بعدش میفروشه، تا الان چن بار اینکارو کرده!!!ولی نمیدونم با 100 میلیون میشه یا نه! 3 لینک به دیدگاه
mehdi.f 269 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ یه شرکت خدماتی ثبت میکردم و میشدم پیمانکار البته درحد همون 100میلیون 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ جالبه اینهایی که گفتید ایده های تحصیل کرده های کشور ما بود برای یک سرمایه نزدیک به یکصد هزار دلاریپس درسهایی که خوندید ایده ای به شما نداد؟ من از چندتا بازاری پرسیدم جوابای پخته تری دادند خوب من از نزدیک دارم وضعیت شرکتا رو میبینم چقدر آمار ورشکستگی بالاست و هر روز کارگراشونو اخراج میکنن اگه تو بازار هم سرمایه گذاری کنی اون سودی که مد نظرته بهت نمیدن پدر شوهرم سالها تو کار فرش صادراتی بود اما اونم دیگه بازاری نداره البته این یه نمونشه که مثال زدم در مورد طلا و آپارتمان سازی هم که نوسانو داری میبینی اگه قدرت ریسکت بالاست و از از بین رفتن پولت نمیترسی برو سراغ همون چیزی که مد نظرته 1 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ پدر من بعد بازنشستگیش زمین میخره و یه ساختمون چن طبقه میسازه و بعدش میفروشه، تا الان چن بار اینکارو کرده!!!ولی نمیدونم با 100 میلیون میشه یا نه! نه نمیشه هنوز 11 10 میلیون شهرداری پول میگیره( اونم برای یه قسمتش) پایان کار و اینام که سرجای خود:ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ 100میلیون؟ یه 100 میلیونم میذاشتم روش اقامت آمریکا میگرفتم...:smiley (18): لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ من چیز خاصی از اقتصاد نمیدونم متاسفانه ولی چیزی که مبرهنه اینه که تولید الان وضعش خیلی داغونه...شاید بهتر باشه بزنی تو کار خرید و فروش به عبارتی با پولت کار کنی اونم در زمینه ای که سر رشته و علاقه داری تا بتونی پولت رو چند برابر کنی ایشاله...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ به کسایی که میخواستن ازدواج کنن کمک میکردم 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ الان که ندارم هر وقت 100 میلیون داشتم اون موقع یه فکری می کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده